Part 33

104 10 0
                                    

Violet's POV 

Έχουν περάσει αρκετές μέρες από το Reunión και ευτυχώς δεν ξανά συνάντησα τον Ιάσονα. Σήμερα ξεκινάω την δουλειά που μου βρήκε ο Βικτωρας. Τις τελευταίες μέρες δεν έχει την συνηθησμεμη συμπεριφορά. Συνέχεια λείπει. Ίσως βέβαια να είναι η προσαρμογή αλλά και πάλι έχει γίνει λίγο ψυχρός. Όλα αυτά τα σκεφτόμουν όσο ετοιμαζόμουν για να πάω στο νοσοκομείο.Φόρεσα αυτά 👇🏻

Φόρεσα αυτά 👇🏻

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Φτάνοντας συνάντησα τον υπεύθυνο της βάρδιας μου

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Φτάνοντας συνάντησα τον υπεύθυνο της βάρδιας μου.Μου έδειξε το γραφείο μου, τον χώρο ξεκούρασης, το μέρος που θα αφήνω τα πράγματα μου και μου είπε τι πρέπει να κάνω. 
Αποφασισα να πάω στο γραφείο μου για να οργανωθώ αλλά με κάλεσαν για ένα περιστατικό ψυχολογικής κρίσης στα επειγοντα.

Iasonas' POV 

Ωραία πρώτη μέρα περνάω στο νοσοκομείο. Γιατί όλοι οι τρελοί σε μένα ρε γαμωτο. Γιατί να αναλάβω εγώ αυτή που έχει τραύματα στο κρανίο και θέλει ράμματα.Ναι όμως το καλό δεν ειναι αυτό αλλά ότι τα προκάλεσε μόνη της επειδή παθαίνει συνέχεια κρίσεις.Και ναι τώρα βρισκόμαστε στην μέση μιας τέτοια κρίσης. 

Ιάσονας : Φωνάξτε τωρα την ψυχολόγο να της κάνει ηρεμιστική για να κάνω ράμματα 

Νοσοκόμα : Μάλιστα 

Κρατούσα την ασθενή για να μην τραυματιστεί ξανα μέχρι που έφτασε η νοσοκόμα 

Νοσοκόμα : Σε δύο λεπτά είναι εδώ η ψυχολόγος. Ετοιμάζει ένεση. Είναι αυτή από τον Καναδά 

To ReuniónWhere stories live. Discover now