Capitolul 9

1.1K 69 0
                                    

Arata perfect în tinuta lejera la fel cum arata si la costum.Este un barbat bine facut si cu muschi definit observ în timp ce paseste pe langa mine.

Îmi luasem trotineta în mana si mergeam amândoi agale în spatele copiilor care faceau întrecere pe trotuar,ne întorceam spre parc dupa promisa înghetata.Din când în când Miky mai tragea cu ochiul la noi,are gusturi bune fata asta ma gândesc eu si zâmbesc în sinea mea închipuindu-mi ca îmi va aduce drept ginere un baiat la fel de chipeș.

-Ai niste copii minunati...rupa Vlad tacerea dintre noi.

-Multumesc.

-Nici nu aveam îndoieli si tu esti la fel.

Ma întorc si îl privesc îmbujorata,nu rata nici o ocazie pentru a ma complimenta si chiar îmi facea placere sa îl aud.Nu ma mai vazuse nimeni atât de atragatoare în ultima perioada cum ma vedea el...nu ma mai vazuse nimeni ca pe o femeie.Singurul barbat din viata mea,Daniel uitase ca mai sunt asa ceva si oricum nici înainte nu îmi facea complimente prea des.

-Nu începe iar...
Zic împingându-l cu cotul.

-Ce ?!Spun doar adevarul...
ridica din umeri.

Îi zâmbesc iar el continua sa ma tachineze.Omul asta avea ceva aparte,era cald si iubitor nu merita sa îl distrug pe el sau compania lui pentru greseala tatalui sau.

-Vlad,trebuie...îmi fac curaj sa vorbesc dar un tipat îmi întrerupe confesiunea.

El alearga spre Mikaela care se rasturnase cu tricicleta si facuse o zgârietura zdravana la genunchi.O ridica în brate si o alina cum nici Daniel nu ar fi facut-o.

-Esti bine îngeras?!
Întreb speriata cand ajung langa ei iar ea scoate un 'Aha' printre suspinele de plans.

Scot din rucsac mica trusa de prim ajutor si Vlad îi bantajaza cu grija genunchiul.Atunci când ai copii cari cele mai nebanuite lucruri cu tine oriunde.
Încerc sa o iau în brate dar refuza si se cuibareste la pieptul acestuia,Ari se uita la mine si ridica din umeri.
Ma resemnez si iau tricicleta într-o mâna si trotineta mea în cealalta si intram în parc.
Cand ajungem în dreptul standului de înghetata Vlad o apropie pe Miky de vitrina si o lasa sa isi aleaga ce vrea ea.Eu si Ari asteptam linistiti în spatele lor.

Cand vad zâmbetul larg al Mikaelei ma înseninez instant,acesta îi cumparase cea mai mare înghetata pe care ea ar putea sa o manance apoi se îndreapta cu ea în brate spre o banca si o asaza usor pentru a-si savura desertul.
Ne alegem si noi sortimentele favorite si bineînteles fara sa stiu ce aroma prefera Vlad ,îi iau una ca a mea.Vanzatoarea ne da cornetele ticsite,cand vreau sa platesc ne anunta ca totul a fost achitat.
Ma întorc spre Vlad iar acesta râde satisfacut.O sa îi înapoiez totul sub o forma sau alta îmi zic în gând.

Dupa ce am savurat fiecare înghetata fiecaruia pentru ca nu ne-am oprit din gustat unul de la celalalt,ziua a continuat.Eu si Miky am stat pe iarba relaxate având grija ca piciorusul ei sa nu sufere iar baieti s-au jucat fotbal.

-Îmi place de seful asta al tau sa stii.
Îmi zice micuta mea parca fascinata.
-As vrea ca si tati sa se poarte asa grijuliu cu mine...cu noi....dar în ultimul timp nu o mai face deloc.

Atunci simt cum cerul îmi pica în cap iar un nod mi se ridica în gât,orice faceam eu nu puteam sa înlocuiesc si dragostea ce si-o doreau de la tatal lor.Îmi stapânesc cu greu lacrimile ce începeau sa straluceasca în ochi si o trag în bratele mele.Ea ma priveste cu caldura.

Destine furateWhere stories live. Discover now