Part 21

109 11 0
                                    

Violet's POV

Οταν προσγιωθηκαμε εκανα τους απαρετητους ελεγχους,βγηκα εξω πηγα στην πιατσα με τα ταξι και πήρα ενα για να πάω στην έστια του Πανεπηστιμιου μιας και δεν ειχα ψαξει για σπιτι. Ευτυχώς δεν ήταν τόσο μακριά και ύστερα από μισή ώρα φτασαμε.Πηγα στην κεντρική δοιηκηση και τους ειπα πως ειμαι η καινουργια , ετσι με καλωσορισαν στην πολη τους και στο Πανεπηστιμιο τους . Μετα μου εδωσαν το κλειδί του δωματίου μου και άρχισα να ψάχνω. Οταν επιτέλους το βρήκα , μετα απο μιση ωρα που το εψαχνα άνοιξα την πορτα .Μέσα ειδα μια κάστανοξανθη κοπέλα με σγουρά μαλλιά, σκουλαρίκι στην μύτη και πρασινα ματια.

?? :Γειά είσαι η καινούρια να υποθεσω ????

Βιολέτα :ναι εγω ειμαι.

?? : ειμαι η Νατασα. Εσενα πως σε λενε???

Βιολετα : Βιολετα . Εεεε σε ποιο εισαι???

Νατασα: Στο 2ο. Είμαι από την Ιρλανδία εσύ;;

Βιολέτα : ειμαι στο 1ο ετος και ειμαι απο την Ελλαδα

Νατάσα : Τελεια θα τα περασουμε τελεια εμεις οι δυο. Εεεε θα βγω με την παρεα μου μήπως θα ηθελες να ερθεις και εσυ ???

Βιολέτα : Ισως μια άλλη φορα γιατι πρεπει να ετοιμασω τα πραγματα και δεν ειμαι στα καλυτερα μου τον τελευταίο καιρο. Οποτε μιαν αλλη φορα,

ειπα και της χαμογελασα

Νατάσα :Όπως θες. Οριστε και ο αριθμος μου , ότι χρειαστείς πάρε με

Είπε και μου έδωσε ένα χαρτάκι

Βιολέτα : Ευχαριστω.

Η πόρτα έκλεισε και η Νατάσα εφυγε και εμεινα μόνη. Άρχισα να τακτοποιώ τα πράγματα μου, μίλησα με τους γονείς μου και την Μάχη και τους ειπα πως ηταν η πρωτη μου μερα στο Πανεπηστιμιο.Μάλλον όμως δεν έπρεπε να μιλησω με την Μαχη γιατί έμαθα ότι ο Ιάσονας πήγε και την βρηκε και ήταν χάλια απο τι μου ειπε . Δεν ξέρω αν μπορούσα να κάνω κάτι για να μην φύγω ούτε αν μπορούσα να κανω κάτι για εμάς... Έπεσα στο κρεβάτι μου και έβαλα στα ακούστικα τα αγαπημένα μου τραγούδια ενω κάπως έτσι με πήρε ο ύπνος αφού ήμουν και κουρασμένη από το ταξίδι.

Αυριο αρχιζει μια καινουργια ζωη φωνούλα.

Αυτό θα το δούμε.

Iasonas' POV

Έχουν περάσει 10 μέρες από εκείνο το βράδυ που έφυγε και με άφησε. 10 μέρες γυρνάω στο σπίτι σαν φάντασμα, πίνω, μεθαω, βγαίνω έξω καθε μερα , κλαιω, και κάνω και κάτι που δεν συνηθιζα... καπνίζω και όχι μόνο λίγο αλλά πολύ. Αυτοί που λένε ότι το τσιγάρο ειναι για τις μεγάλες καψουρες μάλλον κάτι ήξεραν. Εχω αρχίσει να ξανα κάνω πάρεα με εκείνα τα παιδιά που έκανα στο λύκειο τα '' Κακα παιδια''. Είχα ξεκοψει με όλους εκτός του Αγγέλου γιατί δεν ήταν και τα καλύτερα παιδιά και με κατεστρεφαν.Εγω ομως ήθελα να γίνω καλύτερος για εκεινη και εγινα , μεχρι που αυτη εφυγε . Ευτυχώς που οι δικοί μου λειπουν στο χωριό και ειναι εδώ μονο η Ηρω.Η γλυκούλα κανει τα πάντα για να με βοηθήσει και δεν της δινω σημασια. Την ίδια μέρα που έφυγε η Βιολετα μάζεψα όσες δυνάμεις είχα και πηγα στην Μάχη. Την παρακάλεσα να μου πει που ειναι, αλλά δεν μου είπε τίποτα.Το μονο που μου είπε ήταν :

