Part 28

117 9 0
                                    

2 μήνες μετά

Violet's POV

Τα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο πάνε μια χαρά. Αν όλα συνεχίσουν έτσι θα τελειώσω του χρόνου και θα είμαι έτοιμη για ειδικότητα. Η Νατάσα έφυγε από την εστία γιατί τελείωσε αλλά νοικιασε ένα σπίτι εδώ κοντά με το αγόρι της και συναντιομαστε συχνά. Ο πατέρας του Βίκτωρα πεθανε λίγες μέρες μετά την πρόταση γάμου.Δεν ηταν καθολου καλα εκεινες τις μερες, η ψυχολογια του ειχε πεσει και ηταν χαλια. Το εβλεπες ποσο τον αγαπουσε τον πατερα του.Σήμερα έχουμε την  δεξίωση για τον αρραβώνα. Ακόμη θυμάμαι την μέρα που το είπα στους γονείς μου, τον Χριστόφορο και την Μάχη. 
Ο

ι πρώτοι χάρηκαν πολύ, αλλά η Μαχη με ρώτησε αν είμαι σίγουρη. Τότε δεν ήξερα για σίγουρα αλλά τώρα θέλω πολύ να είμαι με τον Βίκτωρα. Ο Ιάσονας σίγουρα το έμαθε αλλά δεν νομίζω να τον πείραξε ούτε να στεναχωρηθηκε. Χάρηκα και για αυτόν. Η Μάχη και ο ‘Αγγελος είπε ότι πλέον μένει μαζί με την Βασια. Χαίρομαι πολύ που θα τους δω όλους από κοντά αφού θα έρθουν σήμερα. Πολλά όμως σκέφτηκα, για τωρα. Σε λιγο θα ερθει η Νατάσα και η κομμώτρια για να με ετοιμασουν για το βράδυ.Πήγα για μπάνιο και βυθιστικα μεσα στο νερο, ενιωθα καθε κυτταρο μου να χαλαρωνει και να ανακουφιζομαι. Μόλις βγήκα η Νατάσα έφτασε και μετά από λίγο ήμασταν έτοιμες να αρχίσουμε. 
Έκανα τα μαλλιά μου έναν χαμηλό ατυμελιτο κατσο ενώ βαφτηκα για την περίσταση. Φόρεσα αυτο 👇🏻👇🏻

Στις 8 ήμουν έτοιμη για να πάω στο μέρος που είχαμε κλειστει με τον Βίκτωρα για την δεξίωση

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.


Στις 8 ήμουν έτοιμη για να πάω στο μέρος που είχαμε κλειστει με τον Βίκτωρα για την δεξίωση.Είχαμε επιλέξει τα τραπέζια να είναι ντυμένα με άσπρο τραλεζομαντηλο και να έχουν κρυστάλλινα ποτήρια. Η πισίνα ήταν γεμάτη κεριά ενώ πάνω από τα δέντρα υπήρχαν μικρά φωτάκια. 

 

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
To ReuniónΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα