C A P I T O L U L 16

2.6K 199 8
                                    


O durere bruscă de cap mă trezise în mijlocul unor bătăi puternice în ușă. Îmi luase ceva timp să mă dezmeticesc și să mă ridic cât să îmi dau seama ce oră e și cât am dormit. Nu am apucat să mă întind până la noptieră pentru a-mi apuca telefonul între degete, căci auzisem cu cineva deschisese ușa din dreapta mea.

Cred că îmi ieșiseră ochii din cap când am văzut cine era dincolo de bucata de lemn lăcuită. Manuel? Ochii mi-au căzut asupra abdomenului lui care era acoperit foarte puțin de o cămașă descheiată. Ce naiba?

— Bună dimineața! mă salutase cu o voce joasă în timp ce pășise în camera mea. Mi se părea mie sau îmi invada spațiul personal? În clipa următoare m-am acoperit cu plapumă căci nu eram prea acoperită și nu voiam ca în mintea lui Manuel să încolțească altfel de gânduri. Cum a fost seara la club? V-ați giugiulit destul? rânjetul de pe chipul lui era scârbos și la propiu și la figurat.

— Ieși afară din camera mea, i-am ordonat cu mult calm în timp ce îl priveam curajoasă în ochi. Vrei să îi spun mamei că intri dezbrăcat peste mine în cameră?

— Nț, Nț, Madena. Tu și eu ar trebui să vorbim civilizat, nu să ne aducem tot felul de acuze, îmi sugerase el cu o pășnicie în glas pe care nu o credeam a fi adevărată.

— Și atunci de ce nu o faci? Tu ai venit primul cu declarații din astea de răzbunare și acum bați apropo-ul la mine. Cum crezi că ar trebui să fiu după chestiile pe care i le-ai spus mamei?

— O să pun o vorbă bună pentru tine, dar și tu trebuie să te porți frumos cu mine, îmi ceruse el cu superioritate, iar eu îmi ridicasem sprâncenele în semn de uimire. Nici măcar nu-mi exprimasem dezacordul față de el și totuși, Manuel sărise destul de repede la concluzia că nu sunt de acord cu el.

— Dacă te ignor e în regulă? M-aș fi purtat frumos cu tine dacă nu ai fi jucat cartea tipului care se impune, Manuel. Înțelege că nu am nimic cu tine. Problemele mele au legătură cu mama.

— Nu vreau să mă ignori, vreau să ne înțelegem așa cum ar trebui s-o facă un viitor tată vitreg și o fată, păruse că își mai domolise din orgoliu și totuși, ceva din glasul lui nu-mi inspira credibilitate.

— Bine, sunt de acord. Însă vreau să te întreb cum o să îți iei revanșa în legătură cu Valentino, mama știe și nici măcar nu e de acord cu relația asta. Îți dai seama că e din vina ta, nu? Și mai ales, că m-ai făcut să nu am încredere deloc în tine?

— O să încerc să am o discuție cu mama ta, vorbise el ezitant, iar eu mi-am trecut mâinile prin păr fiind deja obosită de prezența lui în camera mea. Nu știu cum un om matur și arătos ca el putea să acționeze atât de răzbunător împotriva unei fete pe care abia o știa.

— Nu știu dacă mai poți schimba ceva acum. Totuși, o să te respect ca alegere a mamei cu condiția de avea dreptul la viața mea personală fără să te amesteci tu în ea, i-am vorbit impunătoare, iar el a dat din cap în semn că da. Eu nu cred că te pândesc în timp ce tu te săruți cu mama, am adăugat răutăcios, privind cum dispare din camera mea.

Omul ăsta mă speria groaznic, își permitea să intre în camera mea fără să îmi ceară acordul, mă urmărea, oare ce mai urma?

Câteva zeci de minte mai târziu, după ce am făcut un duș și după ce mi-am făcut ordine în cameră, m-am decis să îmi verific notificările de pe telefon. Pe lângă notificările obișnuite de pe rețelele de socializare, aveam câteva mesaje de la Valentino. Oh, nu.

Știu că ești încă supărată.

Ne vedem diseară? Vreau să-ți povestesc despre Camilla și să îți explic de ce nu trebuie să îți faci griji împotriva ei.

Latino LoverUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum