Camp Fire' 🌺

5.3K 386 289
                                    

AYY AYY AYYY 10K olmuşuz 🤗 Ne kadar mutlu oldum anlatamam! Bu bölümü 1-2 saatte yazdım artık siz düşünün dlkclendlwg Tamam ilk 2 paragraf günlerdir notlar kısmımda bekliyor olabilirdi fakat genel olarak hepsi gece yarısı saat 3'te yazıldı. Umarım beğenirsiniz, keyifli okumalaar~ ve herkese çoook teşekkür ederim, iyi ki varsınız 🙏💚

Sanırım watty'de sorun var ksjflejfef attığım bölümü bir daha atıyorum çünkü eskisinde oylar ve yorumlar gözükse de okunma her zaman 0 kalıyor, sanırım gerçekten hayalet okuyucusunuz ldhdlwnclkef

~~~

Su Danbi'nin tüm vücuduna nüfuz ederken onun tek yapabildiği alçılı koluyla suda debelenmekti.

Danbi'ye çarparak onu yanlışlıkla suya düşüren Jungshin, mesleğinin de verdiği çeviklikle bir anda suya atlamış ve kendini saatlerdir suda sanan Danbi'yi kucaklayarak şişme balonlardan yapılmış parkurun üzerine bırakmıştı.

Tüm bu olaylar gerçekleşirken Taehyung yanındaki kızı tamamen unutmuş ve şoka uğramış şekilde Jungshin'in suya atlamasıyla o da koşarak yanlarına gitmiş ve Jungshin'e Danbi'nin şişme balonlar üzerine koymasında yardım etmişti.

Danbi ağzındaki suları dışarı öksürerek çıkarırken Jungshin de sudan çıkmış ve Danbi'nin daha kolay öksürmesi için oturmasına yardım eden Taehyung'un yanına çöküvermişti.

Parkurdaki olsun sudaki olsun herkes yavaş yavaş Danbi'nin olduğu yere doğru yaklaşırken Danbi sonunda öksürmeyi kesebilmiş ve etrafı şöyle bir göz ucundan süzerek karşısında ona endişeyle bakan Taehyung'un pürüzsüz ve parıl parıl parlayan cildine odaklanmıştı.

Sanırım öldün Danbi! Baksana Taehyung'a tıpatıp benzeyen bir melek şu an seni diğer tarafa götürüyor!

Aptal kızın aklına gelenler gözlerinin dolmasına neden olurken çoğu kişi sonunda olay yerine varmış ve Danbi'nin yanında, başında, sağında, solunda kısacası heryerinde yerlerini almışlardı.

Jungshin etrafa doluşan öğrencileri fark etmiş ve ayaklanarak onları dağıtmaya başlamıştı. Jungshin bunu yaparken onları güzel bir dille uyarıyor ve Danbi'nin rahatlaması için başında beklememeleri gerektiğini söylüyordu. Hyunwoo kalmakta ısrar etse de Jungshin'in 'Dinlenmesi için barakasına gidecek, eğer ona çok değer veriyorsan git ve orada bekle' sözünü duyduktan sonra o da dahil herkes uzaklaşmıştı.

Hyunwoo tatlı bir insandı ve Danbi'ye gerçekten arkadaş gözüyle çok değer veriyordu. 'Bencede! Gidip barakasına gelmesini beklemeliyim.' diyerek Danbi'nin kaldığı odaya doğru ilerlemeye başlamıştı. Jungshin ise ona çarpan çocuğun sırıtarak kamp alanına doğru ilerlediğini görmüş ve onunla konuşmak adına arkasından ilerlemeye başlamıştı.

Herkes dağıldığı sırada Taehyung da kucağında yatan Danbi'yi sakinleştirmeye, onu kötü bir şey olmadığına, gayet iyi olduğuna inandırmaya çalışıyordu.

Danbi şuan kendisini duyan tek kişinin Taehyung olduğu kanısına vardıktan sonra Taehyung'a yaklaşmış ve sessiz bir şekilde fısıldamıştı.

"Ben ölmedim değil mi Bay Kim? Ne kadar süredir baygınım? Yanlış anlamazsanız... bana suni teneffüsü kim yaptı Bay Kim? Tercihen bu kişi sizseniz çok mutlu olurum fakat siz oradaki kadınla.. "

Taehyung'un gülmeye başlamasıyla Danbi kendisine gelebilmiş ve etrafta olanları biraz daha algılamak adına çevreye bakmaya başlamıştı.

Taehyung ise Danbi'nin bu sorularından sonra onun iyi olduğunda karar kılmış ve ona kısa bir açıklama yaparak Danbi'nin kaldığı barakaya gidip dinlenmesi için ona yardım etmişti.

Seonsaengnim // Kim TaehyungWhere stories live. Discover now