1- Sosyal deney'

4K 250 167
                                    

Merhaba👋🏻

Bu kitabı okuyacaklara Allah sabır versin Jimin ve Jungkook arasında çok çekişme olacak. Umarım bunu keyifle okursunuz 💜

-

Jimin sakin ol ve görmemiş gibi yap.Jungkook yediği cipsiyi pis elleriyle yalayıp saçlarından geçirmedi.

Olmuyordu. Midesi bulanmaya başlamıştı bile. Jungkook sırıtarak ona göz kırptı. Lanet herif yakınında oturmasa bile midesini altüst ediyordu. Oturduğu yerden kalkmak üzereydi ki koluna değen soğuk parmaklarla yerinden sıçradı.

Geri çekilip kim olduğuna baktığında rahat bir nefes verdi. "Taehyung bir gün kalpten gideceğim adımı seslenip çağırmak bu kadar mı zor?"

Koluna değen parmaklarının olduğu yeri bir an önce temizlemeliydi. Cebinden ıslak mendilini çıkartıp temizledi. Taehyung iç çekerek göz devirdi.

"Bay temizlik bağımlısı bugün de tersinden kalkmış."

Kollarını göğsünde birleştirip,"hiç de bile gayet iyi uyandım."dedi.

Taehyung kıkırdayarak saçlarını karıştırmak üzereyken kendisini geri çekince biraz bozulmuştu fakat yüz ifadesini düzeltti.

"Her neyse. Derse geç kalacağız oyalanmada gidelim."

Kolunu tutmak üzereydi son anda vazgeçip önden yürüdü. Taehyung için üzülüyordu arkadaşlarıyla temas halinde olmayı seviyordu ama jiminle yapamıyordu. Ne zaman koluna girse veya başını okşasa geri çekiliyordu. Temastan hoşlanmıyor, biri  ona temas edince temizlenme gereği duyuyordu.

👼👼👼

"Park Jimin."

"Burada."

Zorunlu seçmeli dersin mantığı neydi? Şuan burada olmak yerine evini 5 kez temizleyip rahatlayabilirdi fakat bu derse girmek zorundaydı. Dudaklarını büküp çantasından sarı bezini çıkardı. Sıranın üstüne koyduktan sonra sıraya yaslandı. Sınıftaki çoğu kişi onun bu halime alışmıştı ama hocanın ona tuhaf bakışları bunun tam tersini gösteriyordu. Birkaç dakika sonra tekrar sınıfa dönüp bir şeyler açıklayacağını söylemişti. Hocanın monoton sesi uykusunu getirirken söylediği son cümle beyninde şimşekler çaktırdı.

Sosyal deney için aynı evde kalmak!?

"Evde ne kadar iş yapıyorsunuz?
Ne kadar temizsiniz?
Aileniz için ne katkı sağlıyorsunuz?
Gelecekteki eşinize nasıl bakacağınızı analiz edeceksiniz."

Dolaptan çıkardığı koca kavanozu masaya koydu. "Sınıfın yarısı bu kavanozdan eşini seçecek. Diğer yarısı anladığınız üzere zaten seçilmiş olacak. Hadi bakalım. Sırayla gelin."

Sıra ona geldiğinde yutkundu. Kimsenin evine gidip analiz yapmak istemiyordu. Zorlukla kavanozdan bir kağıt seçip yerime oturdu. Sakince kafasında tarttı her kimse seçtiği kişinin evi kötü durumda olmayabilirdi ama olabilirdi de. Kafsını sarı bezin olduğu yere vurdu. "Lütfen temiz biri olsun." diye içinden dualar ediyordu.

"Kağıdığınızdaki ismi sırayla söyleyin bakalım."

Hocanın sesiyle irkildi. Herkes tek tek aldığı kağıttaki ismi söyledi. Sıra ona geldiğinde kağıdı açtığında dudakları mühürlenmiş gibi öylece kaldı. Bu olamazdı değil mi?

"Jimin söylesene çocuğum,kim çıktı?"

Hocanın sesiyle irkilip kendisine geldi. Hoca ona 'söyle artık gerizekalı seni mi bekleyeceğim'bakışları atıyordu.

𝗗𝗶𝘀𝗲𝗮𝘀𝗲'Where stories live. Discover now