4- Hatırlama ve düşünme

1.5K 192 92
                                    


Oy verip yorum atmayı unutmayın

Iyi okumalar~

-

"O şeylerin hepsini yanında mı götüreceksin?"

Namjoon, dikkatle temizlik malzemelerini poşetlere koyan küçüğüne baktı. Şimdiden çok eşya götürecelmiş gibi gözüküyordu daha kıyafetlerini koymamıştı bile.

"Lazım olacaklar."

Namjoon başını iki yana salladı. Küçüğü için endişeleniyordu. Jungkook'un bir baş belası olduğunu ve Jimini çıldırtacağından çok emindi.

"Gitmesen olmaz mı? Bak ben bu konuyu konuşurum tamam sizin bölümün başkanı değilim ama en azından yardım etmeye çalışırım. Kriz falan geçirmeni istemiyorum."

Jimin büyüğüne dönüp güven veren bir şekilde gülümsedi. "Başa çıkabileceğime eminim. Bazı şeyleri fazla büyüttüğümü fark ettim Jungkook'un benim üzerime gelmesi belki de benim suçum ona göre zayıf biri gibi duruyorum."

Namjoon anladım dercesine kafa salladı. Başka bir şeyde demedi. Bu süre boyunca Jimin işine devam etmişti. Odasına geçtiklerinde kıyafetlerini sırt çantasına koymuştu. Namjoon'un telefonu çalınca onu odada yalnız bırakmıştı. Geri döndüğünde gitmesi gerektiğini belirtmiş, Jimin'in evinden ayrılmıştı.

Jimin ise düşünüyordu. Ne zaman Jungkook'un evine gidebileceğini.. Namjoon'a halledebileceğini söylesede içinde korku vardı. Daha önce kimsenin evinde de kalmamıştı üstelik ve evinde kalacağı adamın evi kim bilir ne haldeydi.

Jungkook'un kendi evine gelmesini hiç istemiyordu. Başka seçeneği de yoktu. İç çekerek saçlarını arkaya yatırdı gitmeden önce evinde yemek yese iyi olacaktı.

Ne kadar süredir oyalandığını bilmiyordu neredeyse akşam olacaktı. Jungkook'un evine gitmemek için adeta çırpınıyordu ama bunu yapmak zorundaydı. Bir karar vermişti güçlü durmak zorundaydı kimsenin onu zayıf görmesini istemiyordu.

Sehpanın üzerindeki telefonu titreyince hızla telefonu eline aldı. Taehyung'un aradığını gördü. bugün ona haber vermeden okuldan ayrılmıştı merak etmiş olabilirdi.

Telefonu açar açmaz kalın ve sert ses ile telefonu kulağından uzaklaştırdı. "Neredesin sen? Seni üst üste aradım ama telefonun kapalıydı ve son iki dersine girmemişsin."

Jimin dolgun dudaklarını birbirine bastsırdı. Telefonu tekrar kulağına yakınlaştırdı. "Jungkook hocayla konuşmamış yani onun evinde kalmam gerekiyor ve benim tepem attı. Onu çamaşır suyunu şampuanın içine koyup ona bir güzel gününü göstermeyi düşünüyorum, nasıl fikir?"

Taehyung telefonun diğer tarafından şok olmuş bir şekilde arkadaşını dinliyordu. "Hey çok ciddi bir tonda konuşuyorsun aklından geçenlerden korktum. Tamam Jungkook şerefsizlik yapmış olabilir, sen ona uyma. Bir şekilde halledebiliriz."

Jimin sakin falan olamazdı. Hıncını almadan o evde bir hafta geçiremezdi. Jeon Jungkook'u delirtmek istiyordu kendisini nasıl delirttiyse o da aynısını ona yapmak istiyordu. Yapacaktı da.

"Eğer 1 hafta aynı evde kalmazsak 2 hafta kalmak zorunda kalırmışım. Sence ne yapmam gerekiyor? Hoca fazlasıyla gıcık hiçbir şeye ikna olmayacağını biliyorum."

Taehyung iç çekti. O zaman yapabileceği bir şey yok gibi duruyordu arkadaşıda kararlı gibiydi fakat Jungkook'a herhangi bir şey yapmaması için uyarmalıydı,arkadaşının başının belaya girmesini istemiyordu.

"Jungkook'a bir şey yapma en azından sakat falan kalmasa iyi olur başını belaya sokmanı istemiyorum. Onun dışında ona acıma sana yaptığı şeyleri hoş bulmuyordum zaten, temizlik yaptırabilirsin en çok seveceği bir iş gibi duruyor."

𝗗𝗶𝘀𝗲𝗮𝘀𝗲'Where stories live. Discover now