Sweet Creature '🌺

7.4K 499 300
                                    

"Nasıl yani kız lavobadan döner dönmez ona 'her sabah o iki yüzü yıkamak zor olmuyor mu?' mu dedi? Oh ben o kuzeninizi çok sevdim." Öğretmenin tatlı kıkırtısı tüm tuvaleti doldurdu.

Kim Taehyung kızın sinirini üzerinden almak için eskiden yaşadığını komik anıları anlatıyordu. Bilmem kaçıncı anısında Danbi'nin geçirdiği sinir krizi bitmiş sırf Taehyung'la konuştuğundan Byeongkwan'ın intikam için yaptığı şakayı unutmuştu.

"Küçükken bende aptal Byeongkwan ile kavga ederdim öğretmenim. Bloom ben olayım Flora sen kavgası. Her zaman o kazanıyordu ve benim olmak istediğim karakteri o oluyordu."

"Hahaha, ciddi olamazsın!" Taehyung'un haberi yoktu fakat her böyle güldüğünde Danbi biraz daha ona aşık oluyordu.

"Stella varken neden onlar için kavga ediyorsunuz ki?"

Danbi olduğu yerde kalmış daha sonra ise tüm tuvaleti inleyen o kahkahasını sunmuştu.

Taehyung ise karşısında fazlaca sevimli duran kıza bakıp bakıp gülümsüyordu.

Danbi kahkahaları arasında konuştu. "Özür dilerim öğretmenim." Sakinleşti ve "Yani... Byeongkwan için sizi de meşgul ettim. Sırf düşmanım olan kızdan onu ayırdığım için bunu yaptı. Ne yapabilirim sevdiğim birinin yanında birini görünce dayanamıyorum. Byeongkwan hep der ki ' sinirlenince ellerinle oynuyorsun özellikle sevdiğin biri hakkında sinirlenince ne yaptığını bilmiyorsun.' kesinlikle buna inanmıyorum öğretmenim. Ben... Ay ne çok konuştum özür dilerim öğretmenim en iyisi ben gideyim. Tekrar sağolun." diyerek buraya girişinin aksine dünyanın en mutlu kızı olarak lavabodan çıkmıştı.

Taehyung ise bu sevimli kızı her düşündüğünde hızlı atan kalbiyle bir tartışma içerisine girmişti.

"Neden böylesin, neden?! Yoksa aritmim falan mı çıkacak? Ya kalbim kaburgalarıma çok baskı yaparsa, ya kaburga kemiklerimden birisi çıkıp da..."

Bla bla bla... Taehyung her zamanki harika(!) doktor bilgileriyle kendini aydınlatırken ona aşık olan öğrencisinden etkilendiğinin farkında değildi.

Normal ritmine dönmesi için kalbine yumruk ata ata kızlar tuvaletinden çıktı Taehyung. Çıkar çıkmaz birkaç öğrenci sapık sandığı öğretmenlerine bön bön baktılar. Taehyung ise kendini savunmaya çalışarak "Hayır hayır yanlış anladınız ben..." daha sonra teebiyesiz öğrenciler Taehyung'u tınlamayarak ona arkalarını dönüp merdivenleri tırmanmaya başladılar. Taehyung ise bir yandan öğretmenler odasına ilerliyor bir yandan da hala kendi halinde, sessiz sessiz savunma yapıyordu.

"Hayır, yalnızca Danbi için girmiştim."

~~~

"Sırf seni anlamak için veterinerlik okuma hayali kurdum ben! Ama sen... Ahh her neyse kapat! Gerizekalı!"

Kız sinirle pişkin pişkin yaptığı şakayı anlatan Byeongkwan'ın yüzüne kapadı telefonu. Bu sefer cidden sinirliydi. Tamam onun sayesinde Taehyung'la sohbet etmişti fakat yine de yaptığı aptal şaka Danbi'yi çok endişelendirmişti. Hem eğer Danbi gizlemeye çalışmasaydı Taehyung çoktan Danbi'nin alçılı kolunu görmüştü.

Bir anda sevdiğinin kalbinin çok temiz olduğu geldi kızın aklına. Onu özlemişti. Hemen telefonunu alarak binbir çabayla bulduğu telefon numarasına mesaj attı.

Saturnh: Bu kadar iyi biri olmanız benim kalbime zarar.

Kimgv: ??

Kolun iyileşti mi?

Saturnh: Acaba yazdığım şeyi okumadınız mı?

Şey...

Öğretmenim, bu gece ne yapıyorsunuz?

Kimgv: Neden soruyorsun öğrenci?

Saturnh: Annemler evde değil ve ben tek kalmaktan biraz korkuyorum.

Aslında uyusam korkum geçer fakat...

Korktuğum için uyuyamıyorum kkkk

Kimgv: Peki ben ne yapabilirim?

Saturnh: Bilmiyorum, yalnızca söylemek istedim.

Sesinizin güzel olduğunu duymuştum.

Aslında bana bir şarkı soyleseniz belki uyuyabilirim.

(*^▽^*)~

Kimgv arıyor...

"Yalnızca bir şarkı öğrenci! Konuşmayacağını tahmin ettiğim için sana soru sormayacağım. Umarım korkmadan uykuya dalabilirsin."

Danbi ne yapacağını şaşırmıştı. Gerçekten de aramıştı. Ve onun uyuyabilmesi için şarkı söyleyecekti. Yalnızca Danbi'ye söyleyecekti!

Danbi bu fırsatın bir daha ayağına gelmeyeceğini bildiği için yatağına uzandı ve kalbini ferahlatan o sesi dinledi.

"Sweet creature, sweet creature
Wherever I go, you bring me home
Sweet creature, sweet creature
When I run out of rope, you’ll bring me home
You bring me home"

(Tatlı yaratık, tatlı yaratık 
Nereye gidersem, beni eve getir 
Tatlı yaratık, tatlı yaratık 
Yolda kaldığımda, beni eve getir)

Danbi kulağına dolan ilahi niteliğindeki şarkıyla uykuya daldı. Taehyung ise öğrencisinin ses çıkarmayacağını bile bile bekledi.

"İyi uykular... öğrenci."

"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Seonsaengnim // Kim TaehyungWhere stories live. Discover now