Towel '🌺

3.9K 309 280
                                    

Bu şarkıyla okuyabilirsiniz~💚💞🌈 ödlfkelkgpeg

~~~

Danbi salondan bir mutfağa gidip bir merdivenlere yöneliyor sonra tekrar solana gelip koltuğa oturuyordu.

Evet oldukça yorucu bir döngüydü fakat o bunu fark etmiyordu.  Sürekli Taehyung'un ona dediği şeyi düşünüyordu.

Güzel rüyalar mı görmüştü? Korkunç rüyalar görmedim aksine mutlu, huzurlu rüyalar gördüm çünkü rüyalarımda sen vardın demiş miydi gerçekten ona? Yoksa Danbi hala rüyada mıydı? Belki de koltukta filmi izlerken sızıp kalmıştı ve kendi bilinçaltına böyle şeyleri durmadan kurup düşündüğü için şimdi de rüyalarından çıkmıyordu.

Ama hayır, bu da olamazdı çünkü Danbi gerçek olup olmadığını öğrenmek için kendisini çimdiklemişti. Yetmemiş kafasını duvara vurmuş hatta öyle ki en acı verici şeyi yaparak olanlarının gerçekliğini öğrenmek için ayak serçe parmağı köşeye gelecek şekilde masaya tekme atmıştı.

Ama hayır uyanmıyordu. Demek ki şuan rüyasında değildi ve az önce izin alarak duşa giren Taehyung da sabah ona gerçekten öyle şeyler söylemişti.

Danbi birinden hoşlanmanın ne kadar zor bir şey olduğunu yeni yeni öğreniyordu. Ama elinden başka bir şey gelmiyordu, onu gerçekten seviyordu.

Yaptığı döngünün merdiven evresindeyken üst kattan gelen su sesine odaklandı. Fesat düşünmek istemiyordu. Zaten aklında onca şey varken bir de ona odaklanamazdı.

İlk olarak saatlerdir kafasını kurcalayan bir sorunun cevabını gidip bulmalıydı.

Gerçekten odada tarhana mı vardı?

Yavaş adımlarla merdivenin basamaklarını tek tek adımladı Danbi. Ne olduğuna bakmalıydı. Gerçekten tarhana mı kurutuyordu? Yoksasırf Danbi'nin o odaya girmemesi için uydurduğu bir yalan mıydı?

Danbi elbette Taehyung'a güveniyordu. Sadece gidip bir kerecik bakacaktı. Sonuçta bunun güvenle pek bir alakası yoktu.

Adımlarını yavaş yavaş merdiven basamaklarında ilerletirken bir yandan da tereddütteydi Danbi. Sonuçta Taehyung her an çıkabilirdi. Taehyung onun salonda oturup televizyon izlediğini düşünüyordu. Danbi bunun farkındaydı bu nedenle hızlı olması gerektiğini biliyordu. Attığı yavaş adımları hızlandırmış ve ses çıkarmadığından emin olarak merdivenleri ikişer üçer çıkmaya başlamıştı. 

Gözü bir attığı adımlara bir de Taehyung'un içinde olduğu banyonun kapısına kayıyordu. Zaten saniyeler içerisinde de önceden kaldığı odanın kapısının önüne gelmişti. Biraz heyecanlıydı Danbi. Heyecanı yerde göreceği tarhanalardan dolayı değildi tabii ki. Daha çok... görememekten dolayıydı. Ama Taehyung'un ona yalan söyleyeceğine inanmıyordu. Bu nedenle odanın kapısını sessizce indirmiş ve içerisinden 'Neden kilitli değil? Keşke kilitli olsaydı. Biraz aksiyon, biraz entrika iyi gidebilirdi.' diye geçirmiş kapıdan gizlice içeriye girerek saniyeler önce kapattığı gözlerini yavaşça aralamıştı.

Gördüğü şeyle yüzü düşerken ne yapacağını bilememişti Danbi. Her yerde altında çarşaflar bulunan tarhanalar vardı. (Burada yazar odada gerçekten tarhana olduğunu kanıtlamak istemiştir lkdşlasdkldas Çok tereddüte düşmüşsünüz ama~ 💚) Bir yandan sevinmişti evet, sonuçta Taehyung ona yalan söylememişti. Ama üzülmüştü de. Sonuçta istediği, uğruna liste bile yaptığı dizilerde olan entrikalardan yaşayamayacaktı. Ayrıca ona inanmadığı için de kendisine kızıyordu. 

Hem, o hastalandığında Danbi'nin ona çorba yapması gerekiyordu değil mi? Ama Taehyung görünüşe bakılırsa buna izin vermeyecekti. O erzağını çoktan depolamıştı bile! Böylelikle dizilerdeki klasik sahnelerden birine daha veda etmişti Danbi.

Seonsaengnim // Kim TaehyungWhere stories live. Discover now