C A P I T O L U L 20

2.7K 184 14
                                    


— La naiba, mi-am rupt rochia! am murmurat în timp ce m-am dat jos de pe motorul lui Valentino. Mă uitam șocată la șlițul de pe coapsa dreaptă care se desfăcuse atât de tare încât ajunsese până la șold. Grozav, Madena.

Am apucat rochia cu mâna, chinuindu-mă să îmi camuflez paguba și mai ales, să nu las la vedere lenjeria intimă de pe dedesubt. Valentino mă privise destul de ciudat și parcă puțin insistent, iar eu nu puteam să descriu cât de rușinată eram si mai ales cât de penibilă era întreaga situație.

— O să îți caut ceva de schimb, nu te îngrijora, mă făcuse să mă simt mai bine în timp ce îmi prinsese mâna liberă în a lui. Mă lăsasem trasă de el prin curte până la intrare în casă și ce să vezi, două perechi de sandale cu toc stăteau aruncate neglijent la intrare.

Valentino se oprise pentru câteva secunde, părând să îi displacă ce vedea. Hmm, oare era vorba despre cine credeam eu? Speram să nu fie așa pentru că nu aveam nevoie de presiune din partea lor.

Imediat ce Valentino deschisese ușa de la intrate, o melodie reggaeton îmi umpluse urechile și un miros aromat dulce îmi intrase în nări. Ce naiba se petrecea?

Jane scotea ceva din cuptor în timp ce Camilla dădea peste cap o sticlă de băutură. Speram că ceea ce vedeam era un coșmar și nu realitatea. Cum de aveau fetele astea acces în casa lui Valentino.

Brunetul îmi dăduse drumul la mână imediat, iar eu rămăsesem în spatele lui, neștiind ce să fac și cum să reacționez. Fetele l-au remarcat imediat pe brunet și mai apoi pe mine, bineînțeles că nu am avut parte de o reacție prea bună din partea lor.

— Valentino, te așteptam! Ai întârziat cam mult, Camilla sărise entuziasmată pe el și destul de amețită, în timp ce Jane revenise la a băga prăjiturile în cuptor. Să înțeleg că cei trei prieteni s-au vorbit dinainte în legătură cu mini petrecerea asta? Ce mai căutam eu între ei? Și Carl unde era? Sau el nu făcea parte gruparea lor?

— Parcă am stabilit că nu mai intrați aici fără mine? Valentino păruse puțin deranjat de acțiunile fetelor, mai ales că domnișoara Camilla se cățăra pe Valentino în ultimul hal. Nu o blamam cu nimic, era beată.

— Așa am făcut din totdeauna, ce s-a întâmplat acum de te-ai schimbat? Jane preluase cuvântul, iar eu mă simțeam prost să asist la discuțiile lor. Nu mă priveau și mă simțeam prost că le stricam intimitatea.

— Nu m-am schimbat deloc, e vorba despre intimitatea mea, brunetul murmurase în timp ce o îndepărtase pe Camilla de pe el.

— Intimitate, hm? Cu rochia ei ce s-a întâmplat? bătuse apropo spre mine. A fost atât de intensă partida încât i-ai rupt și rochia? habar nu avea Jane cât de penibil mă făcuse să mă simt.

— Eu zic să ieși cu tot cu Camilla și să revii când o să ai chef de o discuție matură și fără răutăți, calmul lui Valentino se dusese pe apa sâmbetei în timp ce îi pusese prăjiturile gătite de Jane pe o farfurie și i le oferise acesteia.

— Ayayay, Valentino. Deja ești îndrăgostit, îl ironizase Jane în timp ce îmi aruncase o privire pe care nici nu știam cum s-o interpretez.

— Și eu sunt îndrăgostită, dar cine mă ascultă pe mine? Nimeni! Camilla murmura amețită în timp ce se întindea pe canapeaua lui Valentino. Doamne, ce haos.

— Rezolvă-ți problemele, Camilla, și nu te mai plânge, Valentino o sfătuise în timp ce le apucase pe amândouă de mână și le condusese pe amândouă spre ieșire. Bineînțeles că le-am auzit acuzându-l de tot felul de chestii și speram că brunetul nu se simțea prost pentru ce făcuse. Nu voiam să îi stric prietenia cu fetele chiar dacă nu le suportam.

Latino LoverWhere stories live. Discover now