22

263 28 22
                                    

      — Sigur că se cunosc, răspunde Jung Kook în locul lor. S-au întâlnit când hyung a venit în Seoul de ziua mea, când mi-a făcut surpriza aia.

      — Oh, corect. Am uitat, spune mama lor. Kookie, du-te și ajută-i cu despachetatul.

       Jung Kook aprobă și o sărută pe tâmplă pe Nari înainte să se ridice, apoi, din doi pași ajunge lângă Jung Hyun, care îi zâmbea prietenos fetei, și îl împinge, pentru a-l face atent la el. Jung Hyun îi dă o palmă peste cap și îl urmează spre bucătărie. Nari a chicotit la scurta interacțiune dintre ei și i-a privit până au dispărut de după ușa care ducea în hol, apoi și-a axat privirea ușor stânjenită asupra mamei iubitului ei. Nu a putut să o privească prea mult, așa că și-a coborât-o spre podea, mușcându-și buza și gândindu-se ce să spună.

      — Știi, prima dată când te-am văzut în fața ușii, mai devreme, nu mi-am dat seama că ești chiar tu. Ultima oară când Jung Kook mi te-a arătat erai roșcată. Arăți minunat cu toate culorile în care ai fost vopsită și asta e mare lucru, începe femeia discuția.

      — Mulțumesc, spune și își ridică privirea, zâmbindu-i timid. De unde știți că am fost vopsită de mai multe ori? întreabă și își înclină capul, curioasă.

      — Ay, nu-mi vorbi formal. Tutuiește-mă, te rog, mă simt bătrână, spune zâmbind amabil. Jung Kook mi-a arătat multe poze cu tine, ai fost un fel de portocaliu dacă-mi aduc aminte bine, apoi șatenă, brunetă și roșcată. Iar acum rosè căpșună. Îți stă minunat. Așa și brunetă cred că ți-a stat cel mai bine. Rosè-ul îți scoate în evidență părul lung și lucios, iar brunetul îți scotea bine în evidență trăsăturile și pielea, își exprimă aceasta părerea.

      — Nu pot să vă tutuiesc, serios, spune râzând. Dar poate o să încerc. Și asta era și părerea mea. Aș vrea să mă întorc la brunet, poate curând. Încep să-mi crească rădăcinile și e o bătaie de cap cu ele, oftează și își strânge buzele printr-un gest scurt. Ce a mai spus Jung Kook de mine? întreabă curioasă.

      — Mai multe decât pot ține eu minte, spune femeia și chicotește. La început habar nu avea că începe să simte ceva pentru tine, dar mi-a povestit că îl enerva un anumit Jo Hyok pentru că erați apropiați și că îi plăcea mult compania ta. Era gelos, mai exact. După ce a aflat că panarama aia l-a înșelat, a început să simtă o anumită simpatie față de tine, dar și-a dat seama abia după câteva luni. Când și-a dat seama cu adevărat că simte ceva puternic pentru tine a încheiat-o cu ea. Pe lângă motivele pe care vi le-a spus probabil, explică această și își rezeamă cotul de brațul fotoliului. Și chiar pot să înțeleg de ce a început să aibă sentimente pentru tine. Ești o fată minunată, respectuoasă, ai un zâmbet dulce și ești superbă. Ce își mai poate dori?

      — Mulțumesc, spune zâmbind larg. Nu aș fi crezut că el chiar simte ceva pentru mine. Îl plac de atât de mult timp, dar el părea că nu-mi observă existența. Era atât de aerian și indiferent încât nu puteam să citesc vreun sentiment din partea lui, murmură aceasta.

      — El a decis că e mai bine așa. Altfel ar fi grăbit lucrurile. Voia să fie totul natural, spune femeia.

      Nari a zâmbit și a aprobat. Avea dreptate. Totul a mers natural și normal, iar din acest motiv totul era bine. Deși au trecut aproape trei săptămâni de când erau împreună, nu se certau deloc, decât se făceau geloși reciproc câteodată, dar nu stăteau supărați unul pe altul. Ceilalți se bucurau de relația lor și le-au creat și un nume de cuplu, încât îi strigau pe ambii în același timp când îl foloseau. JungRi. Celor doi li se părea puțin ciudat la început, dar se obișnuiseră și începuseră să îl considere drăguț.

Resist ; jjk | zombie auWhere stories live. Discover now