Part 10

127 11 0
                                    

Iasonas' POV

Ξέρω ξέρω είχα πει ότι δεν θα πάω στο πάρτυ. Δεν άντεχα όμως ήθελα να στης δώσω το δώρο της. Ήταν τόσο τέλειο και τόσο σεξι θα της ταίριαζε τέλεια.... και ίσως να το εμπλουτιζα λίγο το δωράκι μου 😏. Της είχα πάρει αυτό👇🏻

 Της είχα πάρει αυτό👇🏻

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Κατευθύνθηκα σπίτι της. Χτύπησα το κουδούνι και την άκουσα κάτι να λέει αλλά ήμουν τόσο μεθυσμένος που δεν μπορούσα να καταλάβω. Άνοιξε την πόρτα και έμεινε να με κοιτάει.

Βιολέτα : Ία-Ιάσονα τι-τι κάνεις εσύ εδω;;;

Δεν της μίλησα. Απλά εσπρωξα την πόρτα και μπήκα μέσα. Την πλησίασα και της ψιθυρισα στο αυτί:

Ιασονας: Δεν άντεχα να μην σου δωσω το δώρο σου.

Και της έδωσα το δώρο της, ενώ συνέχισα να της μιλάω

Ιάσονας : Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό έχει κι άλλο.

Είχε μείνει να με κοίταει και μου είπε ντροπαλά αλλά αισθησιακα

Βιολέτα : Εισαι ντιρλα... Ευχαριστώ για το δωρο αλλά όλοι έχουν φύγει εε και ξέρεις....

Δεν την άφησα να συνεχίσει και της είπα

Ιάσονας : Για αυτό ήρθα τώρα. Ήθελα να είμαστε μόνοι μας....

Και της έδωσα ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα. Στην αρχή δεν ανταποκριθηκε και με προβλημάτισε. Δεν απομακρυνθηκα όμως... Δαγκωσα το κάτω χείλος της και μου έδωσε πρόσβαση. Πλέον οι γλώσσες μας είχαν γίνει ένα. Ένα βουβο βογκητο βγήκε από το στομα της που μου έδωσε την σιγουριά ότι το ήθελε και αυτή. Προχώρησα στον λαιμό της και της έδωσα παθιασμένα φιλια,ποσο που πλέον είχε σημαδια. Δεν με ένοιαζε τίποτα απλά την ηθελα. Ξαφνικά αρχισε να με απομακρύνει. Και μου ψιθύρισε

Βιολέτα: Όχι τώρα. Δεν θελω. Είσαι μεθυσμένος. Αύριο δεν θα θυμασαι τίποτα. Φύγε καλύτερα και ας το ξεχάσουμε. Θα έρθει η Μάχη, δεν θέλω να σε πετύχει εδώ.

Violet's POV

Φαινόταν μεθυσμένος. Μπήκε μέσα και με στριμώξε στον τοίχο. Μου έδωσε το δώρο μου αλλά δεν έμεινε εκεί. Μου ψιθύρισε στο αυτί και μετά χωρίς να το καταλάβω κόλλησε τα χείλη μας. Μου φάνηκε ξαφνικό. Έκανε κάτι που δεν περίμενα... Δάγκωσε το κάτω χείλος μου και άφησε τις γλώσσες μας να έχουν το δικό τους παιχνίδι. Άφησα ένα βογκητο και εκείνος συνέχισε στον λαιμό μου. Με είχε γεμίσει σημαδια. Φαινόταν να με ήθελε εκείνη την ώρα. Φυσικά και δεν τον άφησα. Παρά μόνο του είπα ότι δεν θελω τώρα γιατί είναι μεθυσμενος και καλύτερα να το ξεχάσουμε.

Πως καλέ να ξεχασεις όλα αυτά.

Σσσσ.

Που είχα μείνει;; Αα ναι τον έδιωξα με πρόφαση ότι θα ερχόταν η Μάχη και έφυγε. Φυσικα και δεν θα πω τίποτα στην Μάχη. Ήταν μέθυσμενος, δεν ήξερε τι έκανε. Δεν σήμαινε τίποτα για αυτόν. Αύριο δεν θα θυμάται τίποτα.

Ουυ πήρε φωτιά το κεφάλαιο!! Άκρως ερωτική η σκηνουλα μας😏. See you soon ❤️💋

To ReuniónDonde viven las historias. Descúbrelo ahora