Capitolul 23

981 65 1
                                    

Seara ne-a prins pe amândoi preocupati de altceva.Cat timp eu i-am culcat pe cei mici,el si-a vazut de treaba în birou apoi m-am apucat sa ma instalez cum se cuvine în dormitor.Cand am terminat ceasul trecuse de ora 00:00.Eram franta dar nu vroiam sa ma bag în pat înainte sa îi spun 'noapte buna' asa ca îmi trag capodul peste camasa alba de matase si cobor.

Din birou se auzea vocea lui nervoasa.

'-Ti-am zis sa ma lasi cu toate astea,nu este problema ta.Da sta la mine cu tot cu copiii ei si aici o sa ramâna,daca vrei sa întelegi bine daca nu ,nu ma mai suna.'

Cu tragere de inima ciocan încet la usa.

-Da..rasuna glasul lui.

-Pot sa intru.

-Bineînteles...i se domoleste vocea.

Deschid si fac un pas înauntru,parea destul de îngrijorat asa ca ma apropii mai mult.
Ridica capul din pamânt si ma fixeaza cu privirea.

-Era mama ta?

-Da...raspunde scurt.

-Sa înteleg ca nu este de acord cu...

-Nu ma intereseaza ce vrea ea...ma întrerupe el.

-Dar Vlad nu vreau sa fiu o prapastie între voi doi,mai bine nu ma aduceai aici.

-Nu vorbi prosti...îmi spune în timp ce se ridica si vine lânga mine.Tu esti familia mea indiferent ca ei accepta sau nu.

Îi cuprind mijlocul cu palmele si îi sarut buzele cuprinsa de o dorinta nebuna.Cand aproape ramân fara aer reusesc sa ma opresc.Era atât de dulce,de senzuat,de masculin...
Mintea mea deja mergea mai departe dar stiam ca nu este momentul ,nu vroiam sa creada ca profit de vulnerabilitatea lui,asa ca ma desprind de el si ma îndepartez.

-Vroiam sa îti spun  noapte buna,banuiesc ca mai ai de lucru dupa ce toata ziua ai fost ocupat sa le faci celor mici capriciile.

-As mai avea dar...

-Te întorci mâine la birou?îl întreb.

-Înca nu,vreau sa îti tin companie pâna te acomodezi aici.Ma voi duce doar daca este ceva urgent.Tu nu ai vrea sa te întorci,am nevoie de o secretara?

Bufnesc în râs cand îi vad fata serioasa punându-mi aceasta întrebare.

-Daca familia ta nu ma vrea aici,cu atât mai putin în firma,o sa îmi gasesc altceva de lucru,nu îti face griji...îl linistesc eu.

Se apropie de mine si ma trage la pieptul lui vorbindu-mi aproape de ureche.

-Atunci nici eu nu am de ce sa ma întorc.

Vorbele lui ma cutremura,nu puteam sa accept ca el sa lase totul pentru mine.

-Ba o sa te întorci,nu poti sa renunti la tot ce ai construit pana acum...ma rastesc la el.Tu îti dai seama daca tatal tau se întoarce la conducere?!Sunt prea multi oameni care se bazeaza pe tine.

-Însa tu uiti ceva draga mea,lucrurile au început sa mearga si datorita tie.

Ma uit în ochii lui si vad sinceritatea vorbelor.

-O sa ma mai gândesc...îi spun ca sa scap de gura lui pacatoasa.

Zambeste satisfacut si îsi lipeste buzele de ale mele.

-Ziceai ca vrei sa mergem sus?

-As vrea.
Reusesc sa zic si ma simt luata pe sus de doua brate puternice.

Cand ajungem în dormitor,ma pune usor pe pat mai ceva ca pe o printesa apoi se aseaza si el langa mine.
Stam cateva momente si ne uitam unul în ochii celuilalt în tacere.
Îmi da cu o mângâiere suava șuvita de par ce îmi atârna neglijent pe fata si îmi umple gura cu dulceata buzelor sale.
Simt cum sângele începe sa îmi clocoteasca prin vene si inima îmi pulseaza alerta în piept.
Recunosc ca în multe nopti visasem la acest moment dar la fel de repede îl si alumgasem din gand,îmi era imposibil sa ma gandesc ca voi ajunge aici si iata-ma în fata faptului împlinit.El era langa mine,era al meu si ma iubea asa cum mi-am închipuit.

Începe sa îmi dezmierde întreg corpul cu atingeri fine si senzuale încat pielea mea reactioneaza.Degetele îmi ating sfârcurile întarite de placere prin dantela moale apoi aluneca în jos pe sub camasa de noapre spre coapsele ce si-l dorea adânc în interiorul lor.Îmi mângâie carnea moale si fierbinte dintre picioare apoi cu miscari usoare îmi trage slipul jos.Scap repede de capodul si camasa de pe mine si el de restul hainelor ce le mai avea.

-Te vreau iubita mea,vreau sa fac dragoste cu tine si sa fi a mea pentru totdeauna...îmi sopteste pe buze înainte sa ma patrunda.

-Te iubesc...îi spun si încep sa îi simt din plin pasiunea.

O explozie de senzatii pe care nu le mai simtisem îmi invadeaza înauntrul.Îmi curbez spatele de placere iar el ma cuprinde cu bratul tragându-ma mai aproape de el si cufundându-se mai adânc în mine.
Gem fara oprire cand simt ca momentul meu este aproape si toti muschii din copt încep sa îmi zvâcneasca într-un orgasm patrunzator.El ramâne acolo adâncindu-mi placerea prin miscari lente de du-te vino ,facându-ma în acelas timp sa îl vreau mai mult si mai mult,sa nu îmi doresc sa se opreasca niciodata.
Se rasuceste si ma ridica dasupra lui.Cu ochii doritori îmi cerceteaza fiecare particica din pielea expusa ce straluceste în lumina luni ce intra prin peretele de sticla.

-Arati ca o zeita si mirosi divin...zice în timp ce îsi lipeste corpul de al meu si îmi presara saruturi umede pe gât.

Amândoi îmbratisati paream a fi o floare de lotus ce se deschidea cu fiecare mângâiere.
În bratele lui ma simteam din nou femeie.
Cand încep sa îi simt încordarea îmi dau seama ca nici el nu mai rezista mult si îmi intensific miscarile.Îi savurez din plin eliberarea si îmi plimb mâinile prin parul lui si pentru înca putin timp ramânem asa îmbratisari.

Ne întindem lenes unul langa celalalt rasuflând greu dar satisfacuti,continui sa ma joc în parul lui ciufulit alungându-i toata oboseala.Nu ma slabeste nici o clipa din ochi iar eu ador sa ma simt dorita.
Îi zâmbesc în timp ce îmi plimb degetele pe abdomenul bine definit iar el îsi musca buza.Ajungând în jurul pieptului,trasez cerculete fine si usor ma apropi cu gura de ureche.Îi prind lobul cu buzele atingându-l cu limba si vad cum se înfioara.Continui ce am început si cobor cu saruturi scurte pe gât.Îi simt erectia când ma trage peste mijlocul lui facându-ma sa ajung din nou deasupra iar de aici totul se transforma în vis.Realitatea se dizolva,suntem doar noi doi si inimile noastre ce bat la unison în acelasi ritm alert.

Am facut dragoste pana la ivirea zorilor,desi epuizati nici unul dintre noi nu a putut sa se opreasca.Ne bucuram de fiecare moment,atingere,sarut.Corpurile noastre se unise într-unul singur prin lungile îmbratisari si sufletele noastre sopteau si simteau aceeasi iubire.

Destine furateWhere stories live. Discover now