Part 22

112 11 0
                                    

Violet's POV

Έχει περάσει σχεδον μια εβδομάδα από τότε που ήρθα εδω.Τα μαθήματα στην Σχολή έχουν αρχίσει και δεν εχω σχεδον καθολου χρονο να μιλησω με τους δικους μου αλλα όλα κυλούν μια χαρά. Τουλάχιστον αυτή την άποψη εχουν οι αλλοι για εμενα , γιατί εγώ νιώθω ένα κενό μέσα μου για όλους αυτούς που άφησα. Μέχρι και ο Χριστόφορος μου έχει λείψει, το γαϊδούρι. Μου λείπει ο μπαμπάκας μου και η καλημέρα του κάθε πρωί , η υπερπροστατευτικοτητα της μανούλα μου , μου λείπουν οι πλάκες και οι βόλτες με την Μάχη. Αλλά πιο πολύ μου λείπει εκείνος. Νιώθω απέραντες τύψεις που τον άφησα έτσι. Μου λείπει το γέλιο του, το άγγιγμα του, η ασφάλεια που ένιωθα δίπλα , η αγκαλια του και εκείνα τα φιλιά του. Αχχ όσο θυμάμαι την τελευταία μας νύχτα δεν μπορω να τον ξεχασω.Αλλα εγω τον αφησα πισω μου , μοναχα με ενα γραμμα τιποτα αλλο , ουτε τηλεφωνο.Και όλα αυτά με οδήγησαν στο να μπλέξω φυσικά. Κάθε μέρα μετά το μάθημα βγαίνω με την παρέα της Νατάσας, τα πίνουμε και εγώ φυσικά γίνομαι λιώμα. Δεν ξέρω καν εγώ τι ώρα γυρνάμε αλλά αυτός είναι ο μόνος τρόπος να ξεφύγω από τις σκέψεις μου και να προσπαθησω να τον ξεχασω. Με την Μαχη εχουμε να επικοινωνισουμε εδω και κατι μερες. Αλλα απο οτι μου ειπε η ιδια θα πηγενε στα Κουφονησια με τον Αγγελο.Ναι τελικα τα πιτσουνακια μου τα φτιάξανε. Ελπίζω να μην της ξεφύγει τιποτα στον Αγγελο και του πει που ειμαι γιατι ο αλλος θα ερθει να με βρει το μονο σιγουρο. Τα τελευταία νέα που έμαθα είναι ότι η Μάχη πέρασε Παιδαγωγικά , ο Άγγελος Φυσιοθεραπεια και ο Ιασονας Ιατρική . Δεν μπορώ να το πιστέψω και για αυτό ευθύνομαι εγώ. Άμα επιλέξει να γίνει γιατρός θα με θυμάται για πάντα και αυτό θα τον τρώει. Εγώ ευθύνομαι για όλα. Για όλα....



Iasonas' POV

Πήγα και γράφτηκα στην Σχολη . Δεν ξέρω καν τι ειδικότητα θα πάρω. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα γινόμουν γιατρος.
Αλλά όλα για την Βιολέτα. Έτσι και πότε να μην την ξαναδώ , θα είναι σαν να ειναι πάντα μαζί μου αφού είναι δικό της κατόρθωμα. Και ναι λέω ότι "πήγα" και όχι "πήγαμε" γιατί ο άγγελος με την Μάχη πήγαν διακοπουλες.Άρα είμαι μόνος μου στο σπίτι μιας και η Ηρω πήγε στο εξοχικό της κολλητή της και οι γονείς μου λείπουν σε ένα συνέδριο. Κάθομαι στον καναπέ και σκέφτομαι ότι ίσως να έχω και εγώ κάποιο όφελος από την σχέση του Αγγέλου με την Μάχη.
Ίσως να μπορέσω να μάθω που στο καλο είναι η Βιολετα. Πραγματικά άμα μάθω δεν θα το σκεφτώ καν απλά θα τρέξω κοντά της. Δεν θα με νοιάξει τι νομίζει. Απο τις σκεψεις μου με εβγαλε το κουδουνι.Σερνοντας τα πόδια μου πήγα να ανοίξω και είδα μπροστά μου μια ψηλή ξανθιά κοπέλα με γαλάζια ματια.

?? : Γειά είμαι η κοπέλα που νοίκιασε το δίπλα διαμέρισμα. Έχω κάποιες επισκευές και ήθελα να ρωτήσω αν είχες ένα κατσαβίδι.

Ιάσονας : Ναι φυσικά. Πέρνα μέσα.

?? : Ξέχασα να συστηθώ. Βασια

Ιάσονας : Ιάσονας

Είπα ψάχνοντας

Βασια: Σπουδάζω οικονομικά εσύ;;

Ιάσονας : Ιατρική

Βασια :Ααα σορρυ αλλά δεν σου φαίνεται χωρίς παρεξήγηση

Ιάσονας :Δεν πειράζει είναι μεγάλη ιστορία. Ορίστε το κατσαβίδι.

Βασια : Ευχαριστώ. Εμμ ξέρεις δεν ξέρω κανέναν εδώ θα ήθελες να βγουμε;;

Ιάσονας :Κοίτα εμμ οκ... Στις 9 στην είσοδο;...

Βασια : Ναιιι. Θα σε περιμένω κουκλί.

Εμεινα να την κοιταω , τι ειπε τωρα??? Ουτε καν που με ξερει και μου την πεφτει κιολας.Αλλα δεν ειμαι ετοιμος να βγω μετα απο τοσο καιρο και χωρις την Βιολετα.Νιώθω ότι την προδίδω. Θα το ακυρώσω. Μα τι λέω θα με πάρουν στο ψιλό. Καλά ας βγω μαζί της μια φορά δεν θα γίνει και τίποτα βασικά δεν θα αφήσω να γίνει τίποτα γιατί αυτή άλλο δειχνει.


Χευυ κοσμεε! Νεο κεφαλαιακι σήμερα. Πατήσετε ένα αστεράκι ⭐ και μέχρι την επόμενη φορά που θα τα πούμε πολλά φιλιά. ❤️💋

To ReuniónΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα