Capitolul 16

989 65 0
                                    

Ma astepta nerabdator pe canapea cu bratele întinse pe spatarul acesteia miscând obsesiv din picior.
Eu ma retrasesem cu putin timp în urma în dormitor sa ma îmbrac si sa am un moment de ragaz.Inima înca îmi batea nebuneste în piept iar minte era vraiste.Nu stiam cum se va termina aceasta seara.

Îmi fac curaj într-un final si ies,trec pe la bucatarie si iau în graba o sticla de vin din suport si doua pahare din dulap si ma apropi de el.
Aveam nevoie de mai mult de doua pahare de sampanie la bord pentru ai spune tot ce am pe suflet.
Îi întind sticla sa o desfaca.Dupa ce îi scoate dopul,umple cele paharele ce înca le tin în mâna ,pe jumatate.Unul dintre ele îi dau lui.Îl ciocneste usor de al meu si gusta cu miscari lente,apoi îsi linge senzual buzele dupa ce o picatura i se prelinge în coltul gurii.Gestul îmi împrastie fiori în tot corpul,stia ca sunt excitata si îi placea la nebunie sa se joace cu mintea mea in acest moment ,era constient ce îmi stârneste comportamentul lui îndraznet.

Scutur capul ca sa pot alunga imaginile incitante din mintea mea si încerc sa revin în prezent.

Ma asez pe fotoliul de langa canapea,simteam ca nu mai pot sta atât de aproape de el fara sa reactionez.Corpul lui emana testosteroni prin toti porii iar mirosul parfumului lui amestecat cu pielea înca încinsa mirosea divin.
Înghit în sec la gandurile ce mi se tot plimbau prin cap si deschid gura pentru a zice ceva dar mi-o i-a înainte.

-Te rog sa ma ierti daca te-ai simtit jignita,stiu ca nu esti genul de femeie care sa sara în bratele mele din prima,am observat asta din felul tau de a fi iar eu am tot insistat ca prostul ...scuza-ma dar nu pot sa ma abtin,te doresc,te vreau în viata mea si stiu ca ceea ce simt pentru tine este iubire Oana.

Îl privesc si oftez,iar fluturii ce îi invadau stomacul ma faceau sa ma simt ca o adolescenta.Cum reusisem sa ma îndragostesc în felul asta si mai ales când?!

-Nu este vorba de asta Vlad,noi chiar trebuie sa vorbim.

-Daca nu ai aceleasi sentimente poti sa îmi spui direct.

-Mai greu este ca le am...recunosc eu.

-De ce este greu,ti-am mai spus si îti repet,nu ma intereseaza varsta ta sau ca ai copii.Cum sunt ai tai pot fi si ai mei si vom mai face împreuna, daca si tu îti doresti.Ador copiii vreau o famile numeroasa si mai ales de cand i-am cunoscut pe Arian si Miky m-am îndragostit si mai tare de tine...de ei.

Râd inocent când aud cuvintele frumoase ce mi le adreseaza iar inima începe sa îsi umple golul doar cu simplele vorbe ce le rosteste pentru mine.M-as fi aruncat în bratele lui, sa ma stranga cu putere si sa nu îmi mai dea drumul niciodata dar adevarul nu ma lasa sa o fac,nu puteam sa încep totul cu o minciuna.

-E frumos ceea ce spui dar eu nu pot sa...esti un om prea bun Vlad...însa...
Încerc sa îmi gasesc cuvintele.

-E vorba de mama?!Daca asta te macina,ca familia mea nu te va accepta alungati acest gand.E suficient ca eu te vreau iar ei nu se vor împotrivi si atunci cand te vor cunoaste cu siguranta te vor placea...ma întrerupe el.

Golesc paharul de vin dintr-o înghititura si îl pun cu zgomot pe masa.Trag tare aer în piept apoi îl eliberez printr-un oftat.Toata atentia lui este îndreptata spre mine.

-Vlad eu trebuie sa îti spun ceva si vreau sa ma lasi sa vorbesc...îi zic pe un ton serios.

-Ok,te ascult...
Ma fixeaza cu privirea si se aseaza mai confortabil lasându-se pe spate.

-Daniel este sotul meu.
Încep eu si îl vad cum se ridica instant în picioare.

-Sotul tau?!...zice mirat în timp ce se plimba prin încapere...Esti înca maritata...de ce m-ai mintit?!...se rasteste la mine.

-Nu te-am mintit cand am zis ca sunt divortata...vrei sa stii adevarul sau nu?!...strig la el ridicându-ma la rândul meu în picioare.

Se întoarce cu fata la mine tinându-se cu mâinile de cap, vizibil furios si îmi dau seama ca ceea ce urmeaza sa-i spune o sa puna capat oricarei relatii dintre noi dar adânc în sufletul meu înca sper ca ma va crede si va întelege de ce am facut-o.

-E mai mult de atât?Deci nu a fost o întamplare sa fie în seara aceea acolo,înca stati împreuna,asta înseamna ca...Cum ai putut?

-Nu mai înseamna nimic,stam împreuna în casa lui pentru ca am vrut ca Ari si Miky sa creasca într-o familie si sa nu asiste la certurile dintre doi parinti divortati.Nu stiu daca întelegi dar ei au nevoie de un tata si am tot sperat ca poate mai simt ceva pentru el pâna ai aparut tu si mi-ai dat lumea peste cap.

Înca statea tacut,sprijinit de masa care îmi fusese mie suport în acele clipe fierbinti.

-DA,sunt îndragostita de tine daca asteptai un raspuns concret si simt ca ma topesc în bratele tale dar nu pot sa încep totul cu o minciuna Vlad.Vreau sa stii tot adevarul si pe urma este alegerea ta daca mai vrei ceva de la mine sau nu.

-Mai mult de atât?!

-Este ceva mai mult de atât pentru ca nu întamplator am aparut în firma ta în acea zi...oftez aducându-mi aminte de clipa.Daniel m-a pus sa fac asta pentru ca avea un plan...continui.

-Si tu ai fost de acord?

-Am fost pentru ca nu tu trebuia sa fi acolo,nu tu erai tinta...

-Tatal meu...de fapt tatal meu era cel vizat si trebuia sa fie cel care urma sa se îndragosteasca de tine...râde nervos...Deci aveai de gand sa îi faci avansuri tatalui meu si sa îmi distrugi familia...asta era planul tau nu?!

-În mare parte...dar nu a fost planul meu...si asta pentru ca...

-Am auzit destul...pufneste dispretuitor.

Se îndreapta spre canapea si îsi i-a sacoul hotarât sa plece.Nu puteam sa îl las sa iasa pe usa înainte sa afle totul,trebuia sa stie ca la fel ca si el si eu sunt o victimă.

-Vlad...tatal tau ne-a distrus viata...zic rastit înainte sa paraseasca încaperea.

Ramâne cu mâna pe clanta nemiscat pentru un moment,apoi se întoarce cu fata spre mine.Multumita ca i-am captat atentia ma confesez în detaliu.

-Duceam o viata fericita pâna când domnul Iordache mi-a luat tot ce aveam...continui printre lacrimi...Ne-a distrus firma pe care o pusesem pe picioara cu atâta truda si ne-a luat toti banii dizolvând-o dupa ce Daniel a semnat blestematului acela de contract.

-Si asta ti-a dat dreptul sa îti bati joc de mine?!Poate ca tatal meu este un nemernic si a facut multe greseli dar asta nu înseamna ca eu trebuie sa platesc pentru ele.

-Stiu ca am gresit cand am acceptat sa îi fac jocul lui Daniel.Am crezut ca daca ma voi razbuna pe familia ta o sa îl aduc înapoi si o sa fim din nou ca la început pentru copiii nostrii dar mi-am dat seama prea târziu ca totul e doar o iluzie.Am vrut sa renunt de atâtea ori însa a început sa abuzeze de faptul ca sunt o naiva.

-Îmi pare rau ca domnul Iordache asa cum îl numesti tu ti-a distrus caminul,dar este tatal meu si din aceasta familie fac si eu parte... înseamna ca si pe mine ma urasti si ar trebui sa te razbuni...Corect?!De ce te-as mai crede?!

-Pentru ca te....

Dar cuvintele îmi ramân în gât ca un nod dureros,mi-am dat seama ca orice raspuns i-as fi dat parerea lui nu se va schimba,cel putin eu mi-am luat o piatra de pe inima spunându-i totul.

Destine furateWhere stories live. Discover now