Part 39

107 8 0
                                    

Iasonas' POV


Ναι ναι ναι και ναι. Μην μου αναρωτιέστε και ζαλιζεται ο μικρό σας μυαλουδακι. Είμαι ο πιο χαρούμενος ανθρώπος στον κόσμο. Αναι καλεεεε. Δεν σας είπα το γιατί... Εδώ και καμιά βδομάδα μένουμε μαζί με την Βιολέτα. Βασικά τα κάνουμε όλα μαζι. Πάμε στην δουλειά μαζί, τρώμε μαζί, κοιμόμαστε μαζί, βλέπουμε τηλεόραση μαζί, μέχρι και μπανιο κάνουμε μαζί 😈 για όποιον κατάλαβε. Ολα κυλάνε τόσο υπέροχα. Σήμερα είχα μια τόσο τέλεια ιδέα 😈. Της έστειλα μήνυμα από το κινητό της Μάχης να την βρει στην παραλία μετά την δουλειά. Φυσικά και όμως δεν θα βρει την Μάχη αλλά εμένα. Τα έχω όλα έτοιμα, με την βοήθεια των παιδιών παντα. Η έκπληξη μου θα είναι η καλύτερη της ζωής της. Καλύτερη ακόμα και από εκείνη στα γενέθλια της, τότε που ξεκίνησαν όλα για πρώτη φορα.

Violet's POV

Τελείωσα από την δουλειά σχετικά νωρίς. Πάλι καλά θα προλάβω να περάσω και από το σπίτι πριν τρέξω στην παραλία μέσα στον ήλιο γιατί η Μάχη είναι τρελή και δεν μπορούσε να βρεθούμε σε μια καφετέρια. Πήγα σπίτι έκανα μπάνιο και φόρεσα αυτά 👇🏻👇🏻

Τα γεγονός ότι ο Ιάσονας δεν είχε γυρίσει ακόμα σπίτι ήταν πολύ περίεργο αλλά ίσως να του έτυχε κάτι έκτακτο

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Τα γεγονός ότι ο Ιάσονας δεν είχε γυρίσει ακόμα σπίτι ήταν πολύ περίεργο αλλά ίσως να του έτυχε κάτι έκτακτο. Έφτασα μετά από μισή ώρα μέσα στην κίνηση στην παραλία που είχε πει η Μάχη αλλά ήταν άφαντη. Έπρεπε να το φάνταστω πάντα αργεί. Κάθισα ακριβώς δύο βήματα μακριά από το νερό και κοίταζα τον ουρανό. Δίπλα μου ήταν μια τσάντα θαλάσσης. Λογικα κάποιος την ξέχασε. Ξαφνικά δύο χέρια μου έκλεισαν τα μάτια και με πήραν αγκαλιά από πίσω. Αυτή η μυρωδιά μου ήταν τόσο γνώριμη και χαλαρωτική.

Βιολέτα : Τι κάνεις εσύ εδώ ρε μωρό μου

Είπα ναζιαρικα

Ιάσονας : Έλα μου ντε... Τι κάνω εγώ εδώ;;;

Βιολέτα : Που ειναι η Μάχη;; Εσύ θα ερχόσουν έτσι;; Γιατί όμως;; Μπορούσες να μου το πεις και να μην κάνεις όλον αυτό τον χαμό.

To ReuniónWhere stories live. Discover now