ΤΕΛΟΣ

168 10 0
                                    

10 χρόνια μετα

Violet's POV

Πως πέρασαν τόσο γρήγορα τα χρόνια???Σαν χτες τα θυμάμαι όλα.
Τους τσακωμούς μου με την Μάχη,τις στιγμές που έζησα με τα άτομα που έχω μετά από τόσα και τα έχω ακόμα δίπλα μου.Με κάποιες αλλαγές.Σαν χτεε θυμάμαι την πρώτη φορά που κράτησα την Δάφνη στην αγκαλιά μου,την γέννηση του Μανου τα πάντα.

Βιολέτα : Ιασονα αγάπη μου;;

Ιάσονας : Έλα μωρό μου

Βιολέτα : Εε όχι και μωρό σου... 50 είμαι πλέον.

Ιάσονας : Παντα θα είσαι το μωρό μου.

Βιολέτα : Καλά καλα. Πότε θα έρθουν τα παιδιά. Μίλησες με την Μάνο;; Πήγε να πάρει την Δάφνη και τον Αχιλλέα από το αεροδρόμιο;;

Ιάσονας : Ναι είναι ήδη στον δρόμο.

Βιολέτα : Η Βασια με τον Βίκτωρα;;

Ιάσονας : Και αυτοί και οι γονείς μας και η Ηρώ με τον άντρα της και το μωρό και ο Χριστόφορος με την οικογένεια και ο Άγγελος με την Μάχη αγάπη μου με την Αντζελινα.

Μα και φυσικά. Ο Άγγελος με την Μάχη αποφάσισαν να μην κάνουν δικό τους παιδί γιατί τους γέμιζε περισσότερο να ξέρουν ότι βοηθούν ένα παιδί. Η Αντζελινα ήταν στα παιδικά χωριά SOS και μόλις την γνώρισαν ηξεραν ότι είναι η κόρη τους.Η Αντζελινα είναι μέλος της οιγενειας μας έδω και 10 χρόνια και σήμερα είναι 22. Ηταν μεγάλη βλέπετε όταν την υιοθέτησαν.

Ιάσονας : Αγάπη μου τι σκέφτεσαι;;

Βιολέτα : Όλα

Ιάσονας : Όλα ποια όλα;;

Βιολέτα : Εμάς και την ζωή μας.

Ιάσονας : Ήταν μια ωραία ζωή και θα συνεχίσει να είναι. Θα δεις θα ζούμε με παιδιά και εγγόνια και θα είμαστε πάντα μαζί.

Βιολέτα : Και θα είμαι και το μωρό σου;;;

Ιάσονας : Παντα

Βιολέτα : Και θα με αγαπας και όταν γεράσω και ασπρισω και ριτιδιασω;;;

Ιάσονας : Κλασσική Βιολέτα. Πάντα με την εμφάνιση της.

Βιολέτα : Πεςςςςς

Ιάσονας : Πάντα ρε μωρό μου

Ειπε και με έφερε στην αγκαλιά του αφήνοντας μου ένα φίλι στα χείλη

Κάποτε ήταν ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Το κορίτσι τον παίδεψε, εκείνος επεσε στα πατώματα, έκλαψε, ήπιε πολύ αλλά στο τέλος ήταν είναι και θα είναι πάντα μαζί. Ως το τέλος. Ως τοΠΑΝΤΑ.

~°~Ι+Β=LFE~°~

Να το και το τέλος. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι και σήμερα μετά από 3 μήνες και 2 μέρες όλα τελείωσαν. Θέλω να πω ευχαριστώ σε ολους σας που ησασταν μαζί μας σε όλο αυτό το ταξίδι. Σας αγαπώ όλους και ελπίζω να τα ξαναπούμε ❤️💋

To ReuniónWhere stories live. Discover now