31. Bölüm : DELİK

35.5K 983 575
                                    

Delik

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Delik

Geçmişindeki acı tozcukların tekrar yüzüne vurması ile birlikte kalbine büyük darbe yiyen Alihan kaçıncı viski şişesini bitirdiğini dahi bilmiyordu. Bu hayatta bir çok kişi tarafından ihanete uğramıştı ve Liya tarafından uğrayacağı aklına gelecek son bişey bile değildi. Acı içerisindeydi ama bunu içinde yaşıyordu. Dopdoluydu ve habire herşeyi içine atıyordu.

Mekanın yüksek ses müziği kulağına boğuk bi şekilde ilişiyordu. Üst kattaki bürosunun koltuğuna yayvanca uzanmıştı ve boş boş tavanı izliyordu. Yerde dört tane Jack Daniels duruyordu. İçmekten ve uykusuzluktan gözlerinin akı kırmızı olmuştu.

Altı gün.

Altı gün küçüğünün kokusunu duyumsamamıştı. Altı gün sesini duymamıştı. Altı gün onu hissetmemişti. Altı gün onu görmemişti.

Altı gün.

Bu altı günde yaptığı şey içip içip sızmaktı. Yaşam neydi unutmuştu. Odasına gelip gidenler vardı ama Alihan onları derhal yine kovuyordu.

Görmek istediği tek kişi vardı ama onu gördüğü an yine yaptığı ihanet bir tokat gibi vuracaktı yüzüne.

Görmek istemiyordu.

Ama görmek istiyordu.

Odasının kapısı bişey denilmeden açıldığında sert bir ifade ile kafasını sağa eğip kimin geldiğine baktığında tadı tuzu iyicene kaçmıştı. Ne işi vardı burada allah aşkına?

Kısacık mini elbisesi ve göğüs dekoltesi ile cilveli bakışlarla Alihan'a bakıyordu. Ali göz devirip bakışlarını tekrar tavana dikti. "Beni katil etmeye meraklısınız..."

"En son hatırladığıma göre bir seri katildin?" diye mırıldandı Kübra ve güldü.

"Hatırlattığın iyi oldu." dedi Alihan soluyarak. "On bir gün boyunca birisini öldürmedim." Tehlikeli bakışları Kübra'yı buldu. "Neyse ki kurbanım ayağıma gelmiş planlamak gibi bir sıkıntım kalmadı."

Rahat bir şekilde Ali'nin karşısındaki tekli koltuğa yayıldı. "Beni öldüreceğine kafana sıkmayı tercih edersin."

"Seni bu kadar emin yapan şey ne merak ediyorum..."

"Beni öldürürsen en başarılı seks arkadaşını kaybedersin." Kübra küstahça güldü. "Bunu göze almazsın."

Alihan keyifsizce güldü. "Kötü haberim var... O zaten öldü."

Mahkumiyet (+18)Where stories live. Discover now