♚Tanıtım♚

16.6K 267 27
                                    

Dikkat❗Portola Valley'in 2

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dikkat❗Portola Valley'in 2. kısmıdır. Konu bütünlüğü açısından önce ilk hikayeyi okumanız önerilir. Profilimde mevcuttur. ✔️

" Her doğum içimizdeki sancının sesidir. "

" Değerli sağlık çalışanları, Portola Valley kasabasında çalışacak bir ebe aranıyor. Kaliforniya'nın eşsiz manzarası karşısında büyülenerek minicik bedenlerin doğuşuna yeniden şahit olmak; anne ve bebek arasındaki o mucizevî bağın kasabamızdaki mimarı olmak istemez misiniz? "

Los Angeles'ta yaşayan ve son sevgilisinden de olaylı bir şekilde ayrılan Bahar Danielle Johansen, bu ilanı görür ve kötü anılarını geride bırakmak için mesleğine sarılmanın en iyi ilaç olduğuna karar vererek şehirdeki konforlu hayatı bırakıp hayalindeki kasabaya doğru yola çıkar.

Bahar, kasabaya adım atar atmaz felaket bulutları başından ayrılmadığında aslında hiçbir şeyin ilanda yazıldığı gibi eşsiz ve büyülü olmadığını fark eder. Kandırıldığını anladığında kasabadan ayrılmayı düşünür; fakat birden işler tersine döner ve kasabadan ayrılamaz.

Bahar, yaşadığı yere alışarak kalbindeki aşk tohumunu ekmeye başladığı bir zamanda tüyler ürperten bir cinayetin ortasında kalıverir. Seçenekler arasında sıkışan genç kız, kalbindeki tohumun panzehirini aramaya başlar.

Geçmişindeki ihanetlerden sıyrılamayan Bahar Danielle Johansen ile aşka inancı kalmayan Dedektif Brendan Wilder'ın hayatları bu kasabada kesişir. Kalplerindeki aşk tohumu tutkuyla harmanlanarak ruhlarında filizlenirken cinayetin soğukluğu bedenlerini ele geçirir.

Üç tohum düştü zamana; biri 1800'lü yıllarda filizlenirken diğeri 1979'un yaz yağmurlarıyla yeşerdi. Toprağa düşen sonuncu tohum 2016'nın sonbahar rüzgarlarıyla bir süre başka yollarda dans etti ve sonra yavaşça emilerek ıslak toprağa teslim oldu.

Kalbinizin en derininde sakladığınız tohumu toprakla buluşturmanız dileğiyle ..

PORTOLA VALLEY 2∣ Tamamlandı ♚Where stories live. Discover now