Part 35

103 8 0
                                    

Violet’s POV

 
Είμαι έξω με τον Βίκτωρα.
Έχουμε έρθει σε ένα πολύ ωραίο εστιατόριο στην παραλία.Ωστόσο εγώ σκέφτομαι συνέχεια τον Ιάσονα.Ενώ εγώ ήμουν χαμένη στις σκέψεις μου άκουσα το κινητό του Βίκτωρα να χτύπα.Φάνηκε ταραγμένος ενώ μου είπε ότι είναι ένα επαγγελματικό τηλεφώνημα και έφυγε από το τραπέζι .

Victor’s POV

             Στο τηλέφωνο

Βίκτωρας : Έλα μωρό μου . Έγινε κάτι ;;

Βάσια : Θέλω να βρεθούμε να μιλήσουμε 

Βίκτωρας : Είμαι έξω με την Βιολέτα αλλά όπου να ναι φεύγουμε.Θα την πάω σπίτι και μετά θες να έρθω από σπίτι σου ;;

Βάσια : Ναι … ο Ιάσονας λείπει …..

Βίκτωρας : Είναι σίγουρα όλα καλά ;;;

Βάσια : Εμμ ναι... πάνω κάτω

Βίκτωρας : Καλά θα έρθω από εκεί  να τα πούμε

Βάσια : Ωραία θα τα πούμε

        Τέλος τηλεφωνήματος

 

Γύρισα στο τραπέζι και είπα στην Βιολέτα να φύγουμε γιατί κάτι προέκυψε στην δουλειά. Σε όλη την διαδρομή δεν μίλησε κάνεις .Εγώ σκεφτόμουν τι μπορεί να ήθελε η Βασια ενώ η Βιολέτα δεν μπορούσα να καταλάβω τι σκέφτοταν.Την άφησα και σπίτι μετά πήγα στην Βασια.Χτυπησα και μου άνοιξε την πορτα μια Βασια με κοκκινα και πρησμενα ματια μαλλον απο το κλαμα. 

Βίκτωρας : Τι έγινε ?? Εισαι καλα??? Γιατι εκλαιγες???

Βασια : Ναι κάτσε … Θυμάσαι εκείνο το βράδυ στο reunion ;; Φυσικά και ναι ελπίζω τουλάχιστον…. Λογικά θα θυμάσαι ότι αυτό που κάναμε το κάναμε χωρίς προφύλαξη …. Ξέρω ότι είμαστε μαζί λίγο καρό και ούτε καν είμαστε κανονιά μαζί για αυτό και δεν σε αναγκάζω να κάνεις κάτι απλά ήθελα να το ξέρεις.Την τελευταία εβδομάδα έχω καθηστεριση και αποφάσισα να κάνω ένα τεστ εγκυμοσύνης το οποίο βγήκε θετικό….Ξέρω ότι ακούγετε κάπως αλλά είμαι αποφασισμένη να το κρατήσω και χωρίς εσένα και αν φυσικά δεν θέλεις να το μάθει κάνεις ότι είναι δικό σου θα μείνει μεταξύ μας.

Βίκτωρας : Μα πως μπορεί να σου πέρασε από το μυαλό ότι δεν θα θέλω εσένα ή το μωρό μας ;; Από την πρώτη στιγμή που σε είδα ήξερα ότι δεν ήσουν σαν τις άλλες ή σαν την Βιολέτα. Μαζί  θα μείνουμε και θα φτιάξουμε την οικογένεια μας .

Βασια : Και ο Ιάσονας με την Βιολέτα ;;

Βίκτωρας : Έλα τώρα που και εσύ δεν έχεις καταλάβει ότι κάτι παίζεται μεταξύ τους….

Βασια : Μα φυσικά … Πως μπορεί να μην το σκέφτηκα ;; Αυτή είναι η Βιολέτα που είχε κόλλημα ο Ιάσονας από το Λύκειο….Και βασικά ακόμα έχει. Εσύ  όμως πως επέτρεψες κάτι τέτοιο ενώ το ήξερες ;;

Βίκτωρας : Δεν με ένοιαζε γιατί εδώ και λίγο καιρό έχει πάψει να με ενδιαφέρει η Βιολέτα ….Δεν λέω στην αρχή μου άρεσε αλλά τώρα υπάρχει μια άλλη που έχει πάρει τη  θέση της ….

Βασια : Αναι ;; Ποια ;;

Βίκτωρας : Εσύ βρε ζηλιάρα μου

Της είπα και ενώσαμε τα χείλη μας σε ένα τρυφερό φιλί

Βασια: Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε όμως ….

Βίκτωρας : Μην ανησυχείς κάτι έχω στο μυαλό μου . Εσύ θέλω να είσαι ήρεμη για το μωρό μας

Της είπα ενώ την πήρα αγκαλιά 

Χευυυ!! Ναι ναι ξέρω λίγο βαρετό το κεφαλαιακι αλλά έρχονται αλλά πιο εντιπωσιακα. Σιγά σιγά φτάνουμε στο τέλος και για να δούμε τι θα γίνει μεχρι τότε. Τα λέμε στο επόμενο ❤️💋

To ReuniónWhere stories live. Discover now