Green Alien '🌺

6.9K 483 340
                                    

Ders zili çalmış herkes tekrar sıralarında toplanmaya başlamıştı.

Danbi tüm heyecanıyla tahtanın önünde kendi kendine konuşup garip garip şarkılar söylüyordu. Sınıf Danbi'ye odaklanmış bakarken Danbi onlara gülümseyerek "Doğru yoldasınız" demiş ve aptal şarkısına geri dönerek daha yüksek sesle şarkıyı söylemeye başlamıştı.

Sınıf da bu şarkıyı çok sevmiş olacak ki şarkıya eşlik ederek alkış tutmaya başlamışlardı. Böyle bir eğlenceyi kaçırmayacak olan Hyunwoo ayağa kalkmış ve gaza gelerek o şarkının aptal dansını yapmaya başlamıştı. Bunu görüp zaten dünden razı olan Danbi şarkıyla uyumlu bir şekilde dans etmeye başlamıştı.

"Dame tu cosita ah ah, Dame tu cosita ah ay
Dame tu cosita ah ah, Ayyy, ayyyy"

Ellerini başının arkasına koymuş göz kanatacak bir şekilde dans ederken en son sınıfa giren kişinin kendisi olduğunu ve kapıyı kapattığına adı kadar emin olduğunu hatırlamıştı. Fakat şöyle bir şey vardı ki kapı şuan sonuna kadar açıktı.

Danbi sağ arka tarafındaki öğretmenler masasından gelen kıkırtıyla görüntüsünü bozmadan masaya dönmüş ve masada gülmekten kızaran Kim Taehyung öğretmenine odaklanmıştı. Şimdi anlıyordu Hyunwoo'nun neden dansı bırakıp yerine oturduğunu tabii o gürültüde kapının açıldığını da duymamıştı Danbi.

"Vay canına Danbi! Yeşil uzaylıdan bile güzel dans ediyorsun!"

Taehyung elleriyle yüzünü kapatıp tüm sınıfın yaptığı gibi gülmeye devam ederken Danbi yerin dibine girerek oradaki katmanları ezberliyordu.

Aptal kız rezil olmuştu. Fakat bunu sevimli bulan bir Taehyung vardı.

En sonunda kızarık yüzüyle sınıfa dönen Taehyung sınıfı uyararak seçim için aday olacak kişilerin tahtaya çıkmasını istemişti.

Danbi utancını hemen unutarak ortaya atlayıp Taehyung'un dikkatini çekmiş ve sınıf adına konuşmaya başlamıştı.

"Tek aday benim öğretmenim! Sınıf doğru ve çok haklı bir seçim yaparak bana 'senin bize iyi bir örnek olacağını düşünüyoruz o yüzden aday olmayacağız.' dedi. Anlayacağınız oylamaya gerek yok öğretmenim."

Taehyung şaşkınlıkla sınıfa dönmüş ve Danbi'yi göstererek konuşmuştu.

"O zaman yeni başkanınız Danbi gençler. Umarım adaletli bir seçim olmuştur."

"Oldu öğretmenim oldu." demiş ve Taehyung'un ona baktığından habersiz sınıfına gururlu gözlerle bakmaya başlamıştı.

~~~

İlk iki saat dışındaki tüm dersler Danbi için yine azap gibi geçmişti. Sonunda çıkış zili çaldığında Danbi hemen toparlanmış ve çantasını sırtına takarak okul bahçesine doğru ilerlemeye başlamıştı.

Sonunda sıkıcı bir okul günü daha bitmişti. Danbi tam okulun bahçe kapısından çıkıyordu ki nerede olursa olsun tanıyacağı o sesi duydu.

"Danbi?"

Arkasını döndüğünde Taehyung hemen Danbi'nin önünde belirivermiş ve ona gülümseyerek buluşup yapacakları plan hakkında konuşmaya başlamıştı.

"Yarın müsait misin Danbi? Yapılacak faaliyet için plan kurmamız lazım da."

"Evet öğretmenim! Ne zaman isterseniz alabilirsiniz beni. Özellikle yarın 4 ve 5. ders alabilirsiniz." demiş ve gülümseyerek Taehyung'a bakmıştı.

Taehyung Danbi'nin dediği şeyi dalgaya alarak tamam manasında onaylamış ve Danbi'yi evine bırakmak adına söze girmişti.

Tabii ki salak Danbi bu şansı teperek Taehyung'a "iyi akşamlar" dilemiş ve eğilerek selam verip dışarı doğru ilerlemeye başlamıştı.

Taehyung Danbi'nin arkasından gülümseyerek bakarken içindeki karmaşık hislerle genç kızı izliyordu. Ta ki bu hisler yerini şaşkınlığa bırakana dek...

Danbi farkında olmadan mırıldandığı şarkıyla Taehyung'u şoka uğratmıştı.

"Sweet creature, sweet creature
Wherever I go, you bring me home~"

"Sweet creature, sweet creature Wherever I go, you bring me home~"

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Allah'ımın salağı dediğinizi duyar gibiyim slncşdmvşsmg

Ama tek Harry aşkımı dinleyen o değil ki LSMŞCÖSMVÖDG

Nasılsınız kuzular, iyi olduğunuzu umuyorum. Bu kitapta pek sohbet fırsatımız olmadı. İleriki bölümlerde daha çok etmemiz dileğiyle 💚

Kendinize iyi bakınn~ 🍒

Seonsaengnim // Kim TaehyungDove le storie prendono vita. Scoprilo ora