26. Bölüm : TAKAS

37.5K 999 401
                                    

Takas

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Takas

Korku... Korku tüm hücrelerime tüm damarlarıma sızmış kan akışımla birlikte geziniyordu vücudumda. Bilinmemezlikten kaynaklıdır korku. Ve ben öyle bir bilinmemezliğin içindeydim ki korku bir el olmuş boğazımı acımasızca sıkıyordu.

Etraf çok karışıktı.

Ortamda fazlasıyla gerginlik hakimdi ve herkes birbirine şokla bakıyordu. Tetikçi yine bi müddet sessiz kalmıştı şimdide bomba gibi bir geri dönüşle bizi alt üst etmeye çalışıyordu.

Orospu çocuğu. Onun da işi zor olmalı!

Efekan'ın cümlesinden sonra hepimiz suskunduk. Benim adeta dilim lal olmuş, sadece onlara bakabiliyordum.

Tetikçi...

Lanet olasıca herif hayatımızı mahv ediyordu! Bu sefer Efekan'a sarmıştı ve onlar bi kayıp daha yaşayamazlardı... Efekan'ın bir yakınını kaçırmıştı belli ki ve boş durmayacaktı. Alihan'a olan öfkesinden sevdiklerine saldırıyordu.

Ellerimi birbirine sürttüm ve yerime tekrar yavaşca oturdum. Korkuyordum... Kimseye zarar gelmesin istiyordum...

Koray'ın şişen göğüsünden derin bir nefes aldığını anladım. Elini kaldırıp saçlarına daldırdı ve salonda volta atmaya başladı.

Alihan şaşkınlıktan aralanmış dudaklarını birbirine bastırdı ve Efekan'a çatık kaşlarla bakmaya devam etti. En sonunda konuşmaya başladı ve kirli sakallarını kaşıdı. „Başka bir şey dedi mi?"

Efekan donmuş gibiydi. Yeşil gözleri sadece etrafa öfke ve korku saçıyordu. Bu kadar sakin durması hayra alamet değildi. Koray sinirli adımlarla yanlarına yürüdü ve elini kaldırarak konuşmaya başladı. „Derdi neymiş peki? Ne istiyormuş?"

„Ne acaba?" diye bağırdı ansızın Koray'a doğru. „Birine sor ne acaba?"

Kast ettiği kişi Alihan'dı. Onu suçluyordu.

Koray'ın bakışları Alihan'ı bulduğunda bıkkınca soludu ve alnını kaşıdı.

„Anlaşıldı. Sorun yine benim."

Efekan hız ile Alihan'ın üzerine yürüdü ve yakalarından tutup kükremeye başladı. „Tabii ki sensin! Eğer bu intikam hırsın yüzünden kardeşimin başına bir şey gelsin seni kendi ellerimle öldüreceğim!"

„Efekan!" Koray, Efekan'ı Alihan'dan ayırmaya çalıştı ama başaramadı çünki Efekan'a Koray'ı geriye itti. "Uzay'ı bırakacaksın ancak o zaman kardeşimi bırakacağını söyledi!"

Efekan yakasını sertçe bıraktı ama ona öldürücü bakışlar atmaya devam etti.

Alihan bunu kabul etmek zorundaydı... Aksi takdirde Efekan'ın kardeşine zarar gelecekti.
Yüz ifadesi şaşkın ve sinirliydi. Koltuğa bir tekme geçirdi ve derince nefes alıp verdi.

Mahkumiyet (+18)Where stories live. Discover now