Part 6

135 12 0
                                    

Iasonas POV

Τι έγινε Ιάσονακο;;;;Δεν μας τα λες καλαααααα

Τι εννοείς και εσύ;; Δεν μπορώ να μυρίσω το άρωμα της μπλούζας μου;;

Μπορείς...

Πωωω καλά.... Νιώθω κάτι παραπάνω για αυτή. Δεν νιώθω όπως με τις αλλες. Η Βιολέτα είναι κάτι άλλο για μένα. Από τη πρώτη στιγμή που την είδα στην πρώτη γυμνασίου ένιωσα μια κάτι μέσα μου.

Θαυμάσια αυτά που είπες τώρα πες τα και σε αυτή.

Τι λες καλέ;;; Και αν δεν θελει;; Και αν φάω άκυρο;;;;Με τίποτα. Για περίμενε όμως λίγο. Η τσάντα αυτή δίπλα μου;; Ποιανού είναι;; Εγώ μόνος μου δεν κάθομαι;;;; Μέχρι να τα σκεφτώ αυτά χτύπησε κουδούνι. Αρχισαν να μπαίνουν μέσα τα παιδιά αλλά ήταν και ένα άλλο κορίτσι μάλλον καινούριο. Πλησίασε το θρανίο μου και πριν καθίσει μου μίλησε

??: Συγνώμη που κάθισα δίπλα σου αλλά δεν υπήρχε άλλη θέση. Είμαι καινούρια εδώ. Με λένε Βασιλική Πανοπουλου.

Ιάσονας:Εεε δεν πειράζει...

Πρέπει να πω πως είναι γκομεναρα . Έχω μείνει και την κοίτα εδώ και ώρα . Δεν με νοιάζει αν με κοιτανε οι άλλοι ή αν η Βιολέτα κοιτάει. Πραγματικά δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω της.

Violet's POV

Χτυπώντας το κουδούνι ανυπομονώ να τον δω. Λογικά θα έχει έρθει και θα έχει βρει την μπλούζα του. Μπαινοντας όμως στην τάξη βλέπω την καινούρια να του μιλάει και αυτός να την κοιτάζει έτσι όπως κοίταζε εμένα χθες όταν με είδε χωρίς μπλούζα . Δεν ξέρω γιατί αλλά ζήλεψα.

Γιατί τον γουστάρεις ίσως;;;

Σκάσε εσύ.

Καλααα. Μετά όμως μην μου κλαις που θα στον φάει....

Στο θέμα μας. Μπήκα που λέτε στην τάξη και νευρίασα τόσο πολύ γιατί ούτε που γύρισε να με κοιτάξει . Μα να της κοιτάζει έτσι και να μην τον νοιάζει για τους άλλους που τον σχολιάζουν;;; Ελεος παιδάκι μου και εμείς έχουμε δει ωραίους αλλά όχι και ετσι. Κάθομαι στην θέση μου και και βγάζω τα βιβλία της ώρας ενω γα χτυπάω πάνω στο θρανίο μηπως και του τραβήξω την προσοχή αλλά μάταια. Καλά εε, και να μην είχε καταλάβει η Μάχη τώρα λογικά κατάλαβε ότι μου αρέσει. Μπήκε μέσα ή καθηγήτρια και αφού καθησε αποφάσισα να του μιλήσω.

Βιολετα : Την βρηκες την μπλούζα;;

Ιάσονας : Ναι.

Μου λέει αδιάφορα

Αποφασίζω να συνεχίσω την κουβέντα

Βιολετα:Σορρυ που έχει το άρωμα μου αλλά βάζω πολύ και μεταφέρεται από ρούχο σε ρούχο.

Ιάσονας : Σιγά θα φύγει.

Τα νεύρα μου. Αλλά δεν κατάλαβες καλά κύριε Ιασονα δεν θα σου κάνω την χαρη. Εγώ φταίω που ήθελα να τον γνωρίσω καλύτερα και να του πω τι νιώθω. Αλλά τώρα;;; Δεν θα του πω τίποτα. Τι για να φάω άκυρο;; Σιγά και εσύ σαν τους αλλους είσαι. Θα σε έχω ξεχάσει μέσα σε 2 εβδομάδες.

Χευυ γκαϊζζ. Πως τα πάτε;; Ανέβηκε καινούριο κεφάλαιο όπως μπορείτε να δείτε. Φιλια πολλά και τα λέμε στο άλλο πάρτ ❤️❤️💋💋

To ReuniónΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα