Part 15

127 11 0
                                    

Violet's POV

Από εκείνη την μέρα ο Ιάσονας δεν μου μιλάει και έχει περάσει σχεδόν ενας χρόνος. Δηλαδή έλεος. Δεν με νοιάζει.  Με τον Χρήστο έχουμε χωρίσει εδώ κι καιρό δεν μπορούσα να τον κοροϊδεύω αλλο . Ένιωθα τύψεις. Φυσικά και δεν του είπα για το φιλί με τον Ιάσονα γιατι αλλιώς δεν ήξερα και εγω τι θα γινόταν. Είχα σκοπό να πω στον Ιάσονα πως αισθάνομαι αλλα δεν θα το κάνω γιατι ξερω ότι θα πληγωθώ και δεν θέλω. Δεν ξέρω πως θα μου φερθεί. Ας τα ξεχάσουμε αυτά όμως τώρα . Σε λίγες μέρες ειναι η 5ημερη. Είμαι πολυ χαρούμενη γιατί θα παω λιγο να ξεσκάσω κάπου. Τι ωραία 5 μέρες για να αποχαιρετησεις το σχολείο εξάλλου φέτος δίνουμε πανελλήνιες και πρέπει να σοβαρευτούμε λίγο.

~~~~~~~~~~~~

Μερικές μέρες αργότερα

Οι μέρες όμως πέρασαν γρήγορα και η μέρα της αποχώρισης έφτασε. Όλα κύλισαν καλά τις 4 πρώτες μέρες. Δεν εγινε και τιποτα οποτε όλα κυλούσαν μια χαρά και ήμουν πολυ χαρούμενη . Κανενας δεν με ενόχλησε οπότε ξεκουράστηκα και με το παραπάνω . Σημερα θα πηγέναμε σε ένα μπαρ που μας είπαν τα παιδιά γιατί είχαμε τη  τελευταία μέρα ελεύθερη. Θα ήταν όλη η τάξη. Δεν με πείραζε  ομως εγω θα είχα την παρέα μου.

Οταν ήρθε η ώρα να ετοιμαςτούμε με την Μάχη, πήγαμε και κάναμε ένα μπάνιο και αρχίζαμε να ετοιμαζόμαστε. Τα αγόρια θα μας περιμένανε στην είσοδο του ξενοδοχείου στις 22:00 οκαι η ώρα ήταν 21:00 οπότε τρέξαμε γρήγορα να φτιαχτούμε .

Εγώ φόρεσα αυτά : 👇🏻👇🏻

Εγώ φόρεσα αυτά : 👇🏻👇🏻

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Και η Μάχη αυτα: 👇🏻👇🏻

Και η Μάχη αυτα: 👇🏻👇🏻

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
To ReuniónWhere stories live. Discover now