Part 13

117 11 0
                                    

Violet's POV

Σήμερα ο προπονητής μας ανακοίνωσε ότι έχουμε τον πρώτο αγώνα της σεζόν σε 4 μέρες. Πριν από λίγο κάπου είχε πάρει το μάτι μου τον Ιάσονα. Μετά χάθηκε. Η φωνή του προπονητή με ξύπνησε από τις σκέψεις μου.

Προπονητής : Αγόρι μου τι κάνεις εκεί πίσω. Φύγε από δω, δεν βλέπεις εχουμε δουλεια

Γύρισα και αντίκρισα τον Ιάσονα, αλλά δεν του έδωσα και πολύ σημασία. Αχχ ας μην άκουσε τίποτα για τον αγώνα. Παντα με πείραζε ότι θέλει να με δει να παίζω. Το τελευταίο που θέλω είναι να κουβαληθει εδώ, ειδικά τώρα.

Την άλλη μέρα στο σχολείο

Εφυγα από την τάξη για να παω τουαλέτα. Χαζαμαρες, απλά βαριέμαι την βιολογία. Ξαφνικά ένιωσα ένα χέρι πίσω μου. Γύρισα και είδα τον Ιάσονα.

Βιολετα: Τι κάνεις εδώ παιδί μου. Φύγε θα σε δει κανένας. Δεν έχω όρεξη για παρεξηγήσεις. Αγαπάω τον Χρήστο.

Τι του είπα τώρα;; Παρτα ηλιθια.

Ιασονα:Μην φοβάσαι. Ήρθα να σου πω ότι ξέρω για τον αγώνα και θα έρθω.

Βιολέτα : Χεστηκα

Ιάσονας : Οκ

Σορρυ σοβαρολογεί τώρα;; Έπρεπε να το πει αυτό;; Πάντα φοβόμουν ότι μια μέρα θα με έβλεπε να παίζω, εξάλλου από την 1η Γυμνασίου με απειλεί ότι θα το κάνει. Καποτε θα το κατάφερνε. 😡Δεν θέλω να έρθει αλλά και τι να κανω;; Να του το απαγορεύσω;; Δεν μπορώ.. Ας το ανεχτώ. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα κάνει τίποτα ή ότι δεν το εννοεί.

Έμπνευση is in the air😂. Ναι ναι και 2ο κεφάλαιο σήμερα κια ποιος ξέρει ίσως υπάρξει και τρίτο. Τα λέμε σύντομα οπότε. Ως τότε love and kisses ❤️💋

To ReuniónWhere stories live. Discover now