Racetrack '🌺

5.8K 450 267
                                    

Jungshin'in onları kibarca söylemek gerekirse onları basmasından sonra Danbi olayı açıklamaya başlamış, Jungshin onu dinlemeyince olaya Taehyung müdahale etmişti.

Tabii Jungshin onu da dinlememişti.

Gerçekten zamanlaması mükemmeldi!

Tamam Danbi o an iyi bir durumda değildi fakat bu Taehyung'la öpüşmeyeceği anlamına gelmezdi. Tamam ona hala biraz kırgındı. Taehyung'un ona dediklerini her düşündüğünde kalbine bir ok saplanıyordu ama yine de bu öoüşmeyeceği anlamına gelmiyordu.

Basit bir kompozisyonu saatlerce düşünen Danbi o saniyeler içerisinde Taehyung'la kendi arasında bir kurgu bile yazmıştı.

Hem pozisyon da gayet uygundu!  ( (─‿─) ) Danbi filmlerdeki aptal kızlar gibi direnecek ve neden orada olduğunu söylemeyecekti. Taehyung ise merakını bastıramayıp Danbi'nin üzerine yürüyecek ve daha fazla yakınlaşmalarına neden olacaktı.

Daha sonra ne kadar büyük ve iradeli olursa olsun gözleri Danbi'nin sürekli sürdüğü kiraz aromalı nemlendiricisinin bulunduğu dudağına kayacaktı.

Yanlış anlamayın Danbi her zaman bu anı bekleyip hep bu şekilde hayal kurduğu için dudağına durmadan o nemlendiriciyi sürmüyordu.

Her neyse! Gözleri de dudağına kaydıktan sonra dayanamayacak ve bir öpücük verecekti. Tabii Danbi bu anı yakalamışken asla bırakmazdı! Karşılık vermezdi fakat illa ki devamı gelir diye onu itmezdi de...

Düşündüğü tüm bu güzel şeyler tabii ki hayal olarak kalmıştı.

Jungshin kankası(!) onları basmasaydı belki de Danbi şuan Eunji ile kaldıkları barakada kıyafet yerleştiriyor olmazdı!

Olaydan sonra Jungshin onlara onlardan bir açıklama beklemediğini, yalnızca Danbi için endişelendiğini ve onu kontrol etmek için geldiğini söylemişti.

Taehyung Jungshin'in Danbi için endişelenmesine biraz sinirlenmişti.

Ona neydi ki?

Tüm bu olaylar geçmiş bitmiş, dediğim gibi Danbi'ye oda arkadaşı olarak Taehyung yerine Eunji denk gelmişti.

Eunji durmadan soru soruyordu. Tamam Danbi ile yakın arkadaşlardı. Tamam Danbi onu olan olaylardan biraz ÇOK mahrum bırakmıştı. Tamam hala bazı şeyleri bilmiyor olabilirdi. Ama neden tek seferde bu kadar yükleniyordu?

Danbi dayanamayarak eliyle eşyalarını yerleştiren kızın ağzını kapatmış ve gülümseyerek konuşmuştu.

"Gece uyumayız. Söz o zaman sana her şeyi anlatırım."

Böylelikle Danbi şimdilik ondan kurtulmuş olmuştu.

Tam o sırada tüm kampın duyabileceği bir şekilde megafonlardan bir ses yankılandı.

"15 dakika sonra herkes oyun parkına insin!'

Danbi faaliyetlerin ilk günden başlayacağını öğrendiği için kendisini mutlu hissediyordu.

Eşyalarını hızlı ve kötü bir biçimde dolaba yerleştirdikten sonra rahat bir şeyleri üzerine geçirmiş ve Eunji'yi de alarak oyun parkına inmeye başlamıştı.

Bu gidişle Danbi çok eğlenecekti!

~~~

Danbi kesinlikle hiç eğlenmiyordu!

Alçılı kolu yüzünden verilen görevlerin çoğunu yapamıyordu. Ve bu yüzden sürekli arkadaşlarından azar işitiyordu.

Onlara karşı verecek elbette bir cevabı vardı, o asla lafın altında kalmazdı fakat onlar haklıydı. Bu bir yarışmaydı ve Danbi de bu kampa geldiyse katılmak zorundaydı.

Seonsaengnim // Kim TaehyungHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin