Capitolul 37

979 57 1
                                    

O luna mai tarziu...

Clara primise doua vesti bune din partea noastra în acea zi.Una era ca se gasise ca prin minune un donator nou pentru sotul ei iar cealalta ca va fi bunica.
Arian si Mikaela au fost la fel de încântati când au aflat ca mami o sa mai aduca pe lume un copil.Mai ales Miky...abea astepta sa aiba un bebe cu care sa se joace.

Viata cu Vlad devenise din ce în ce mai frumoasa iar el a acceptat sa mai stam o perioada la cabana,macar pana va veni vremea rece.Nu aveam înca curajul sa ma mut la el din nou,ma simteam mai în siguranta în locul pe care îl numeam acasa.
Singurul lucru ce mai trebuia rezolvat era procesul în care ma aflam cu Daniel Oricum în ultimul timp nu îl mai vazusem atât de des.De vreo doua ori venise sa îi viziteze pe cei mici...dar cu mine a refuzat sa vorbeasca,m-a salutat si atât iar eu nu am insistat prea tare.
Le spusesem copiilor sa nu îi zica nimic de sarcina mea.

Asteptam nerabdători ca domnul Iordache sa ajunga acasa împreuna cu Vlad.Ne aflam cu totii la conacul familiei iar azi era ziua în care dupa operatia grea dar reusita si recuperarea în spital viitorul meu socru se întorcea în sfârsit înapoi pe picioarele lui.
Si vezi cum îti este soara,pâna mai acum cateva luni era omul pe care îl uram cel mai mult iar azi acelas om devenise bunic pentru copiii mei.

O strâng de mâna pe Clare care era extrem de emotionata în timp ce stam amândoua în fata usii de la intrare.Vantul începuse sa adie destul de tare o data cu venirea toamnei.
O frec usor pe umeri goi ca sa o încalzesc putin.Se încapatânase sa iasa doar în rochia eleganta fara mâneci  pe care o purta.În interiorul casei era destul de cald dar afara se racorise de-a binelea.

-Uite-i ca vin...se bucura ea mai rau ca un copil cand pe alee se zareste masina fiului sau.

Cand acesta parcheaza si sotul ei coboara alearga la el cu lacrimi pe obraz.Cred ca fusese cea mai grea asteptare de pâna acum.
Vlad îi lasa sa se bucure de momentul de tandrete si se apropie de mine.
Îmi cuprinde fata în palma si ma saruta apasat.

-Vreau sa ne iubim si noi la batrânete asa,stii tu,ca în prima zi...îmi spune încet privindu-ma în ochi.

În ciuda celor întamplate,a certurilor,înselaciunilor si încercarilor prin care au trecut,nimic nu i-a despartit si chiar erau de admirat.Mai ales Clara si puterea ei de a lupta pentru iubirea ce i-a purtat-o mereu indiferent ca i-a fost sau nu aproape,de a depasi orice infidelitate.
Desi nu ar trebui gândul îmi zboara la Daniel.Realizez ca nu mai simt nimic pentru el si cred ca asa zisa iubirea din ultimul an petrecut împreuna se transformase în timp în compasiune fara sa vreau.
Mi-l alung repede din cap si îl privesc pe barbatul de langa mine.Simt cum mi se umple inima de bucurie doar avându-l aproape si zambesc.

-A venit bunicu...striga Mikaela în timp ce se strecoara pe langa noi alergand iar Ari o urmeaza.

Iordache o prinde în brate si o ridica în aer învârtind-o si râzând cu atâta pofta încât si Clara care îsi sprijina mâinile de umerii lui Arian pufneste în râs.

Pe copii îi cunoscuse înainte de operatie,fusese dorinta lui sa îi aduc desi la început nu credeam ca este o idee tocmai buna,însa Vlad a insistat.
Miky l-a îndragit din prima clipa,Arian a fost mai reticent dar placându-i de Clara a încercat sa se comporte si cu el la fel.Acum îi numeau bunicul si bunica iar Vlad era cel mai fericit atunci când vedea împlinirea din ochii parintilor lui,mai ales ca urma si un al trei-lea nepot sau nepoata.
Mâine vom afla deoarece trebuie sa ne prezentam la clinica pentru ecografia 3D.
Sarcina mea a evoluat si burtica a început sa devina proeminenta.

Destine furateWhere stories live. Discover now