Part 36

108 10 0
                                    

Violet's POV

Έχω να δω τον Ιάσονα πάνω από 3 μέρες. Είχα ρεπό και ο Βικτωρας είπε να πάμε μια εκδρομή. Έχουμε έρθει σε ένα πολύ όμορφο μερος και πάνω από όλα ήρεμο. Τις τελευταίες μέρες φαίνεται πολύ προστατευτικος και νοιάζεται για όλα. Ευτυχώς δεν έχει δείξει να θέλει κάνουμε κάτι 😉 και ευτυχώς κιόλας γιατί δεν θα ήξερα πως να αντίδρασω. Είμαι με τον Βίκτωρα αλλά θέλω τον Ιάσονα και τώρα που οι ζωές μας έχουν μπει σε έναν ρυθμό θα μπορούσαμε να ήμαστε μαζί υπο άλλες συνθήκες. Τον αγαπάω αλλά αν αφήσω τον Βίκτωρα θα χασει τα πάντα εξάλλου μην ξεχνάμε γιατί βιάστηκαμε να κάνουμε αυτόν τον γάμο.

Iasonas' POV

Ιάσονας : Παχυνες;;

Βασια : Εεε εγ εγ εγ εγώ;;;;;

Ιάσονας : Οκ οκ ηρέμησε μωρό μια πλάκα έκανα. Γιατί ταραχτηκες τόσο;;

Βασια : Δεν ταραχτηκα. Απλά δεν παχυνα

Ιάσονας : Οκ χαλάρωσε...

Είναι τόσο περίεργο... Τις τελευταίες μέρες η Βασια δεν είναι στα καλά της. Μια είναι κεφάτη μια νευρίασμενη μια κλαιει μια ταραζετε εύκολα... Τέλος πάντων ίσως να την επηρέασε και η ίωση που είχε τελευταία με τους εμετούς... Ναι ξέρω ίσως δεν της δίνω τόση σημασία τώρα τελευταία αλλά σκέφτομαι ότι η Βιολέτα είναι  "διακοπουλες" με τον βλακα της και δεν θέλω να φαντάζομαι ότι μπορεί να έχουν κάνει κάτι. Οκ δεν ειναι κανονικά δική μου αλλά για μένα είναι. 

Ουυ τζιλους Ιάσονας 😈🤪. Πριν αρχίσετε να φωναζεται ξέρω ότι είναι " μεγάλο" αλλά έρχονται κι άλλα σήμερα. Τιλ δε νεχτ ταιμ ❤️💋

To ReuniónΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα