9. Bölüm : SİYAH ŞEHVET

109K 1.5K 1.1K
                                    

Siyah Şehvet

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Siyah Şehvet

Bedenimdeki gerginlik ve yüzümde ki bıkkınlık halim ile ona bakmayı sürdürdüm.

O kendisini yatağıma atmış bana bakıyordu. Çok garip halleri vardı. Bitmiş, çökmüş gibi gözüküyordu. Davetten geldiğimizden sonra ve evden gittikten sonra böyle bir hali yoktu...

Sarhoş muydu?

„Rahatla biraz." dedi dalgın bir ses ile. Gergin olduğumun farkındaydım. Kollarını arkaya atmış, bacaklarını ayırmış oturarak bana bakıyordu.

„N-Neden öyle bakıyorsun? Ne diyeceksen çabuk de uyumak istiyorum." dedim masum bir şekilde. Kekelemesem iyiydi!

Gülümsedi. Göz altları kızarmış, gözlerinin içi kızarmış, göz rengi koyulaşmış, dudakları ise kıpkırmızıydı. Çok garip hallerdi bunlar. Bu kesinlikle Alihan şekli değildi. Bunlara rağmen dış görünüşü çekiciliğini koruyordu.

Ayağa kalkıp bana doğru yürümeye başladı. Yürüyüş şekli bile garipti. Kesinlikle kafası güzeldi!

Yutkundum ve tedirginlikle bana yaklayışını izledim. Elini kaldırıp saçlarıma dokunduğunda titreyen göğüsümle derin bir nefes aldım. Geri çekildiğimde dudaklarında bir sırıtış oluştu.

"Siktir, o kadar güzelsin ki. Bu kadar güzel olman benim için hiç sağlıklı değil, biliyor musun?"

"Alihan..." dedim kısık bir sesle.

"Seninle sevişmek istiyorum, Liya." dediğinde yutkunamadım.

Titreyen göz bebeklerimle onun gözlerine bakıyordum. İçimi kaplayan huzursuzluk hissi kalbimin atışlarını hızlandırırken şaşkınlık içerisinde donup kalmıştım. "Nefessiz kalana kadar çılgınca seks yapalım, küçüğüm."

Gözleri bir an bile kaçmıyordu üzerimden. Gerçekten kafası yerinde değildi bu adamın. Resmen benimle tek gecelik birlikte olmak istiyordu. „Sen kafayı yemişsin!" dedim sesimi yükselterek. Onu tüm gücümle geriye ittiğimde yine yatağa düşmüştü. "Sarhoşsun, değil mi? O yüzden bu tavırların, bu iğrenç konuşman!" diye bağırdım.

Hayır, sarhoş değildi...

"Uyuşturucu mu aldın sen?"

„Bu kadar zeki olman daha çok etkiliyor beni. Bana iyi gelirken aynı zamanda nasıl bu kadar kötü geliyorsun?"

Yüzümü buruşturdum iğrenir bi halde. Bu adamın o kadar çok kötü alışkanlıkları vardı ki sayamıyordum bile neredeyse. Bundan zevk alması beni o kadar çok tiksindirti ki kendisinden. „Beni sevmiyorsun bile! Nasıl bana dokunmak istersin? İğrençsin!" diye çıkıştım.

Mahkumiyet (+18)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin