KİMİM

326 10 9
                                    

Düşünüyorum bazen nereye kadar böyle devam eder diye. Sürekli kaçıp geri gelmelerim, gidip hiç dönmeyişlerim...

Kimim,neyim bilmiyorum. 21 yıllık hayatımda kendimi bir kılıfa sokmaya çalıştığımdan bu cesaretsizliğim belki de. Düşündükçe sürükleniyorum uçurumun kenarına yıllardır. Evet 21 yaşındayım ve bu kitaba 17 yaşında başlayıp maalesef yarım bıraktım. O zamanlar lise sıralarında ergenliğimin bana yaşattığı ufak, tatlı depresyonlarla yazıyordum buradaki her bir cümleyi. Şu an ise evlilik hazırlıkları içerisindeyim.

Hayatımı ufak bir taşa benzetiyorum. Çakıl taşı gibi hayal edin. Küçük bir çocuk almış eline, öbür elinde de bir torba, atmış içine torbanın salladıkça sallıyor. Anlatabildim mi bilemiyorum. Ama eminim anlamışsınızdır siz beni.

Mutlu muyum diye soracak olursanız;

Evet çok mutluyum. Hayatımı birleştirmek istediğim adam bana bir çok şeyi öğretti. Büyüdüm. Fikirlerim, bakış açım değişti bir çok şeye karşı. Birbirimizi kırdık tabi ki yersiz yere. Ama yanlışlarımız bizi daha da çok bağladı. İlk başta yoğun yaşadığım aşk zamanla sevgi, merhamet, saygı ve sonsuz güvene dönüştü. Ki zaten bu değil midir aşk? Biz sadece tek bir kelimeye sığdırmadık o yüzden aşk demiyorum buna. Bu başka birşey. Mutluyum. Ve yıllar geçse de bu mutluluğumdan zerre eksilmiycek buna eminim. Çünkü bu zamana gelene kadar çok yıprandık. Birbirimizi yıpratmadık yanlış anlamayın. Etraftan gelen müdahale diyelim. Çok ta özledik tabi. Güzeldir ama hiç bıkmayacağın tatlı bir yoruculuğu vardır özlemenin. Çünkü bizimkisi hep özel sepeplerden uzak mesafe ilişkisi oldu. Ama bu mesafeler uğruna ömrümü verecek kadar bekleyebileceğimi de öğrendim. Çünkü seviyorum.

Mesafeleri bahane etmeyin sakın. Seven her şekilde bekler sevdiğini. Yeter ki sonunda mutluluk olsun.

Şunu da söylemek istiyorum ki bazen şartlar hayalleri alt üst eder. Lütfen bu durumda umutsuzluğa kapılmak yerine yeni hayaller kurun. Böyle bir dönemden geçtim. Biraz zor oldu ama başardım. Şu an umudum var. Ama evrim geçirmiş hayallere karşı. Ve bu bir öncekinden çok daha güzel...

Kendi hayatımdan kısa bir parça gibi oldu. Arada yaparım böyle şeyler beni merak ediyorsanız. Şimdilik hoşçakalın. Artık buralardayım.

#Güzelgünleryakın




İŞARET DİLİNDE AŞKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin