Capitolul 20

1K 69 0
                                    

Eram înca devastata dar bunatatea si optimismul lui Vlad ma faceau sa ma simt mai bine.Nu m-am asteptat nici o clipa ca tocmai el sa fie salvatorul meu.
Ma simt în siguranta alaturi de el si pentru prima data dupa mult timp am parte de liniste sufleteasca.

Casa lui,unde urma sa locuiesc si eu arata la fel ca cele din revistele de arhitectura,cu un designe deosebit,mare,foarte luxoasa si decorata cu bun gust.
Discutasem cu el si despre reamenajarea dormitorului pentru copii si dupa multe insistente a fost de acord sa platesc eu jumatate pentru ea.Nu vroiam sa creada ca profit.

Arian si Mikaela s-au acomodat neasteptat de repede.Dupa ce am luat masa Vlad i-a dus pe cei doi nerabdatori în biroul lui sa îsi aleaga împreuna mobilierul si decoratiunile.În tot acest timp eu am stat afara în baldachinul din fata piscinei încercând sa îmi alung din minte toata trauma traita azi.
Nu eram nici acum constienta de ceea ce Daniel îmi facuse dar cel mai tare ma durea faptul ca a fost în stare dupa atâtia ani petrecuti împreuna sa ridice palma la mine si sa ma loveasca.Poate ca semnele lasate pe obrazul meu se vor vindeca,dar rana lasat pe suflet nu va trece niciodata.Nu am de gând sa îl mai iert pentru nimic în lume,mai ales ca toata scena asta s-a derulat în fata copiilor mei.

-Te-ai mai linistit?!...aud vocea lui Vlad în spatele meu.

-Da,putin..zic oftând.

-Ti-am adus un ceai cu gheata si lamâie.

-Multumesc.

-Copii sunt în gradina se joaca,nu îti face griji.

Se aseaza langa mine si îmi culc capul pe umarul lui.

-Oare o sa pot vrodata sa îti multumesc îndeajuns de mult pentru tot ceea ce faci pentru mine.

-Prezenta ta aici si faptul ca m-ati primit în familia voastra cu atâta dragoste e cea mai mare rasplata draga mea si bineînteles atunci când o sa mai îmi faci un copil...rânjeste el.

-Hai sa nu ne grabim...zic si îi împing în joaca.

Privim amândoi apusul de soare ce se oglindea în apa limpede din piscina iar gândul îmi zboara la casuta mea de pe malul lacului,ce frumos ar fi fosta sa fim amândoi acolo din nou,asa îmbratisati sa vedem frumosul apus în fiecare seara,sa traim în liniste si pace,eu,el,Miky si cu Arian.
Dar deocamdata nu era posibil,cu siguranta acolo va fi primul loc în care Daniel o sa ma caute.

-La ce te gândesti?!...ma întrerupe din visare Vlad.

-Acum...nu ma mai gandesc la nimic.

Îl vad cum ma priveste insistent,poate ca ar fi avut nevoie de un alt raspuns dar era mult prea devreme sa îi zic.

Dupa ce i-am culcat pe cei mici,ma simteam frânta si nu doar fizic si psihic ma simteam la fel.

-Cred ca e timpul sa te odihnesti si tu...zice Vlad în timp ce închide usa de la camera copiilor...Vrei sa dormi singura sau ai vrea totusi sa îti tin companie?!

Nu stiam exact ce îmi doresc în clipa aia dar sa fiu singura în nici un caz si cred ca a observat acest lucru.Ma i-a de mâma si ma conduce spre capatul holului acolo unde probabil se afla dormitorul lui.Si nu gresesc,cand intru,masor cu privirea dimensiunea exagerata a camerei.Era aproape cat etajul casei în care am stat,mai precis ar fi cuprins ca dimensiune si camera mea si pe cea în care statea Daniel.

-Intra te rog,fa-te comoda...de azi încolo aici îti vei petrece toate noptile draga mea...îmi spune soptit la ureche în timp ce pieptul lui sta lipit de spatele meu iar bratele lui ma tin într-o îmbratisare.
Acolo este dresingul,promit ca mâine o sa îti fac si tie loc în el,iar acolo este baia..indica cu degetul iar eu îl umaresc cu privirea.

Fac câtiva pasi si ajung langa patul imens.Ma arunc în el si încep sa pipai cu palmele asternutul moale din satin analizand fiecare coltisor al camerei în timp ce el dispare pe usa în spatele careia se afla baia.
Ferestrele mari aratau mai mult ca un perete de sticla deoarece porneau din tavan si se opreau aproape de podea.Drapetiile din materiale scumpe se încadrau perfect în decorul camerei.Predomina bejul, albul si bleumarinul aproape în toata casa si nu era foarte greu de închipuit.Avea o obsesie pentru aceste culori în general.Singurul de culoare închisa era mobilierul din lemn masiv.Doua fotoli comode cu spatar înalt din catifea bej despartite de o masute de cafea îsi gaseau locul langa fereastra,o comoda asezata pe peretele din dreapta mea despartea cele doua usi de pe perete.
Din locul unde stateam eu si asa cum erau trase draperiile se vedea prin balustrada de sticla a terasei,piscina luminata în diferite culori.
Aceleasi lumini ambientale le avea si în unele locuri de pe fatada case.
Probabil ca de aici se vedea cel mai bine apusul îmi zic în timp ce ma ridic si ma îndrept spre geamul imens.

Îmi întorc capul si observ pe comod cateva rame foto asezate frumos.Ridic una dintre ele si o privesc atent.
În fotografie se afla el alaturi de mama si sora lui,în alta probabil ca erau cei doi în copilarie,zambesc în sinea mea cand vad cat de dragalas era si culmea dar semana mult cu Miky a mea.Parul blondut si usor ondulat,fata rotunjoara si ochii mari albastri,jurai ca este ea acolo.Ce nu observasem era ca nu exista nici o poza cu tatal lui.

-Ti-am pregatit baia...zice Vlad si ma face sa tresar.

Ma duc spre usa deschisa aproape teleghidata si intru în încapere.

-Ai aici tot ce îti trebuie,ti-am lasat si un tricou de-al meu sa te poti schimba si o pereche de pantaloni scurti in caz ca ai nevoie.

-Ok...zic si ma apropi de cada aburinda în care urma sa ma cufund.Dar tu unde pleci?întreb cand îl vad ca se apropie de usa.

-Am crezut ca vrei...

Încep sa ma dezbrac sub privirea lui doritoare,cand nu mai am nimic de dat jos îi fac semn sa se apropie.Ajunge langa mine si în mai putin de 30 de secunde era la fel de gol.Ne bagam amândoi încet în apa fierbinte iar aceasta ne face pielea de gaine. Ramânem pentru mult timp asa tacuti si îmbratisati.

Somnul ne-a gasit la fel,bratele lui devenisa locul meu preferat.Nu puteam sa descriu în cuvinte ce simteam de fapt.Atentia cu care ma trata,felul în care ma mângâia fara sa ma deranjeze,mirosul pielii lui care îmi inunda narile si bataile din pieptul lui ce îmi rasuna în timpane ca o melodie linistitoare ma faceau sa cred ca visez,nu mai traisem asta niciodata,nici macar cu Daniel.Îmi simteam ploapele atât de grele asa ca închid ochii.

-Dormi iubita mea,somn usor...aud ca prin vis si simt atingerea buzelor lui fine.

Destine furateWhere stories live. Discover now