Kiss' 🌺

4.9K 362 104
                                    

İkili, Taehyung'un yatağında yan yana oturmuş zorla güne götürülmüş masum çocuklar gibi konuşmadan yeri incelemeye koyulmuşlardı.

Dakikalar birbirini kovalarken sanki hiçbir şey olmamış gibi susmuş ve yastıkların bulunduğu yatağa oturmuşlardı.

Danbi kalbini hissetmiyordu. Ona tatlısın dediği sırada ani bir şok geçirmiş ama bu sefer aptallık edip bayılmamıştı.

Taehyung da dediklerini sonradan fark edip biraz da olsa utanmıştı. Hata yaptığını fark etmişti. Sonuçta ona 'ben öğretmenim, sen de öğrenci' diyen kendisiydi. Ama nedense o an kendisini tutamamıştı. Ne dediğini fark etmemiş ve istemsiz bir şekilde ağzından kaçırmıştı.

Belki de kalbi artık Taehyung'u yöneten beynine isyan ederek onun yerine konuşma kararı almıştı. Bilmiyordu ama pişmanım diyordu kendi kendine.

Kalbine sorarsanız bu kelimeyi asla tercih etmez bir daha olsa bir daha yaparım derdi. Zaten Taehyung dün gece Hyunwoo'nun dediği şeylerden sonra az da olsa düşünmüştü ve kesinlikle o çocuğun haklı olduğunda karar kılmıştı. Fakat okul müdürü ya da diğer öğretmenler ya da eğitim bakanlığı kesinlikle onlarla aynı fikirde değildi. Bu konu Taehyung'un meslek karakterine zarar verebilirdi.

Taehyung konuşmak adına ağzını açmıştı ki ne diyeceğini kestiremeyerek tekrar dudaklarını birleştirdi.

Aynı şeyi Danbi de yapıp duruyordu fakat dakikalar geçmesine rağmen bir türlü aralarında bir konuşma geçememişti.

Yılın en iyi arkadaş ödülüne layık görülen Hyunwoo ve Eunji burada olsalardı kesinlikle şuan onları milyarlarca kez kınarlar ve aralarında birkeç etkileşim olması için külübeyi bile aleve verebilirlerdi.

Tanrıya şükür ki burada değillerdi.

Ama Hyunwoo önceden de dediğim gibi derslerine çok çalışan biri olmamasına rağmen kafası böyle işlere çok basar ve bu yeteneğinin hakkını sonuna kadar verirdi.

Barakadan ayrılmadan önce bunu da düşünmüştü. Ne o aptal ve aşık arkadaşının ne de öğretmen olmuş fakat safım olarak adlandırdığı oda arkadaşının birbirlerine bir adım bile atamayacağını düşünmüş ve bunun için hazırlık yaparak barakadan ayrılarak grubunun yanına gitmişti. Tabii daha sonra onları odaya kilitlemek için gelecekti ama...

Danbi'nin kaplumbağalardan ne kadar HOŞLANMADIĞINI(!) biliyordu. Taehyung'un ise Danbi'yi ne kadar önemseyip korumak istediğini...

Bu nedenle dahiyane bir plan yapmıştı! Barakadan çıkmadan önce hatta öyle ki Taehyung bile mışıl mışıl uyurken, o tatlı uykudundan uyanmadan önce kalmış ve tüm kampta bir kaplumbağa aramıştı. En sonunda bu arayışı başarıyla sonuçlanınca kaplumbapayı tuttuğu gibi odaya getirmiş ve kendi yatağının altına saklayarak terkar Taehyung'un yerinde yerini almıştı.

En sonunda sabah olup güneş doğduğunda grubun yanına giderken ise miniğin orda olup olmadığını kontrol etmiş ve anahtarı da alarak odadan ayrılmıştı.

Şimdi ise hazırladığı plan tamamen tıkırında gidiyordu.

Küçük kaplumbağa sanki Hyunwoo'ya yardım etmek, bu beceriksiz ikiliyi birleştirmek istermiş gibi en sonunda ikili konuşacak bir şey bulamadıklarında harekete geçmiş ve uyanarak yavaş -oldukça yavaş- adımlarla yatağın altından çıkmaya başlamıştı.

Yatağın altından minik kafası göründüğü sırada Danbi o minik kafa yerine yanındaki bedeninin kafasını inceliyordu. Şekilli burnunu, pembe dudaklarını, kahve saçlarını...

Tam o sırada Taehyung miniği fark etmişti. Yatağın altından yavaş yavaş çıkan miniği fark etmiş ve Danbi'nin telaşa kapılmaması için harekete geçerekbir anda kendini yere atmıştı.

Seonsaengnim // Kim TaehyungWhere stories live. Discover now