"Εκεί που είναι θα την βρεις μονο αν θέλει. Μην ρωτάς τίποτα άλλο."

Είχα την ελπίδα ότι θα ήταν κάπου κοντά αλλά από ότι φαίνεται ειναι πολύ πιο μακριά από όσο νόμιζα. Στο σημερα όμως πάλι, βγαίνουν τα αποτελεσματα απο της Πανελλαδικες και θα πάω με τον Αγγελο και την Μαχη να τα δω. Λογικά θα πρέπει να έχω σκίσει... χάρη σε αυτή φυσικά. Όλα για αυτή γίνονται.

......................................................................

Αγγελος: Γιουχουυυ. Πέρασα Αθηνα στην Σχολη Φυσικό θεραπείας. Ναι ρε γαμωτο ναι

Μαχη: Εγω περασα Παιδαγωγικα στην Αθηνα.Θα γίνω δασκαλιτσα.

Άγγελος :Τελεια θα μεινουμε μαζι

Μαχη:Ναι

Με αυτα και εκεινα ξέχασα να το πως κάτι παίζει με Άγγελο και Μάχη . Ναι ναι η Μάχη που λέτε βρήκε παρηγοριά που έφυγε η φίλη της και με παράτησε στην αγκαλιά του φίλου μου και τώρα είναι αυτοκόλλητοι.

Αγγελος: Ιάσονα;; Εισαι μαζί μας;;

Μου ελεγε ενω εγω ειχα χαθει στις σκεψεις μου

Ιάσονας : Εεε...... Ναι τι ???

Άγγελος : Θα δει που περασες ή μπα;;

Ιάσονας :Ναι ναι

Μαχη:Αφήστε θα δω εγώ γιατί εσεις δεν προκειτε.... Ιάσοναααα δεν θα το πιστέψεις!!!!! Πέρασες.. Ιάσονα πέρασες Ιατρική

Ιάσονας : Τι;; Εγω;;Πως;;

Δεν μπορουσα να καταλαβω τι γινοταν και εμεινα να τους κοιταω κοκαλωμενος

Αγγελος: Εκείνη σε εστρωσε.Εκεινη τα εκανε ολα.

Μαχη: Εισαι μαλακάς;; Ήταν καλά μεχρι τωρα , γιατι το ειπες αυτο τωρα???

Δεν μιλουσα. Δεν μπορούσα να πω τίποτα. Δεν ήξερα αν έπρεπε να συνεχίσω για εκείνη ή αν έπρεπε να ξεχάσω και τα τελευταία λόγια της.Αλλα θα το κανω θα παω , θα το κανω για εμενα και για εκεινη, γιατι χωρις εκεινη δεν θα ειχα φτασει τοσο ψηλα.

Μαχη:Φυσικά μπορείς να πας κάπου αλλού, αλλά είναι μεγάλη ευκαιρία.

Ολοι θα ήταν περηφανοι για μενα που κατάφερα να πάω σε μια τέτοια σχολή και εκείνη θα ηταν χαρουμενη που τα καταφερα.

Ιάσονας :Το αποφασησα θα παω

Άγγελος :Δηλαδή θα πας ιατρική;;

Ιάσονας :Φυσικά.

Χευυυ αλλο ενα κεφαλαιο ανεβηκε ελπιζουμε να σας αρεσει. Επισης πατηστε κι ενα ΑΣΤΕΡΑΚΙ⭐ και ενα ΣΧΟΛΙΟ παρακαλω ✉️. Τα λέμε στο άλλο πάρτ ❤️💋

To ReuniónΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα