Part 5

153 12 0
                                    

Violet's POV

Βγαίνω απο το μπάνιο και παω και κάθομαι στην θέση μου απέναντι απο την Μάχη. Τώρα θα αρχίσει να με ρωτάει τι έκανα τόση ώρα μεσα και τι της λες ήμουν με τον Ιάσωνα ;;; Αποκλείεται

Μάχη : τι έκανες τόση ώρα εκεί μέσα ;;; Ποιανου ειναι η μπλούζα;;; Και τι ήθελε ο άλλος μεσα μαζί σου ;;;;

Βιολέτα : κάτσε ρε πάρε μια ανάσα και θα στα πω

Μάχη : Εντάξει (παίρνει μια ανάσα) πες μου τώρα τι εγινε εκεί μεσα (μου λέει διχνοντας τις τουαλέτες)

Βιολέτα : Προσπαθούσα να καθαρίσω την μπλούζα και δεν φόραγα τπτ και εκείνη την στιγμή μπήκε ο Ιάσωνας και έμεινε λιγο να με κοιτάζει απο πάνω, μέχρι κάτω.

Μάχη : Ναι και μετά τι εγινε;;

Βιολέτα : Πήγα να την στεγνώσω αλλα σκατα , δεν εγινε τπτ και μου έδωσε μια δικιά του για να μην βγω χωρίς τπτ έξω

Μάχη : Μμμμ μάλιστα ας σε πιστέψω
Βιολέτα : πφφφ καλα πάμε να φύγουμε σιγά σιγά ;;;

Μάχη : Ναι πάμε

Αφού πληρώσαμε πήγαμε στα σπίτια μας. Με το που πήγα στο δωμάτιο μου έβγαλα την μπλούζα του και την έβαλα για πλύσιμο, για να την δώσω αύριο. Έκανα ένα μπάνιο και έπεσα για ύπνο.

Iasona's POV

Μετά απο αυτό που εγινε με την Βιολέτα στο μπάνιο καθήσαμε λιγο ακόμα με τα παιδιά και μετά είπαμε να πάμε στο σπίτι του κολλητού μου του Αγγέλου για να καθησουμε να δούμε το ματς
Μπάρτσα εναντίον Ρεάλ και να κοιμηθούμε εκεί . Πληρώσαμε και πήγαμε σπίτι του. Παραγγείλαμε πίτσες , πήραμε μπύρες και είδαμε το ματς μετά λέγαμε μαλακίες για γκόμενες και τέτοια. Όλοι τους είχαν κοιμηθεί και μόνο εγω ήμουν ξύπνιος . Γιατί σκεφτόμουν αυτήν , το τι εγινε σήμερα αλλα ο ήχος απο το κινητό μου με διέκοψε το πήρα και το κοίταξα . Δεν τον είχα αποθηκευμένο αυτόν τον αριθμό αλλα μόλις είδα απο ποιον ήταν το αποθήκευσα

Βιολετάκι❤️💋 :
Σε ευχαριστώ πολυ για την μπλούζα σήμερα. Αύριο θα στην δώσω. Βιολέτα
Εγώ :
Τίποτα, εξάλλου δεν θα εβγενες χωρίς αυτήν έξω.

Εκεί που πάει να απαντήσει το κινητό σβήνει απο μπαταρία. ΓΑΜΩΤΟ γιατί τώρα ;;; Και δεν έχω και να το φωρτήσω. Τέλος πάντων έπεσα και εγω για ύπνο.

Violet's POV
Ξύπνησα το πρωί έκανα ένα χαλαρωτικό μπανάκι και πήγα στην ντουλάπα μου
Φόρεσα αυτά 👇🏻:

Violet's POV Ξύπνησα το πρωί έκανα ένα χαλαρωτικό μπανάκι και πήγα στην ντουλάπα μου Φόρεσα αυτά 👇🏻:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Κατέβηκα κάτω έφαγα πρωινό και πήρα την μπλούζα του Ιάσωνα και έφυγα για το σχολείο. Κάναμε προσευχή και ανεβήκαμε στις τάξεις. Την πρώτη ώρα δεν ήρθε. Έτσι του την άφησα πάνω στο θρανίο και βγήκα διάλλημα.

Iasona's POV
Όταν ξύπνησα κατάλαβα πως ήμουν μόνος μου στο σπίτι ετσι έκανα ένα μπάνιο έβαλα τα ρούχα που είχα πάρει μαζί και έφυγα για το σχολείο. Όταν έφτασα όλοι ήταν έξω , προσπάθησα να την βρω αλλα τζάμπα η προσπάθεια
ετσι πήγα απάνω στην τάξη να αφήσω την τσάντα μου. Πάνω στο θρανίο μου υπήρχε μια σακουλιτσα την άνοιξα και βρήκα αυτό που της είχα δώσει χτες. Ασυναίσθητα την πήρα και την μύρισα. Μύριζε το άρωμα της. Μύριζε Βιολέτα.
....

Χαχαχαχααα θα περιμένετε μέχρι το επόμενο τα λέμε κοριτσούδια
💛💛💛💛

To ReuniónWhere stories live. Discover now