Peach' 🌺

4.4K 353 63
                                    

İkilinin öpüşmeleri -dudaklarının değmesi ° ͜ʖ ͡  -  üzerinden bir yarım saat kadar geçmişti ki Hyunwoo gelerek kapılarını açmış ve sırıtarak konuşmaya başlamıştı.

"Sizi kurtardım!"

Kimse Hyunwoo'ya o anahtarı nereden bulup kapıyı açtığını sormazken Hyunwoo bir Danbi'nin kızarmış suratına bir de Taehyung'un şaşkın yüzüne bakıyordu.

Yalnızca bir nevi öpüşmüşlerdi.

Sanki abartılacak ne vardı?!

Alt tarafı Danbi kaplumbağayı görünce çığlık atacak, bağıracak, en fazla korkudan ağlayacaktı!

Ne gerek vardı bu ki şimdi bu klişelere??

Ama olmuştu. İkisinin de kalbinin atmasını, Taehyung'un aklının başına gelmesini sağlayan o büyük dokunuş sonunda olmuştu.

~~~

"Aslında gelmeyecektim fakat seninle olan konuşmamızı Bay Kim'in konuştuğu kadın duymuş adını bilmiyorum ve bunu da Jungshin hyung söylemiş. Jungshin hyung da ne olduğunu benden öğrendi. Kilitli kalmışlar dedim. Daha sonraysa beni sizin yanınıza gönderdi. 'Onları çıkar. Öğle yemeğinde öğrencilerle oradan olacağız. Çok durmayacağımız için sen gidebilirsin' dedi. Ve bende yavaş hatta oldukça yavaş bir şekilde yanınıza geldim. Ve bir de gördüm ki..."

Danbi, Hyunwoo ve Eunji'ye her şeyi bir bir anlatmış ve sonuna geldiğinde tereddüt ederek konuşmaya başlamıştı.

Tabii anlattığı son kısım üzerine ikisinden de büyük bir çığlık almış ve sevinçle ikilinin birbirine sarılmasına neden olmuştu.

Tabii Danbi bu kısımda yeni bir romantik aşk ortaya çıkmasını beklerken yine Hyunwoo mükemmel odunluğunu konuşturarak "Bir dakika" demiş ve Eunji'den ayrılıp Danbi'ye dönerek sormuştu.

"Peki ya kaplumbağa?" 

Danbi başta Hyunwoo'nun ne demek istediğini anlamamış ve ona ne saçmaladığını sormuştu.

O ise yiyeceği dayaktan ve dayağın arkasından gelecek olan teşekkürden habersiz her şeyi anlatmıştı.

Odaya ileriki zamanlarda sustuklarında biraz aksiyon katmak için bir kaplumbağa koyduğunu, Danbi'nin bu kaplumbağayı gördüğünde çığlık çığlığa bağıracağını sandığını daha sonraysa Taehyung'un sakinleştirmek için ona sarılması gerektiğini fakat tüm bunlar yerine böyle bir olayın gerçekleştiğini gördüğünü söylemişti.

Danbi bu dinlediklerinden sonra dayanamamış ve Hyunwoo'ya bir güzel dayak atmıştı. Daha sonra da dediğim gibi sırf aralarını yapmak için uğraştığından ondan kocaman bir teşekkür almış ve Eunji'yi ona ayarlayacağını söylemişti.

Aptal ikili aynı anda Danbi'nin dediklerine karşı "IYY!" diye bağırıken bir yandan da şakasına parmaklarını boğazlarına sokup kusacağım taklitleri yapıyorlardı.

Danbi ne kadar da sevimli (!)  duruyorlar diye içinden geçirmeden edemedi.

Ne kadar da tatlı kusuyorlar...
✧・゚: *✧・゚:*

Danbi'nin aklından yemeğe kadar Hyunwoo'nun anlattıkları çıkmadı.

Yapboz parçalarını tek tek yerine oturtmaya çalıştı. Kaplumbağayı Taehyung fark etmiş miydi?  Garip davranışlarının nedeni bu muydu? Belki de kapının önünde o yaratığı görmüştü ve bu nedenle aniden onu çekmişti.

Danbi bilmiyordu. Ama bu konuya başka bir açıklama da bulamıyordu.

En sonunda düşünmek için geldiği göletin yanından ayrılıp bir karara vararak saat 4'te verilen öğle yemeğini yemek adına adımlamaya başlamıştı. Şuan fark ediyordu da o kahvaltısını da geç yapmıştı. Hyunwoo ve Eunji ile konuşurken bir şeyler atıştırmıştı. Az yemesine rağmen içi rahattı çünkü Taehyung'u yemek yerken onu göremeyeceği bir yerde oturup izlemişti.

Seonsaengnim // Kim TaehyungWhere stories live. Discover now