39. Bölüm : KÜVET

91.8K 1K 899
                                    

Küvet

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Küvet

Bıkkınca soluyarak sağıma döndüm ve açık olan saçlarımı arkama attım. Yorganı kalçalarıma kadar indirdim çünkü cidden çok sıcaktı. Üstümde sadece Ali'nin siyah tişörtü vardı. O olmasaydı çırılçıplak olmuş oluyordum ve oda o kadar sıcaktı ki tişörtü üzerimden çıkarıp atmak istedim.

Birleşmemizin üzerinden iki saat geçmişti ve benim gözüme hala gram uyku girmemişti. Sevişmemizden sonra üzerime bu tişörtü giymiştim ve arkamı dönüp uyumaya çalışmıştım. Kasıklarımda hala bir sızı vardı ve bu sefer güzel bir sızı değil acı veren bir sızıydı...

Alihan ise yanı başımda mışıl mışıl uyuyordu. Odayı onun sesli solukları sarmıştı. Yutkundum ve yanağımı yastığa iyice yaslayarak onun yan profilini izledim.

Uyurken huzurlu gözüküyordu.

E sonunda istediğini yapmıştı... Benimle birleşmişti tabii ki uykusunda bile mutlu olucaktı.

Ben oralı olamadım. Yaşadığımız dakikalar şahaneydi ama kasıklarımdaki sızı ciddi anlamda rahatsız etmeye başlıyordu. Ne kadar ovaladıysam fayda etmedi.

Sadece ağrım yüzünden değil, düşüncelerim kafamı delip geçtiği içinde uyuyamadım.

Biz resmen ve cesmen birlikte olmuştuk. Ve ben kendime verdiğim sözü onun yüzünden ezip geçmiştim.

Anneme verdiğim sözü çiğneyip Alihan ile evlenmeden bir ilişkiye girmiştim. Her şey için çok geçti çünkü biz sevişmiştik. Kendimi Alihan'a çok kaptırmıştım o an. Çok istemiştim evet çünkü o beni nasıl baştan çıkaracağını çok iyi biliyordu. O an da bunu gözler önüne sererek beni kendimden geçirdi ve sevişmiştik.

O saniyeler çok güzeldi. Birleştiğimiz an mükemmeldi ama şuan neden öyle değildi? Şuan neden öyle hissetmiyordum ki? Şuan neden bu yaptığımız şey doğru gelmiyordu?

Aklım almıyordu... Kendimi nasıl kaptırmıştım o an?

Ben gerçekten değişmiştim...

Alihan'ı değiştirmeye çalışırken kendimde değişmiştim... Eski Liya Alihan'ın yatağına gireceğine ölmeyi tercih ederdi. Eski Liya olsaydı asla ve asla gelinliğini giymeden cinsel ilişkiye girmezdi. Eski Liya bir katile aşık olmazdı.

Şimdiki Liya mı?

Şimdiki Liya duyduğu birkaç dakikalık zevkten dolayı Alihan ile sevişti. Şimdiki Liya gelinliğini giymeden bekaretini kaybetti. Bu tabii ki kötü bir şey değildi, aksine çok normaldi fakat böyle yetiştirildiğim için böyle de uygulamak istemiştim ve ister istemez kötü hissediyordum. Ve şimdiki Liya bir katile sırılsıklam aşıktı...

Küçük bir kız değildim artık, Alihan'ı tanıdığım andan beri değişmiştim ve birçok gerçeğin farkına varmıştım. Ona ne zaman aşık olduğumu bile bilmiyorum ama onun iyi tarafını görür görmez ona ısınmaya başlamıştım bile...

Mahkumiyet (+18)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin