Part 23

107 11 2
                                    

Iasonas' POV

Ετοιμάστηκα και ακριβώς 9 ήμουν στην είσοδο. Μην φανταστείτε ένα τζιν φόρεσα και μια μαυρη μπλούζα.
Δεν είχα καμία όρεξη να βγω σημερα αλλά τι να έκανα αφού το κανονίσα. Βρήκα την Βασια στην εισοδο της πολυκατοικιας να με περιμενει και μπορω να πω οτι φορουσε κάτι προκλητικό σε σημείο που αν ήμουν ο Ιάσονας που ημουν πριν, δεν θα βγαίναμε έξω αλλά θα μέναμε μέσα και βασικά μέσα στα παπλώματα αλλά τώρα η όλη αυτή εικόνα με αηδιαζε.Εγω μονο στο μυαλο μου εχω την Βιολετα και δεν προκοιτε να την αλλαξω με καμια αλλη.

Βασια : Παμε;;

Ειπε καπως ναζιαρικα

Ιάσονας : Ναι

Της απαντησα κοφτα

Την πήγα σε ένα μπαρ που δεν πηγαινα σχεδόν ποτέ παλιότερα. Δεν ήθελα να με πάρει κανα ματι και να αρχίσουν οι ερωτήσεις. Ολο το βράδυ η Βασια δεν έβαλε γλώσσα μέσα της αλλά εγώ δεν της έδωσα ούτε μια σημασία. Φυσικά αυτή πιστεύε το ακριβώς αντίθετο ή έτσι τουλάχιστον νόμιζα εγώ εδώ που τα λέμε. Κατέβαζα την μία βότκα μετά την άλλη ενώ μέσα στο μυαλό μου οι σκέψεις της Βιολέτας ανανατευονταν με την πολυλογία της Βασιας. Κατέβασα και το τελευταίο ποτο και είπα στην Βασια να φύγουμε. Φτάσαμε μετά από λίγο στο σπίτι και αφού το δικό μου σπιτι ήταν πρώτο με άφησε στην πόρτα.

Βασια : Κοίτα δεν ξέρω τι σου έχει κάνει αυτή που σκέφτεσαι αλλά μαλλον ήταν πολύ χαζή για να σε άφησει. Μην κουράζεις το μυαλό σου με τις αναμνήσεις σας. Πάω στοίχημα ότι δεν άκουσες τίποτα από όσα ειπα σημερα.

Ιάσονας :Οχι κάνεις λαθ-

Πηγα να πω αλλα με διεκοψε

Βασια :Σςςςςς καταλαβαίνω έχω περάσει τα ίδια. Και ξερεις τι λένε;; Ο έρωτας με έρωτα περνάει

Και πριν προλάβω να απαντήσω είχε ενωσει τα χείλη μας σε ένα παθιασμένο φιλί αλλά μονο από την μεριά της γιατί εγώ δεν πρόλαβα να αντίδρασω και δεν ένιωθα και τίποτα. Ήταν ένα κενό. Έσπρωξε την πόρτα και μπήκαμε στο σπίτι, όπως η Βιολέτα εκείνο το βράδυ, και με έριξε στον καναπέ ενώ ήδη τράβαγε την μπλούζα μου να βγει. Αν και δεν ένιωθα τιποτα ανταπέδωσα και αρχίσαμε ο ένας να ξεντυνει τον άλλο. Και κάπως έτσι καταλήξαμε μαζί εκείνο το βράδυ. Το πρωί δεν μπορούσα να πιστέψω τι έκανα. Δεν πρόβαλε να φύγει η Βιολέτα και εγώ κοιμήθηκα με την πρώτη που βρήκα;; Εκείνη την ώρα ξύπνησε και η Βασια και άρχισε να με φιλαει στο στερνό και τον λαιμό. Άφηνε υγρά φιλιά παντού και εγώ τραβήχτηκα ενώ με κοίταξε με ένα βλέμμα όλο απορία.

Ιάσονας :Σορρυ αλλά χθες είχα πιει, ήμουν κάπως, είχες ντυθεί έτσι, εε με έριξες και στον καναπέ... Δεν ήθελα πολύ. Συγνώμη δεν ξέρω τι να πω απλά δεν είμαι σε τέτοια φαση.

Είπα ενώ κάθισα στην άκρη του καναπέ. Η Βασια ήρθε και με πήρε αγκαλιά από πίσω και άρχισε να μου χαϊδεύει τα μαλλιά και να μου φίλαει τον λαιμό.

Βασια : Δεν ξέρω ποια είναι αυτή η Βιολέτα και τι σου έχει κάνει αλλά άμα σε αγαπούσε πραγματικά δεν θα σε αφηνε.

Ιάσονας : Πως ξέρεις το όνομα της;; Δεν στο είπα

Βασια : Το λεγες όλη νύχτα στον ύπνο σου. Δεν της αξίζεις, έπρεπε να είναι εδώ μαζί σου άμα σε αγαπουσε. Εγώ σε ξέρω μια μέρα και μόλις σε είδα μου έκανες κλικ. Για αυτό ειμαι και εδώ μαζί σου. Ειναι μια ηλιθια που άφησε έναν άντρα σαν εσένα και της αξίζει να υποφέρει.

Ασυναίσθητα ένα χαστούκι εφυγε από το χέρι μου και προσγειώθηκε στο πρόσωπο της.

Ιάσονας :Προσεχε πως μιλας για εκείνη. Το έκανε για καλό όλων μας και εσύ εισαι μια τσούλα που κοιμηθηκες μαζί μου.Μαζεψτα και φύγε ΤΩΡΑ

Της ειπα και δεν μπορουσα να το πιστεψω το τι ειπε για αυτην , όσο δεν βρησκετε εδώ η Βιολέτα δεν θα αφήσω κανέναν να μιλήσει ξανά έτσι για αυτή και ειδικά την Βασια.

Βασια: Όταν θα καταλάβεις το λάθος σου θα ειναι αργά να ξέρεις. Αλλά εγώ ξέρω πως είσαι ο ένας και θα περίμενω.

Ιάσονας : ΕΙΠΑ ΣΉΚΩ ΦΎΓΕ ΑΠΌ ΕΔΩ ΤΩΡΑ.

Η Βασια έφυγε και έμεινα μονος. Αυτό έπρεπε να το ξεχάσω και φυσικά να μην το μάθει κανένας. Ούτε καν ο Άγγελος γιατί θα το πει στην Μάχη και αυτή στην Βιολετα. Δεν θέλω για μην μαλάκια της στιγμής να χασω κάθε ευκαιρία να ειμαι μαζί της. Και αυτή η Βασια φθηνά την γλύτωσε με ένα χαστούκι με όλα αυτά που είπε για την Βιολετα μου. Κανενας δεν μιλαει ετσι για αυτην.

Ωω για σας αναγνώστες μου!! Πως το βλέπετε το συμβάν με τον Ιάσονα και την Βασια;; Μην ξεχάσετε να βάλετε και ένα αστεράκι ⭐ στο παρτ για να ανεβούμε σιγά σιγά. See you next time. ❤️💋

To ReuniónDonde viven las historias. Descúbrelo ahora