2. Bölüm : KURTARICI

99.6K 2.2K 1.9K
                                    

Ben karanlığın içinde yaşamıyorum, karanlık benim içimde yaşıyor. 🌑
- Alihan Karalı

 🌑- Alihan Karalı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

KURTARICI

Dün geceden beri gözüme doğru düzgün uyku girmediği için mavi gözlerim patlak patlaktı. Koltukta yatıyordum ve üstüme bir şey örtmemiştim. Hala üstümde dünki tişörtüm ve eteğim vardı. Gözlerimi ovaladım ve etrafıma baktım. Tanımadığım adamın, evindeki salonunda ki koltuğunda uyuyakalmıştım. Ayrıca her yerim tutulmuştu. Dış kapıya doğru baktığımda dudaklarımı dilim ile ıslattım.

Ki sonra bu psikopat adamın fazlası ile zeki olduğunu hatırlamam ile bu düşüncemin çöpe gittiğini anladım.

Etrafıma bakındıktan sonra fark etmiştim ki uyurken eteğim iyice yukarı sıyrılmıştı. Alt dudağımı ısırdım ve eteğimi tekrar aşağıya indirdim. İnşallah gelip de görmemiştir... derken mutfaktan çıktı.

Bakışlarım ona döndü. Üstünde beyaz bir atlet ve altında gri bir eşofmanı vardı. Saçları ise dağılmış duruyordu. Üstündeki atletinin üzerinden hafif kaslı vücudu görünüyordu.

„Liya Hanımlar uyanmışlar, günaydın."
dedi alaya vurarak. Ona bakmadım ve boynumu bi sağa bi sola yatırdım. Gerçekten çok acıyordu. „Ee nasıldı ilk gecen? İyi uyudun mu?"

Boğazımı temizledim ve ona ters bi bakış attım.
„Sen benimle dalga mı geçiyorsun?"

Kaşları havalandı ve kafasını sağa yasladı.
„Anlamadım?"

„Sen beni zorla tutuyorsun burada! Adını dahi bilmiyorum! Ne uyuması ne ilk gecesi?" Sıkıntılı bi nefes verdi ve şakaklarını ovaladı sabır etmek istercesine.

"Alihan." dedi ve bana baktı ardından. Kaşlarımı çattım.

„Madem çok merak ettin ismimi. Alihan."
Uzun süre suratına baktığım da bakışlarımı nihayet çektim ve ellerimi kucağıma koyup ellerime çevirdim bakışlarımı. "Çok suratsızsın sen ya." Sinirli bi şekilde ona baktım.

„Sanane benden? Beni tanımadan konuşma bi kere." dedim onu tersleyerek. Sonra eteğimin kumaşı ile oynamaya başladım.

„Uyurken etek giymemelisin. Rahat olmaz sonuçta ve ben misafirimin rahatsız olmasını istemem." dedi pis bi gülümseme ile. Beni sinir etmek istiyordu!

„Eve gidip alayım o zaman eşyalarımı!" dedim sinir ile.

„O kadar da değil. Gideceksek de beraber."

Mahkumiyet (+18)Where stories live. Discover now