Roommate '🌺

5.3K 402 148
                                    

Kendini Jungshin olarak tanıtan çocuk hastaneye gittiği gece onu kurtaran çocuktu ve şuan kampa gelen öğrencilerin karşısında konuşmaya yapıyordu.

Evet, tahmin edileceği üzere o bu kampın sorumlularından biriydi. Yani tüm kamp boyunca birlikte olacaklardı ve bu Danbi için pek de iyi değildi. Sonuçta onun karşısında rezil olmuştu.

Ayrıca Taehyung'un yanında ona kanka demek de neyin nesiydi. Tamam Taehyung'un durumu çakmaması için iyi bir nedendi fakat bu aralarının bozulmasına da neden olabilirdi. Olabilir miydi? Zaten yeni yeni düzelmeye başlamıştı.

4'lü sıralar halinde dizilen öğrencilerin önünde, yanında onun gibi sorumlu olduğunu düşündüğü 2 kişiyle bir şeyler anlatıyordu. Danbi 2. sırada durmuş bir ona bir de tepkisiz bir ifadeyle kampı bilgilendirmek amaçlı konuşan Jungshin'i izleyen Taehyung'a bakıyordu.

Bu kamp düşündüğü kadar da eğlenceli ya da aksiyinlu geçmeyecek gibiydi.

En sonunda konuşma bitmiş, Jungshin'in söylemesiyle herkes kalacakları barakalarda doğru ilerlemeye başlamıştı.

Danbi, Eunji ile aynı barakayı paylaşacaktı. Aslında Danbi Jungshin'in 'Evet artık kalacağınız yerleri seçebilirsiniz.' demesinden sonra gizlice bir tahta masanın altına saklanmış ve herkesin bir eş bulmasını beklemişti.

Herkes bir eş bulacak, Danbi tek başına kalacak böylelikle de her zaman filmlerde olduğu gibi Taehyung'la Danbi aynı odayı paylaşmak durumunda kalacaktı.

Tabii bu dediğim gibi ancak filmlerde olurdu.

Danbi masanın altında gördüğü kaplumbağa ile kalakalmıştı. Çoğu insan illa ki bir hayvandan korkardı. Onu sokabileceği için yılanlardan, ısırabileceği için timsahlardan, büyük oldukları ve onları ezme ihtimalleri yüksek olduğu için gergedanlardan, zehirleyebileceği için akreplerden vesaire vesaire...

Danbi'nin korkusu ise bambaşkaydı. Küçükken aptal Byeong'un izlettiği bir film sayesinde kaplumbağalardan ölesiye korkuyordu. Hatta öyle ki kaplumbağa kelimesinin geçtiği yerlerde elleriyle yüzünü kapatıyor, cartoon şeklini gördüğünde bile hafif de olsa titremeye başlıyordu.

Herkes dikkatini eş bulmaya adamışken tüm kampta çığlık yankılandı. Ardından kafasını tahta masaya hızla vurduğu için büyük bir KÜT sesi.

Taehyung sesi işittiği anda kimden geldiğini anlamış ve koşarak öğrenciler arasında Danbi'yi aramaya koyulmuştu. Herkes bir şey olduğunu düşünürken Danbi emekleyerek masanın altında çıkmış etrafta onu izleyen gözlerle bir kez daha şoka uğramıştı.

Taehyung Danbi'nin yanına çökerek ne olduğunu öğrenmeye çalışmıştı fakat ondan hiçbir cevap alamamıştı. Danbi öyle bir korkmuştu ki sanki dili boğazına kaçmıştı.

Öğrenciler arasında fısıldaşmalar başlayınca Taehyung onu kaldırmış ve boş bulduğu ilk barakaya girivermişti. Sanki bir şey vardı da fısıldaşıyorlardı!

"Danbi, ne oldu söyle bana!"

Danbi böyle ciddi olayları abartmamayı tercih ediyordu. Cringe kızlar gibi ağlayıp Taehyung'un omuzlarına sığınmak yerine -ki bu biraz düşününce mantıklı geliyordu- ciddi olup kendini daha fazla rezil etmemek adına susmayı tercih ediyordu.

Fakat bilmiyordu ki Taehyung Danbi'yi sessiz gördükçe daha da endişeleniyor daha da huzursuzlanıyordu.

Endişesine rağmen sesini biraz alçaltmış ve elini onun koluna koyarak sakince konuşmuştu.

"Danbi, hadi anlat bana."

Danbi anlatmak istiyordu fakat bir yandan da ona rezil olmaktan korktuğu için söylemek istemiyordu.

Seonsaengnim // Kim TaehyungWhere stories live. Discover now