Spikes '🌺

3.7K 296 302
                                    

"Eee peki Danbi... bunu da o Klasik Aşk listene yazacak mısın?"

Danbi boş bakışlarıyla Taehyung'a bakıyordu. Ne demişti o?Aşk listesi mi demişti, ona mı öyle gelmişti?

Danbi bir süre ne tepki vereceğini düşündü. Ciddi ciddi bekledi ve düşündü. İlk defa böyle bir durumla karşı karşıyaydı. İlk olarak; ELBETTE Kİ BU MADDEYİ LİSTESİNE EKLEYECEKTİ! Ayrıca şuan gerçekten yalan söyleyemiyordu -lakabını bile kötüleyecek şekilde susuyordu- üstelik bahanesi de yoktu. Rezil olmuştu. İnternetimin bile bir kotası var rezilliğimin yok diye geçirdi içerisinden.

Taehyung listeyi görmüştü! Hayatı pahasına koruduğu(nu sandığı) listeyi görmüştü!

"Hey Danbi! İyi misin?"

Evet o oldukça iyiydi. Önünde dünya yakışıklısı bir çocuk vardı, ondan hoşlanıyordu ve bunu o da biliyordu. Yanlışlıkla bulundukları temaslarda bile kızın kalbi yerinden çıkarken o şuan karşısında yarı çıplak şekilde duruyordu. Ha bir de onun için yaptığı, tüm her şeyi içine döktüğü hayatının anlamı olan Klasik Aşk Listesini görmüştü. Evet evet bir sorun yoktu, o oldukça iyiydi.

Tepki vermeliyim diye düşündü. Haklıydı, artık bir tepki vermeliydi. Ne diyeceğini düşünmekten Taehyung'un nur gibi parlayan karın kaslarına bile bakamıyordu Danbi. En sonunda aklına gelen ilk bahaneyi ortaya atarak tüydü Danbi. Hızla aşağı inmesinin birçok nedeni vardı. İlki artık aklında tutamadığı kadar çok gerçekleşen rezilliğiydi. Bir de Taehyung'un çıplak olması vardı. Ayrıca saçma da olsa alt katta izlediği filmden güzel sesler gelmeye başlamıştı ve bu demekti ki heyecanlı bir sahne geliyordu. Ve son olarak boş bakışlarından sonra ortaya sunduğu bahaneydi. Evet, Tanrı aşkına kim "Eee peki Danbi... bunu da o Klasik Aşk listene yazacak mısın?" sorusuna "Kedi sesi geldi duydunuz mu? Size demiştim." deyip işaret ettiği odanın tam zıttına aşağı inerdi ki?

Taehyung Danbi'nin verdiği tepkiye gülmekle yetinip içerisinden geçirdi. Bu kız cidden... (Burayı sizin doldurmanızı istiyorum~💚)

~~~

Danbi, Taehyung'un evinden çıkarken ağlamak istedi. Bu evi asla unutmayacaktı... Unutamayacaktı.

Kapıdan çıkarken Taehyung elinde tuttuğu valizle onu takip etmiş ve ısrarlarıyla galip geldiği 'seni evine bırakacağım' kapışmasında kazandığı zaferle yüzüne gururlu bir ifade yerleştirmişti. Danbi ona her geçen gün daha da aşık oluyordu. Bu elinde değildi. O da farklı bir kız olmayı isterdi...

Tamam, istemezdi. Klasik aşk listesini bu yüzden yapıyordu. Farklı bir kız olup da farklı aşklara yelken açmak istemiyordu. Küçükken özendiği filmlerden ya da okurken hayallere daldığı kitaplardaki klişe aşklardan yaşamak istiyordu. Listesinin nedeni de buydu.

Danbi, Taehyung ayakkabılarını giyerken kolaylık olması için elindeki valizi almış ve Taehyung'dan bir tebessüm kazanarak utanıp arkasını dönmüştü.

Tamam arkasını yüzüne bir piç smile yerleştirmek için de dönmüş olabilirdi ama yine de bu utandığı gerçeğini değiştirmemişti.

Tam sırıtırken Danbi'nin dikkatini bir şey çekti. Dün gece de gördüğü gibi yine karşı dairedeki evin kapısının önünde ayakkabılar vardı. Bunlar neden ayakkabıları içeri koymuyordu? Çalınabilirdi sonuçta. Belki de yeni taşındıkları için henüz bir ayakkabılık yaptıramamışlardı.

Danbi dışarıda duran kramponları dikkatle inceledi. Bu Byeongkwan'ın oynadığı futbol takımının ayakkabısına ne kadar da benziyordu. Kaptanı olduğu için özel olarak isteyip tüm ekibiyle yaptırdığı takımının sembolu bulunan o futbol ayakkabılarına benziyordu. Hatta arkasında yazan BK kelimesinin işleme tarzı bile aynıydı.

Seonsaengnim // Kim TaehyungWhere stories live. Discover now