Part 11

136 10 0
                                    

Iasonas' POV

Τι έκανα πάλι χθες το βράδυ. Ποιος ξέρει τι θα σκέφτεται η Βιολέτα για μένα. Δεν μπορώ να ξεχάσω το παθιασμένο φιλί μας, όλο το βράδυ το σκεφτόμουν, μάτι δεν έκλεισα... Πως θα πάω τώρα σχολείο;;;

Έλα καλέ. Καντο για να την δεις...

Δεν ξέρω αν πρέπει... αλλά αν δεν πάω θα μείνω από απουσίες.

Άρα σήκω να φύγουμε!!

Περίμενε πως θα πάω με το βρακι;;;;

Δεν νομίζω να πειράζει....

Σκασεεεε

Violet's POV

Μετα το φιλί δεν μπορούσα να συνέλθω. Αα ναι ξέχασα. Η Μαχη δεν ήρθε ποτέ σπίτι μου χθες. Έστειλε ένα μήνυμα και ειπε ότι φοβόταν να έρθει με τα πόδια μόνη της. Θα την σκοτώσω. Με άφησε μες στις σκέψεις μου όλη την νύχτα. Να σκέφτομαι τι τον έπιασε;; Δεν είχε δώσει κανένα σήμαδι...

Να καλά. Επειδή είσαι εσύ τυφλή δεν σημαίνει ότι δεν το έδειχνε το παιδί.

Λες;;;

Λεωωω. Σήκω να πάμε τώρα σχολείο.

Τι λες καλέ!!!! Πως θα κάτσω πίσω του μετά από αυτό;;;;;

Και τι θα πεις στην κ. Ηλέκτρα;;;

Αυτό είναι ένα θέμα... Άρα θα πάω 😣.

Πήγα στο μπάνιο και ετοιμάστηκα. Φόρεσα αυτά 👇🏻👇🏻

Πέρασα και πήρα την Μάχη από το σπίτι της

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Πέρασα και πήρα την Μάχη από το σπίτι της. Σε όλη την διαδρομή δεν ανταλλάξαμε ούτε κουβέντα. Μπήκαμε στο σχολείο την στιγμή που χτύπησε το κουδούνι. Τώρα αρχίζουν τα δυσκολαα. Μπήκα στην τάξη κυρία... Δεν τον κοίταξα καν όχι επειδή δεν ήθελα αλλά επειδή δεν μπορούσα. Κάπως έτσι συνέχισαν και οι άλλες μέρες.

Μετά από μια εβδομάδα.

Σήμερα έχω γενέθλια!!!! Το πρωί σηκώθηκα και αφου έκανα τα απαρετητα κατέβηκα κατω. Οι γονείς μου και πρώτος και καλύτερος ο μπαμπάκας μου με αγκαλιάσαν και μου ευχήθηκαν όμως έπρεπε να φύγω γρήγορα. Ήδη είχα αργήσει. Είμαι σίγουρη ότι η Μάχη κάτι έχει ετοιμάσει. Οι ώρες όμως περνούσαν και δεν φαινόταν να έχει κάτι στο μυαλό της. Είναι η τελευταία ώρα τώρα και εχουμε γυμναστική... δηλαδή ήμαστε ελεύθεροι. Κάθομαι σε ένα παγκάκι και σκεφτομαι τι έγινε στο πάρτυ. Ξαφνικά παρατηρώ ότι δεν είναι κανείς τριγύρω. Αποφασίζω λοιπών να πάω μέσα στο κτήριο μήπως και βρω κάποιο. Δεν πρόλαβα να μπω από την πόρτα και τους είδα ολους μπροστά μου. Πρώτη και καλύτερη η Μάχη με μια τούρτα στα χέρια και όλοι τραγουδούσαν για μένα. Δεν ήξερα τι να κάνω πάρα μόνο ένα δάκρυ εφυγε από τα μάτια μου. Τότε ένιωσα ένα βλέμμα πάνω μου και ήξερα ποιου ήταν. Ήταν του Ιάσονα φυσικά. 

Χελλου γκαϊζζ. Τι μου κάνετε;;; Τι λέτε να παίξει στην συνέχεια με τους πρωταγωνιστές;;; See you soon ❤️💋

To ReuniónΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα