Again' 🌺

4.4K 368 575
                                    

Danbi TAEHYUNG'la birlikte -Bay Kim veya öğretmeni değil Taehyung'la birlikte- onun evinin kapısından içeri giriyorlardı.

Danbi heyecanlıydı. İlk defa gelmiyordu fakat yine de yaşadığı hislere sahip çıkamıyordu. Belki Taehyung bunu fark etmiştir diye düşündü. Çünkü gerçekten hislerini gizlemekte berbattı. Hatta hislerimi gizleyeyim derken her şeyi daha da çok batırıyordu.

Örneğin eve giriş yapacakları sırada Taehyung'un normalde içeride bulunması gereken ayakkabıları göstererek "Oh, sanırım yan daireme yeni birileri taşındı. "demesine karşılık kapının önündeki ayakkabılara bakıp " Ailemin ayakkabılarına ne kadar benziyor. Hatta bunun aynısını babam Japonya'dan annem için almıştı. Sınırlı üretim demişti. Benim istediğim waterproof telefon kılıfı yerine o ayakkabıyı almış. Tamam, belki denizden korkuyor olabilirim ama bu demek değil ki telefonumu o kılıfın içine koyup onu da su dolu bir leğenin içine atıp kafamı içine sokarak fotoğraflar çekinemeyeceğim. Babamı bazen cidden hiç anlayamıyorum. "

Taehyung kapının şifresini girerken bir yandan da Danbi'nin anlattıklarına gülümsüyordu. Aslında Danbi şuan yaşadığı heyecandan dolayı tamamiyle boş yapıyordu. Fakat Taehyung bunu bile tatlı buluyordu.

Kapı açılıp ikili içeriye girince Taehyung direkt olarak ayakkabılarını çıkarmış ve Danbi'ye oldukça büyük gelen kendi terliklerinden birini vermişti. Danbi hiçbir şey söylemeden birkaç numara büyük terlikleri ayağına geçirmiş ve Taehyung'un elinde tuttu çantalara uzanarak almak için hamle yapmıştı. Fakat Taehyung bunu fark etmiş ve almasına izin vermeyerek onun içeri geçmesini sağlamıştı.

"Sen burada bekle ya da istersen mutfaktan canının istediği bir şeyler al. Ben hemen bunları geçen kaldığın odanın hemen altındaki odaya bırakıp geliyorum."

Taehyung elindeki çantalarla ilerlemeye başladığı sırada aklına gelen şeyle tekrar arkasını dönmüş ve Danbi'nin elinde tuttuğu küçük çantayı da gülümseyerek elleri arasına sıkıştırırken merdivenlerin yanındaki odaya doğru ilerlemeye başlamıştı.

Danbi ise az önce eline, başka fikirlerle de olsa -kendisi gibi fesat olmayan fikirlerle de olsa- eline değen çocuğun eliyle heyecanlanmış ve hemen telefonunu çıkararak notlarına girmişti.

Taebi İle Klasik Aşk

√ Taehyung -Evet TAEHYUNG ÇÜNKÜ OKUL DIŞINDA ONA ÖYLE SESLENEBİLECEĞİMİ SÖYLEDİ! - beni tekrar evine davet etti.
√ Elim şuan cayır cayır yanıyor. Aynen kalbim ve beynim gibi. Eli az önce elime temas etti!!! Ah benim uzun kemiklere sahip olan parmaklı kekim... 😍 (Düşündüm de parmaklı bir kek kötü olabilir o yüzden havuçlu kelimesini tercih edeceğim.)
√Ayrıca

diyesim var fakat bunun için henüz erken olduğunu düşü

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

diyesim var fakat bunun için henüz erken olduğunu düşü. . .

"Danbi?"

Taehyung'un ne zaman geldiğini anlamayan Danbi, onun hakkında yeni yazdığı maddeleri fark etmemesi için hemen telefonun tuş kilidini kapamış -ya da kapadığını sanmış- ve ona çaktırmadan telefonu gizleyerek gülümsemişti.

Seonsaengnim // Kim TaehyungWhere stories live. Discover now