1

735 40 56
                                    

     Confuzie. Frică. Disperare. Doar trei dintre cele mai groaznice sentimente pe care le poți simți. Confuzia care apare atunci când nu înțelegi ce se întâmplă în jurul tău. Frica de a nu pierde persoanele dragi, care contează cel mai mult pentru tine. Și disperarea când persoanele acelea dispar rând pe rând, fără posibilitatea de a se întoarce. Disperarea când totul din jurul tău se năruie, tot ce știai este distrus și habar nu ai care va fi sfârșitul și dacă vei mai trăi să îl vezi.

***

     — Oh, haide, am câștigat cinstit! spune Ji Min revoltat.

     — Ji Min, când nu se uita nimeni, te întindeai și băgai repetat mingea în coș ca să câștigi mai multe puncte. Pe cine crezi că păcălești? se revoltă și Jung Kook.

     După câteva ore petrecute la o sală de jocuri, întrecându-se la cine câștigă cele mai multe puncte, grupul de prieteni a decis să se oprească la cea mai apropiată cafenea și să bea câte ceva. Însă de când au ajuns, tot ce au făcut a fost să se contrazică pe cine a trișat. Mult nu mai aveau până se luau la ceartă pe bune. Așa era mereu între cei mai imaturi dintre ei. Jung Kook și Ji Min. Cei doi sunt prieteni de când erau în scutece, sunt de nedespărțit, însă mai apare ocazional șansa de a se certa pe jocuri și nu o irosesc niciodată.

     — Și dacă nu se uita nimeni, tu de unde știi? își ridică acesta o sprânceană și își încrucișează brațele la piept.

     — Te-am văzut eu, spune Yoon Gi plictisit de cearta celor doi.

     Ji Min pufnește și își dă ochii peste cap, lăsându-se pe spătarul scaunului. Soo Bin chicotește, apoi se întinde și îl sărută scurt pe buze. Are douăzeci și doi de ani și uneori parcă sunt degeaba anii ăștia. Acesta zâmbește la gestul fetei și își întinde brațul pentru a-i cuprinde umerii, trăgând-o mai aproape de el și o sărută pe creștetul capului. Șatena închide ochii câteva momente, bucurându-se de afecțiunea primită de la iubitul ei. Cei doi formează un cuplu foarte fericit. Sunt împreună deja de nouă luni, iar asta datorită celei mai bune prietene a ei, Nari.
 
      — Apropo, Kook, Ha Neul de ce nu a venit azi? întreabă Nam Joon, ridicându-și sprânceana.

     Ha Neul este iubita lui Jung Kook. Sunt împreună de aproape doi ani. Iese ocazional cu grupul băiatului, însă doar dacă este o ieșire cum a fost aceasta. Nari și Soo Bin nu o prea agreează din cauza comportamentului său, lui Yoon Gi îi este indiferentă, iar Nam Joon și Ji Min sunt cam de aceeași părere cu fetele. Ha Neul este genul de persoană care se consideră superioară, este arogantă, însă când Jung Kook este în preajmă devine parca un înger și este extrem de lipicioasă, lucru pe care prietenii lui nu au înțeles niciodată cum îl suportă.

     — Ne-am despărțit, ridică brunetul din umeri și bea din milkshake-ul lui.

      Sau cel puțin era iubita lui. Părea atât de nepăsător încât puteai jura că nu vorbea despre Ha Neul. Prietenii lui au fost surprinși și au devenit toți atenți.

     — De ce? întreabă Soo Bin.

     — Era falsă. Nu înțeleg cum a putut să se prefacă în tot timpul ăsta. Începusem să îmi dau seama de ceva timp de asta, dar speram că poate se va schimba ceva, însă pe parcurs mi-am pierdut sentimentele și nu mai avea rost. Nu mai e cum o cunoscusem, spune fără vreo emoție anume în voce.

Resist ; jjk | zombie auWhere stories live. Discover now