Part 18

113 11 0
                                    

Violet's pov

Σχεδόν ένα μήνα μετά :

Ο καιρος περναει γρηγορα μαλλον...  Δεν μπορω να το πιστεψω πως περασε κιολλας ενας  μηνας απο τοτε που ελαβα το γραμμα απο το Πανεπηστιμιο.

Σημερα θα παω σπιτι του Ιασονα για να του πως φεύγω, αλλα αυτο δεν ξέρουν οι γονείς μου. Τους  εχω πει οτι θα βγω με την Μαχη για να την αποχαιρετησω.Κατα το απογευματακι αρχιζα να μαυζευω την βαλιτσα μου για να ειναι ετοιμη για αυριο που θα φυγω. Θα πηγενα να μεινω στο σπιτι της Μαχης και αυριο θα εφευγα κατευθιαν για τυο αεροδρομιο.

Με τον Ιάσονα είχαμε κανονίσει στις 8 να πάω σπίτι του έτσι άρχισα από τις 7 να ετοιμάζομαι. Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο γτ θα την μια απλη βραδια.Του ειπα να μην παμε καπου, γιατι αμα πηγεναμε σε μπαρ δεν θα εφευγα αυριο.Επισα τα μαλλιά μου μια αλογοουρα ,ούτε βαφτηκα , ουτε φορεσα κατι προκλειτικο . Φορεσα κατι φορμες μου μαζί με τα μαύρα δαντελωτά εσώρουχα που μου είχε πάρει η Μάχη.
Φόρεσα αυτά :👇🏻👇🏻

Οταν εφτασα εξω απο το  σπίτι του Ιάσονα μισή ώρα αργότερα , η καρδια μου αρχισε να χτυπαει τοσο δυνατα , που ενιωθα οτι θα φυγει απο την θεση της

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Οταν εφτασα εξω απο το  σπίτι του Ιάσονα μισή ώρα αργότερα , η καρδια μου αρχισε να χτυπαει τοσο δυνατα , που ενιωθα οτι θα φυγει απο την θεση της. Πφφφφφφ πηρα μια μεγαλη ανασα και χτυπησα το κουδούνι, βεβαια η ποτρα  δεν άργησε να ανοίξει. Μόλις με είδε είχε μείνει έκπληκτος .

Φυσικά δεν του άφησα περιθώρια αλλά τον επιασα και του έδωσα ένα παθιασμένο φιλί , δεν μπορουσα να σκεφτομαι οτι θα ειναι το τελευταιο μας. Εκλεισα την πόρτα και μπήκα μέσα. Ας τον βασανίσω λίγο ακόμα σκέφτηκα και σταμάτησα το φιλί μας.

Βιολέτα : Έχει τίποτα να φάμε ????

Ιάσονας : Μμμμ πεινασε το μωράκι μου???Παρειγγειλα πίστες και είναι ήδη εδώ

Βιολέτα : Ωραία τι περιμένουμε τότε;;

Καθίσαμε στον καναπέ και αρχίσαμε να τρώμε ξαφνικά εσπασε την  σιωπή που ειχαμε τοση ωρα .

To ReuniónΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα