29

185 23 20
                                    

      O lună întreagă Young Mi și-a petrecut zilele în laborator, în unele zile ajungând mai târziu decât de obicei acasă. Au petrecut ore întregi, zilnic, pentru a face destul antidot și, în sfârșit au reușit. Din acest motiv a primit mai mult de o zi liberă, iar ceilalți au reușit să își sincronizeze zilele libere, astfel încât să petreacă o întreaga zi împreună, aceasta fiind și ultima zi de relaxare a lui Young Mi. Și iată-i acum, dormind până târziu, deoarece nu aveau să plece la muncă în acea zi. Ei bine, nu dormeau chiar toți. Nam Joon, Jung Kook și Seok Jin se treziseră o idee mai devreme, cu ocazia de a pregăti un mic dejun mai special pentru Young Mi și Nari. Din moment ce Nam Joon nu era tocmai bun în a pregăti mâncare, i-a cerut ajutorul lui Jin.

      — Credeți că o să le placă? întreabă Jung Kook în timp ce punea compoziția pentru clătite în tigaie.

      — Sigur că o să le placă, nu am mai avut parte de timp de calitate alături de iubitele noastre de câteva săptămâni. În plus, micul dejun la pat? E mai mult decât un vis pentru fete. Se vor bucura mai mult decât crezi, spune Nam Joon și umple clătite pentru Young Mi.

      Măcar la atât lucru să se descurce. Desigur, a încercat ajutat și contribuit la mai multe lucruri, dar la compoziție nici măcar nu a fost lăsat să se uite.

      — Jin hyung, de ce ai făcut așa multă compoziție? Ceilalți se vor trezi mult mai târziu, oricum, spune Jung Kook și întoarce clătita.

      — Voiam să îi fac și lui Ha Neul câteva, spune acesta și pregătește ingredientele pentru milkshake.

      — Încă nu ai renunțat la ideea ta tâmpită de a o cunoaște? Nu sunt de ajuns momentele în care tot ce face e să caute ceartă și să o facă pe Nari să se simtă prost? pufnește Jung Kook și își dă ochii peste cap.

      Jin oftează, dar tot ce face e să aprobe din cap și să își vadă de treaba lui. Nu renunțase la Ha Neul, deoarece, deși era exact așa cum spunea Jung Kook, în prezența lui părea diferit. Și nu părea să se prefacă, deși a fost prevenit și de faptul că e destul de bună la asta. Începuse să simtă ceva pentru ea și părea că sentimentul e reciproc, dar voia să mai aștepte. Dacă se prefăcea cu adevărat, ar trebui să își dea seama curând și să decidă dacă merita sau nu.

      Au terminat pe rând să umple și să aranjeze clătitele pe farfurie, au tăiat câteva fructe și le-au pus într-un castron, iar finalul, au făcut câte un milkshake pentru fata lor. Nam Joon a umplut clătitele cu ciocolată și gem de căpșuni, la fel ca Jin, iar Jung Kook cu ciocolată, dar gemul de zmeură, pe lângă acest lucru având grijă să nu pună portocale în castronul cu fructe, deoarece Nari le detesta, Jin făcând același lucru cu kiwi-ul. Nam Joon a făcut un milkshake de ciocolată, cu puțină mentă, Jung Kook unul de vanilie, iar Jin unul de căpșuni. Au pregătit și pentru ei cam aceleași preparate, le-au pus pe câte o tavă și au mers fiecare spre camera iubitelor lor sau a viitoarei, dacă demonstra că merită.

      — Neața, iubito, spune Jung Kook zâmbind, și pune tava pe noptieră.

      Nari abia ce se trezise, deoarece nu i-a mai simțit căldură corpului lângă a ei, deși a observat lipsa lui destul de târziu. A căscat și s-a ridicat în fund, frecându-se la ochi. A zâmbit privind tava cu micul dejun special și l-a tras de mână în pat, lângă ea. L-a sărutat lung și apăsat, apoi și-a rezemat capul de umărul său și a închis ochii pentru câteva momente. Jung Kook a zâmbit la rândul lui și i-a plasat câteva săruturi pe gât, lipindu-i corpul de al lui cu ajutorul brațului său puternic.

      — Ăsta e un mic dejun prin care îți ceri scuze pentru că ai fost puțin cam ,,dur" aseară? întreabă chicotind bruneta și se depărtează de el, pentru a-l privi.

Resist ; jjk | zombie auWhere stories live. Discover now