C A P I T O L U L 26

2.3K 190 11
                                    


— Cu ce vă servesc? făcusem câțiva pași spre masa prietenilor mei, analizându-i pe fiecare în parte cu excepția lui Valentino. El putea să se bucure de atingerea prietenei cele mai bune, Camilla. Simțeam cum și el și Carl îmi analizau picioarele dezgolite în detaliu și parcă luam foc sub privirea lor.

— Madena, nu știam că lucrezi aici! Carl se decisese să rupă discuția cordială dintre noi, iar eu mă bucurasem într-un fel că prietenul lui Valentino era mai drăguț cu mine decât era însăși Mister Valentino.

— De câteva zile, încă mă acomodez! am murmurat zâmbăreață în timp ce am aruncat o privire spre fete. Jane scria mesaje pe telefon, iar Camilla mă privea de parcă era pe cale să mă omoare. Am preluat rapid comenzile de la ei fără să mă mai întind mult la discuții și evitând să dau ochii cu mexicanul.

Am lăsat comanda la bucătărie și m-am aventurat la a strânge farfuriile murdare și paharele goale. Ochii mei cădeau pe masa lui Valentino fără să vreau și tot fără intenția mea am văzut cum Camilla mă privea pe sub sprâncene. Ce avea fata aia cu mine? Cred că dacă ne întâlneam singure pe stradă ne luam la bătaie cu siguranță.

Puteam să simt cum derbedeii pe care i-am servit mai devreme îmi analizau fundul și la naiba dacă nu mă simțeam rușinată ca naiba. De fiecare dată când treceam pe lângă masa lor îmi făceau tot felul de chestii: de la glume, flirturi până la întrebări absolut stupide numai de dragul de a mă avea prin preajmă?

Câteva minute mai târziu le-am servit comenzile găștii lui Valentino, având oarecum un sentiment de tristețe. Ei se distrau, iar eu... eram nevoită să ascult un radio care mai mult scârțâia decât să difuzeze muzică. Trebuia să recunosc că prezența Camillei lângă Valentino mă deranja teribil și că în interiorul meu îmi doream să apar într-un prin peisaj în așa fel încât să nu-i las să se bucure de ieșire. Partea proastă era că nu eram o scorpie de felul meu și nu puteam face așa ceva.

M-am așezat în fund pe un scaun din piele situat în spatele tejghelei și am început să derulez aiurea printre postările de pe Instagram. Camilla postase o poză demnă de divele de pe Instagram cu ținuta din această seară, o rochie scurtă și vaporoasă roșie, cu un decolteu în v  care îi complimenta bine bustul. Oftam.

Camilla era mereu foarte elegantă și foarte provocator îmbrăcată mai ales prin preajma lui Valentino totdeauna. Jane, ea era mai mult genul indecentă. De multe ori se rezuma la a purta o bustieră și o geacă plus o pereche de pantaloni foarte scurți. Iar eu mă îmbrăcam haotic, în stilul european total nepotrivit zonei sau foarte comod și deloc plăcut vizual. O invidiam pe Camilla în multe aspecte.

Mă trezisem la viața când cineva lovise tejgheaua din lemn destul de zgomotos. Mi-am lăsat telefonul deoparte și m-am ridicat confuză în picioare, îl zărisem pe șmecherașul musculos care făcuse parte din gașca lui Valentino și care se purtase aiurea cu mine.

— Ai adormit, senorita? mă întrebase amuzat și oarecum cuceritor. Hmm, acest mascul dominant se transformase într-o pisică plină de flirturi, deloc impresionant.

— Nu, cu ce te pot ajuta? am dat deoparte sarcasmul lui și m-am purtat cât se poate de serios cu el. Eram la muncă, nu-mi permiteam să mă iau de el aiurea.

— Adu-ne o sticlă de băutură și câteva pahare, ceruse serios, iar eu mă blocasem destul de tare. Atât îmi mai trebuia pe seara asta, o grupă de bețivani și totul era dat naibii.

— Nu vindem băutură minorilor, l-am refuzat indirect, primind din partea lui un râset sonor. Tipul din fața mea avea un oarecare șarm, avea buze frumos conturate, ochi aprope negrii și un maxilar bine conturat. Însă comportamentul de macho era enervant și insuportabil.

Latino LoverWhere stories live. Discover now