41. Bölüm : İKİ BEDEN BİR RUH

88.1K 1.1K 556
                                    

(Bölümün neredeyse tamamı +18 sahneler içerir. Son sahneyi okumanızı şiddetle tavsiye ederim o yüzden yine işaret koyacağım okumak istemeyenlere. Bu bölüm biraz keyif yapalım diğer bölüm 'biraz' acı çekeceğiz. Neyse çok spoiler verdim iyi okumalar❤️)

 Neyse çok spoiler verdim iyi okumalar❤️)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

İki Beden Bir Ruh

Havuzdan çıkıp elbisemi ıslak bedenimin üzerine giyerek yavaşça ayaklarımın üzerinde yürüdüm. Küçük adımlar atarak eve yöneldim ve merdivenlere doğru gittim. Basamakları sakin bir şekilde çıktım. Sakin değildim... Sakin olduğumu sanıyordum ama cidden değildim.

Bir tarafım cidden korkuyordu. Ali gözümü çok korkutmuştu. Belki bile bile yapmıştı. O şerefsiz bana kıyamıyordu. Bunda kıymaz herhalde değil mi?

Kaldığım odanın kapısına geldiğimde içime derin bir nefes çekip kapıyı araladım. Odamın içinde ebeveyn banyosu vardı ve oradan tıkırtılar geliyordu. Büyük ihtimalle Alihan oradaydı. Kapıyı kapattım ve tereddütlü adımlarla yatağa adımladım. Üstüne oturdum ve Alihan'ı beklemeye başladım.

Çok değil bir kaç dakikanın ardından banyonun kapısı açıldı ve görüş açıma dehşet derecede yakışıklı bir adam girdi. Üzerinde sadece siyah boxeri vardı. Saçları ve bedeni ıslaktı. Duş almış olmalıydı.

Ne kadar mantıksızca?

Saçlarını havlu ile kuruluyordu. Beni gördüğünde gözleri gülümsedi ve havluyu gelişi güzel yere attı. „Olmuyor ama böyle. Sen üzerini yine giyinmişsin?"

„Çıplak mı gezecektim evde, Ali?"

„Leyla mışıl mışıl uyuyor. Bizden başka kimse yok." Leyla... Leyla'da vardı değil mi? Siktir! „Ses çıkarmamamız gerekecek."

Sen benimle sertçe sevişirken nasıl olacak o iş?

Yanıma adımladı ve tam karşımda durdu. Oturduğum için kafam onun karnına geliyordu. Kafamı kaldırdım gözlerine bakabilmek için. Sinsi bir sırıtış vardı yüzünde. „Boxeri sen çıkar diye giydim. İcraat bekliyorum.."

Ulan Alihan... Ulan Alihan!

Ellerimi kaldırıp boxerinin lastiğine götürecekken ellerimi tuttu ve beni ayağa kaldırdı. Bedenlerimiz birbirine çarptı. Onu hissettim tenimde. Sadece onu... Onun sıcaklığını...

„Önce sen soyun."

„Aliha-"

„Beni deli gibi istiyorsun, Liya. Arzunla hareket et. Beyninle değil." Arzum ile hareket edersem çok kötü şeyler olabilirdi. Ki zaten olucaktı...

Mahkumiyet (+18)Where stories live. Discover now