Phone '🌺

3.7K 286 246
                                    

Byeongkwan okula yaptırdığı kayıt işlemlerinden hemen sonra yeni evine dönmüştü. Danbi ise okulda sürekli içine sığmayan heyecanıyla neler yapacağını düşünüp durmuştu. 

Bu düşüncelerin içerisinde elbette Byeongkwan'la yapacağı planlar vardı. Hyunwoo ve Eunji'yi de çağırarak onlarla evde parti verebilirlerdi. Bowlinge gidebilirler, piknik yapabilirlerdi. Avmdeki büyük oyuncaklara binebilirler ya da bu klasik şeylerden vazgeçip daha yeni şeyler ortaya atabilirlerdi. 

Fizik dersinin son dakikalarında sınıfın Tazmanya Canavarı, pardon... sınıfın öğretmeni Bay Choi bugüne özel en arka sıraya oturmuş, telefonuna notlar alan Danbi'nin yanına doğru ilerlemiş ve kendi kendine konuşarak bazen sevinip bazen kendiyle gurur duyan kıza tek kaşını kaldırarak bakmıştı. 

Danbi o an telefonuna not almaktan arkasında biten fizik öğretmenlerini fark etmemişti bile. Tek derdi yaptığı mükemmel listeyi tamamlayıp Eunji, Hyunwoo ve Byeongkwan'a bu listeyi mesaj olarak atmaktı. Nereden bilecekti ki yakalanıp nam-ı değer Tazmanya Canavarının telefonuna bir hafta el koyacağını?

Danbi tüm okul günü boyunca yalvarmıştı. O bir hafta telefonsuz ne yapardı? Derslerde revir bahanesiyle, yapılan konferansta tuvalet bahanesiyle, tenefüslerde ise soru bahanesiyle her saniye Bay Choi'nin yanındaydı. Fakat Bay Choi nuh diyor peygamber demiyordu.

Ayrıca yarın için ona yalvarma şansı da yoktu. Yapılan konferansta açıklanan haber Danbi'nin sınıfı ve diğer okul arkadaşları için bir hediyeyken; Danbi için tam bir kara haberdi.

"Okul binamizdaki devrelerde bir sorun olduğu için okulumuz bir günlüğüne tatil. Yarın yetkili kişiler gelecek ve bu tehlike arz eden problemi çözecekler. Bir günlük tatilimizi umarım verimli kullanırsınız gençler..." 

Vesaire vesaire...

Danbi bu aptal konferansı dinlemiyordu bile. Tek istediği birazdan dağılacak olan bu okuldan elinde telefonuyla çıkabilmekti. Fakat hayat her zaman yüzümüze gülmüyordu işte.

Karşısında anıra anıra gülen Byeongkwan, Danbi'nin sınırlarını o kadar zorluyordu ki, mesela Danbi okulda başına gelen tüm olayların hıncını şuan kuzeninden çıkarabilirdi.

Amcasının taşındıkları şehirde kalan son eşyaları alacağını duyan Danbi, okuldan çıktıktan sonra tüm moral bozukluğunu da alıp ailesinden izin alarak evde tek kalacak olan Byeongkwan'ın yanına koşmuştu. Belki de tüm dertlerimi ona yakınabilirim diye düşündü. Fakat Byeongkwan ona destek olmak yerine daha da sinirlerini bozarak onunla dalga geçiyordu. 

Pis Tazmanya Canavarı! Beni şu ayıboğan'ın yanında ne hale düşürdü? 

Danbi tüm gün boyunca o saf ve güzel düşüncelerinin bir anda uçup gittiğini hissetti. Lanet fizik öğretmeni!  O kadar yalvarmasına rağmen ona telefonunu vermemişti. Hadi hepsini geçti. Düşünün günlük ödül aldığı ve şuan 22. günü tamamladığı oyununu, Byeongkwan'la yapacaklarını yazdığı listeyi, sosyal medyalarını, en önemlisi okuduğu hesabın şifresini unuttuğu ve her hafta yayımlanan webtoon'unun yeni gelecek olan bölümünü bile geçti. Ya Taehyung'la yeni bir madde yaşasaydı? O zaman ne olacaktı? Nasıl anında oraya bu klişeleri kaydedecek ve her gece okuyacaktı?

Bir şey yapmalıydı! Byeongkwan'dan zaten hayır yoktu. Bu işi tek başıma çözmeliyim diye düşündü.

Aslında buraya gelme amacı başta okulda olanları Byeongkwan'a anlatıp onu da alarak gizlice okula girip ananas kılıflı telefonunu alarak rahat bir nefes vermekti. Fakat şimdi, önceki planının aksine Byeongkwan oyunda olmayacaktı. Çünkü eğer Byeongkwan, Danbi'yle birlikte okula gitseydi Danbi'nin okuldan gizlice çıkardığı tek şey kuzeninin cesedi olacaktı. 

Seonsaengnim // Kim TaehyungМесто, где живут истории. Откройте их для себя