Capitolul 2

1.4K 64 2
                                    


Nu ne-a fost prea dificil sa ne obisnuim în casa noua.Era destul de cocheta si încapatoare,nu se compara cu vila în care îmi petrecusem ultimi noua ani dar ma adaptasem repede.
Livingul si bucataria erau în acelas spatiu la parter,la fel si dormitorul copiilor pe care acum îl împarteau.Sus exista un dormitor matrimonial cu propria bae si o camera de birou cu bae de serviciu pe care Daniel îl transformase în propriul dormitor.
O parte din haine si lucrurile de valoare le dusesem în casa de vacanta care se afla la cativa zeci de km de orasul în care locuiam.Undeva la marginea padurii pe malul unui lac.Aceasta îmi fusese lasata mostenire de parinti mei înainte ca ei sa se stinga din viata,copilaria mi-o petrecusem acolo în mare parte,asa ca îmi era imposibil sa ma despart de ea,nu as fi vându-o pentru nimic în lume,era refugiul meu.

Ne continuam viata si încercam sa iesim din impasul prin care trecusem.
Daniel avea un nou job platit destul de bine în domeniul în care lucrase toata viata,pe mine nu a mai vrut sa ma lase sa lucrez vrând ca tot timpul si toata atentia mea sa fie îndreptata spre cresterea lui Miky si buna dezvoltare a lui Arian.
Pleca în fiecare zi foarte de dimiteata si ajunge acasa seara tarziu când de multe ori bagam copiii la culcare.Weekend-urile încerca sa si le petreaca cu noi si sa umple lipsa lui din cursul saptamâni.
De multe ori când mergem în parc stau si îl analizez în timp ce se joaca cu ei,este la fel de abatut dar nu mai vrea sa arate asta.
Uneori îi citesc furia în ochi atunci când se apropie de mine vrând sa îmi arate recunostinta printr-o scurta îmbratisare sau un sarut fictiv lasându-ma cu buzele înca deschise,râvnind la mai mult.

Chiar îmi doresc mai mult,vreau mai mult de atât...vreau sa fiu iubita si alintata ca înainte vreau sa ma simt din nou femeie.În schimb ma ofilesc pe dinauntru ca o floare rupta din propria radacina si aruncata într-o vaza doar ca sa arate frumos.

În una din seri a venit mai devreme,eu stateam pe scaunul înalt de la insula din bucatarie rasfoiam o revista si beam un pahar de vin.Ari si Miky se jucau,era momentul meu de respiro dupa ce toata ziua nu facusem decât sa duc baiatul la scoala,sa fac piata alaturi de Miky ceea ce nu fusese deloc usor,sa fac mâncare,sa îl iau de la scoala,sa ne jucam,sa facem lectii si multe altele.
Respir usurata vazându-l ca intra pe usa cu un zâmbet larg si copiii îl întâmpina bucurosi.
E bine dispus zic în sinea mea si zâmbetul lui îmi da o stare de bine.
Poate în aceasta seara o sa vrea sa îmi tina companie sa fie acolo unde îi este locul,în camera noastra.
Nici nu îmi mai amintesc ultima oara când am facut sex ,a fost de mult,venise foarte tarziu si bine ametit,ma trezisem cu el în pat.Nu l-am respins pentru ca în mine înca existau farâme de iubire,ardeau mohnit si asteptau doar sa fie aprinse.

Îi zâmbesc si eu si ma apropi de ei.

-Hei buna,cam devreme...îi zic.

-Nu am avut atat de mult de lucru pe santier azi, asa ca timpul l-am petrecut în birou si am putut sa ma gândesc.

Ridic o sprânceana întrebatoare sperind ca acele ganduri sa fi fost îndreptate catre mine,catre noi si familie.

-Vreau sa vorbesc cu tine,dar putin mai tarziu.

Îi dau aprobator din cap si îl las sa îsi vada în voie de joaca cu cei mici.
Ma grabesc sa urc scarile cu gandul sa ma pregatesc putin.Speram ca noaptea sa se încheie frumos, asa ca intru în bae si fac un dush rapid,scap de parul nedorit de pe corp,apoi ma rasfat cu creme si parfum.Trag pe mine cea mai sexi lenjetie intima din dulap si capodul din matase neagra.
Cand termin tot ritualul si vreau sa cobor el statea deja în pragul usi de la dormitor.Ma privea cu ochi lacomi si doritori,îmi batea inima la fel ca unei virgine care urma sa o faca pentru prima oara.Speram doar ca disperarea sa nu mi se citeasca pe chip.

Destine furateWhere stories live. Discover now