I'm Cold '🌺

6.3K 450 262
                                    

Elindeki kumadayı ortada bulunan sephaya sessizce bırakmış ve büyük koltukta Danbi'nin önünde boşluk kalan yerin önüne oturmuştu.

Bu kız ne kadar da sevimli uyuyordu öyle! Öne çıkmış ve oldukça dikkat çeken güzel dudaklar, kapanmış ve meleği andıran gözler... Tanrım!

Taehyung bu portre karşısında tamamen mest olmuş durumdaydı. Orada kaç dakika durdu bilmiyordu ama uyuyan meleğin boynunun ağrımayacağını bilse saatler boyunca onu orada oturup izlerdi.

Ayağa kalkarak ayaklanmış ve üst kata çıkıp misafir odasındaki yatağı hızla açmıştı. Daha sonra ise sessiz fakat hızlı bir şekilde merdivenleri inmiş ve Danbi'nin yanına giderek yattığı rahatsız yerden onu, Danbi'ye göre -daha önce hiç denemese de- dünyanın en rahat yeri olan kolları arasına almıştı.

Ya bu kızın güzelliğinden ya da kendisi çok güçlü olduğundan kızın ağırlığını hiçbir şekilde hissetmiyordu. Taehyung, Danbi'yi kucağına almasıyla donakaldı zaten yakından ne kadar da güzeldi. Kalbi tekledi Taehyung'un, bir anda hızlı atmaya başladı. Öyle ki bir ara Danbi bu hızlı kalp atışları nedeniyle yerinde birazcık kıpırdanmıştı bile.

Taehyung o güzel simayı izlemeyi bırakıp üst kata gitmek adına merdivenleri adımlamaya başlamıştı. Misafir odasının önüne gelince kendi kendine örtünen kapıyı ayağı yardımıyla açmış ve Danbi'yi önceden hazır hale getirdiği yatağa yatırmıştı.

Kız beyaz çarşaflar arasında şimdi tam olarak bir meleği andırıyordu.

Taehyung buna gülümsemeden edememiş ve Danbi'nin yanında kalan boşluğa oturarak yüzünü kapatan birkaç saç telini almış, kulağının arkasına sıkıştırmıştı.

Hadi ama Taehyung bunun modası geçmişti! Ayrıca şuan yaptığın şey tam olarak sapıklığa giriyordu.

Taehyung da aynen böyle düşünmüştü. Oturduğu yerden apar topar kalkmış, yanında bulunan kaloriferi sonuna kadar açmış ve ışığı kapatarak odadan ayrılmıştı.

Kendi odasına gidip yatağına yattığında ise düşünmekten uyuyamayacağını bilemezdi. Gözünün önünden o tatlı simanın kaybolmayacağını, beton gibi ağırlaşan gözleri kapandığında ise tüm gece rüyasında onu göreceğini bilemezdi.

~~~

Taehyung işe gitmeyeceğini bildiği halde kurduğu alarmıyla gözlerini yeni -mutlu- bir güne araladı.

Tüm gece rüyasında Danbi'yi görmüştü. Uçurtma uçurmuşlar, lunaparktaki oyuncaklara binmişler, havuzda yüzmüşlerdi.

Taehyung bu kadar yakışıklı olduğu halde nasıl bozulmadan kalmıştı? Nasıl rüyasında sapık şeyler yerine bu kadar soft ve güzel şeyler görmüştü?

Yorganı üzerinden kaldırarak ayaklarını yerle temas ettirdi Taehyung. Gidip Danbi'yi uyandırması gerekiyordu. Eğer biraz daha oyalanırsa okula geç kalacaktı ve Taehyung Danbi'nin ilk dersinin ne olduğunu çok iyi biliyordu. Ayrıca biliyordu ki ilk dersine giren öğretmen geç kalan öğrencileri katiyen derse almazdı.

İlk önce banyoya gitmiş ve iyice ayılabilmek adına elini yüzünü yıkamıştı. Bu faaliyetleri gerçekleştirirken de ilk önce kahvaltı hazırlaması daha sonra Danbi'yi kaldırması gerektiğini düşünmüş ve gayet mantıklı bularak alt kata inmek adına merdivenlere adımlamıştı. İlk basamağı indiği sırada Danbi'nin odasından gelen öksürük sesiyle olduğu yerde kalmıştı Taehyung.

İndiği basamağı tekrar çıkmış ve Danbi'nin kapısını tıklayarak herhangi bir tepki beklemişti. İçeriden ses seda çıkmayınca tekrar aynı hareketi yapmış fakat yine de sonuç alamamıştı.

Kapıyı yavaşça aralamış ve hala yorganına içerisinde uyuyan kızı görmüştü. Fakat düne göre farklı bir şey vardı. Kız bu sefer tir tir titriyor ve yorganı kendisine olabildiğince sarıyordu.

Taehyung hızla Danbi'nin yanına gitmiş ve uzun parmaklı kemiklerini Danbi'nin alnına koymuştu.

Aman Tanrım bu kız cayır cayır yanıyordu!

Taehyung hemen Danbi'nin üzerindeki battaniyeyi bir hışımla fırlatmış orada titremesi artan kıza öylece bakakalmıştı.

Kaloriferi açmasına rağmen neden böyleydi?

Taehyung hızla banyoya ilerleyip küçük bir leğene ılık su doldurmuş ve temiz bir bez alarak Danbi'nin kaldığı odaya tekrar dönmüştü.

Odaya girmesiyle kendini ısıtmak için büzülmüş ve yan yatmış bir Danbi görmesi bir olmuştu. Hızla yanına yaklaşmış ve bezi ıslatıp sıkarak kucağına koymuştu.

Danbi'yi her ne kadar düz yatırmaya çalışsa da o uykulu haliyle daha çok kendine sokuluyordu. Taehyung kaç kere denediyse de Danbi bir türlü dönmüyordu. Belki Taehyung çok nazik davrandığı içindi bunlar.

Hiçbir şey bilmiyordu fakat bildiği bir şey vardı ki o da Danbi'nin bir an önce ılık su altına girmesiydi.

Danbi'yi kucaklayarak küvetin bulunduğu banyoya girmişti Taehyung. Yürürken ne kadar sarsılsa da bir türlü uyanmıyordu kız. Taehyung artık gerçekten korkmaya başlamıştı.

Kızı nazik bir şekilde küvetin içerisine yerleştirmiş ve tam musluğu açıp suyun akmasına izin verecekken banyoyu dolduran o sesi işitmişti.

"T-taehyung... üşüyorum."

"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Seonsaengnim // Kim TaehyungWhere stories live. Discover now